Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”

Бащата поднесе съболезнования и обяви, че синът му ще си понесе отговорността
Обновена: 16 ное 2011 09:45 | 6 авг 2011 12:26,
71
Прокурорски син участвал в кървавата катастрофа на „България”
Снимка: Архив Булфото

Синът на прокурора Венцислав Андреев- Бисер, е шофирал БМВ-то, което участва в катрофата на бул. "България", при която загинаха двама пешеходци. Бисер е служител на Съдебната охрана, съобщи „Стандарт”.

В четвъртък през нощта двама души, които били на спирка на градския транспорт, загинаха, след като бяха пометени от два автомобила на бул. „България“. Колите с марка БМВ и Ауди са се движели една след друга по булеварда в посока от бул. „Иван Евст. Гешов” към бул. „Гоце Делчев”.

„Това, което се случи, е една огромна трагедия”, каза прокурор Венцислав Андреев пред Фокус.

"Всички сме в шок. Синът ми е бил участник в ПТП-то снощи. Много съжалявам за станалото. Не го пожелавам на никой родител. Синът ми е голям човек и ще понесе своята отговорност. А каква ще бъде тя, ще разберем от разследването. Искам да поднеса своите най-искрени съболезнования на близките на загиналите", се казва в изявлението на прокурор Венцислав Андреев.

Двамата шофьори не са арестувани, проверката не е установила алкохол в кръвта им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
32
 
! Отговори
чичо Митко преди 12 години
"Синът на прокурора Венцислав Андреев- Бисер, е шофирал БМВ-то, което участва в катрофата на бул. "България", при която загинаха двама пешеходци."Очаквайте делото да е "Ставийски 2" :) Съдът ще приложи цялата строгост на Закона и ще му приложи суровата присъда от една година условна с 2 години изпитателен срок :)))
9
1
 
37
 
! Отговори
Галя преди 12 години
За това имаше адвокат при единият веднага след катастрофата!!!Беше вече подучен да се крие и да не отговаря!При друга катастрофа виждали ли сте адвоката веднага на местопроишествието?!????
8
0
 
51
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Уважаеми граждани на република България - ако не спадате в следните категорий - кънкьор с хамър, син на тати (който е - прокурор, мутра, висш полицаи, политик), вие самите не сте прокурор, мутра, метреса, актриса с 3 реклами на шампоан, висш полицаи, политик - имате право да плащате данъци, осигуровки, да си губите ръцете заради лекарска небрежност и да бъдете мачкани, репресирани и буквално прегазвани от съответните гореспоменати богопомазани и богоподобни!
7
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах каква била работата... Няма да се учудя ако след "разглеждането" на доказателствата се окажат двете жертви виновни... :Х
6
0
 
26
 
! Отговори
Кабули преди 12 години
Ами разбира се, че ще си понесе "наказанието", и то в пълна мярка. Ало, на кого тези "високоморални" и "високо отговорни" номера! Та нали знаем, че психиката на българския родител не е нагодена да приеме, че децата му са алкохолици, дроганти, ненормалници зад волана, психопати и убийци. Та нали знаем от случаи, когато майките буквално се предлагат, само и само синчето или дъщеричката да не са тази, каквито са се показали. Е, дано, господин прокурор, синът ви да влезе в затвора, ама май...
5
0
 
41
 
! Отговори
на 100 % преди 12 години
И сигурно лансираната тихом - мълком версия "техническа неизправност" ще бъде заключението на следствието....
4
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Синът на прокурора се казва Бисер. Той е служител на Съдебната охрана"Има ли нужда от коментар *** в който живеем?Това ли е правовата държава?Тези ли са хората които следят да се спазват законите?***
3
0
 
36
 
! Отговори
пацо преди 12 години
Е как ще ги арестуваме....на единия баща му е прокурор,на другия кой знае кой..следствиети ще започне да се влачи,после ще забоксува инакрая няма нищо.Жалко за хората...това е положението в България.
2
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Опааа,изясни се работата. Даже не са и арестувани шофьорите. Убиваш двама души и после си щъпукаш свободен и без особени изгледи да те осъдят. Браво.
1
1
 
17
 
! Отговори
Дог преди 12 години
Ахааа