Двама загинаха при катастрофа на пътя Котел-Омуртаг

Има и двама ранени при сблъсъка на "Хюндай" и "Фолксваген"
Обновена: 1 мар 2013 16:42 | 1 мар 2013 16:17, Елка Василева
28
Двама загинаха при катастрофа на пътя Котел-Омуртаг
Снимка: архив, Булфото

Двама души са загинали и двама души са ранени при сблъсък между два автомобила на пътя Котел – Омуртаг.

Катастрофата е станала в ранния следобед. Съобщението от тел. 112 е получено в 13,18 часа.

По първоначални данни на около 2 км преди с. Тича са се сблъскали два леки автомобила - „Хюндай” с хасковска регистрация и „Фолксваген” - със сливенска. Във "Фолксваген"-а са пътували четирима души.

Двама души са загинали на място, двама са тежко ранени и са транспортирани до болницата в град Сливен. Към момента няма информация за тяхното състояние.

Водачът на колата „Хюндай” е изпробван на място за употреба на алкохол, като уредът е отчел 2,42 промила. Експерти извършват в момента оглед на мястото на катастрофата, съобщиха от ОДМВР - Сливен.

Пътят към момента е затворен. От РУП-Котел съобщават, че до един час пътят ще е отворен за движение. В района няма възможност за обходни маршрути.

Малко след 16.30 ч. от АПИ съобщиха, че е възстановено напълно движението по път І-4 София - Варна и по път II-48 Котел - Омуртаг.
 

Информацията е актуализирана в 16.41 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА !!!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не мисля че точно фаровете са били проблема, а този пияния който трябва да го затворят до живот, защото заради него сега леля ми и чичо ми вече ги няма.. ;( кой *** посред бял ден в 13.00 часа ще тръгне кьор китюк пиян на такъв път с такива завои и винаги има движение предимно тирове..този човек отне живота на едни прекрасни хора с прекрасен и малък внук и прекрасна дъщеря..не мога да опиша колко ненавиждам тоя тип шофьори които сядат пияни зад волана..! ДО ЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ТАКИВА !!
19
0
 
3
 
! Отговори
Макс преди 11 години
Селските Геги като пийнат две ракии се правят на по велики от Шумахер ......! Жалко че точно заради такива загиват невинни хора !
18
3
 
0
 
! Отговори
!!! преди 11 години
До ASI с една разлика кмета на Ябланово беше пиян когато уби жена си
17
0
 
1
 
! Отговори
като не знаете преди 11 години
в интерес на истината не селяните са били пияни, точно селяните, които са от близкото село са умрели, а такива пияни *** от града са ги изтрепали. Така, че като не знаете защо коментирате
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
e той няма вана да си взимасамо главата в казананяма да хабим ракията бре
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Строг тъмничен затвор за всички пияни шофьори!!!!!!!!!
14
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
по селата масово карат пияни
13
9
 
5
 
! Отговори
do ЛАМПАДЖИИТЕ преди 11 години
Карат ви да карате на фарове да се видите колко сте *** но трябва и огледала да си купите
12
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Фаровете си светят, а ние продължаваме всеки ден да четем подобни новини!
11
2
 
6
 
! Отговори
до стоян преди 11 години
Стояне,Стояне и ти не си от най-умните, че не те е срам да си напишеш името пред простотията ,която си написал,неуки човече.
10
0
 
5
 
! Отговори
Haskovo преди 11 години
Пиинал си Хасковлията! Чудесно! Хасково кой ви учи да шофирате? На пияна глава ви учат ми се струва. Където и да отидете не сте наясно накъде отивате. Хората от този град може би никога няма да се научат да шофират. Ямбол, Хасково, Враца, Перник, а в Бъргас :) - От Бургазлии по-бързи няма.
9
9
 
9
 
! Отговори
Загрижен преди 11 години
Мръсни животни сте вие дето не си пускате фаровете, а изскачате от знайни и незнайни села и паланки, пресечки, горички.... не искам да си спомням.Нямате ли по едно левче на година за лампи? Ами ще ви дам - напишете си банковите сметки предпочитам с 1 година 50 000лв по-малко отколкото цял живот мъртъв!
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За шофиране в нетрезво състояние с алкохол над 1,5 промила НАКАЗАНИЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА при строг режим! Докога обществото ще търпи тези убийци по пътищата!!!
7
13
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 11 години
Този ***, с голямите букви по долу, който си личи колко е беден и ***! Прави сметка за някакви левчета на година..........*** плебея! Животът му струва две крушки и 1 левче на година повече за гориво.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По пътищата се движат камикадзета.Слушах един разговор межде двама в рейса. Единият се хвалеше че в завоите влизал със 100 км в час и колата му взимала завоити на две гуми. Е кажете ми тези самоубийци за жалба ли са? Вие да не си мислите че тези дето са се самоубили в тази катастрофа са карали със 60 км в час? В голява грешка ще сте ако така си мислите. Товаса били състезатели от формула 1 .
5
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека сега Юксел Кадриев да съобщи новината по ьТВ.
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
flamer ли си ламер ли си, да ти го *** в устенцата дето кълне, нали тия законодатели, дето им го крепиш, именно те казаха, че като светнем ламбите няма да умират повече хора, нали за това го приеха този закон, нали за това ги светнахме, за да не умират хора. И ако се окаже, че проблемът със загиналите по пътищата е алкохолен, а не светлинен, защо ги светнахме!
3
10
 
6
 
! Отговори
flamer преди 11 години
Умрели са хора, а ти пак повтаряш старата песен за фаровете. Дано никой твой близък не загине в катастрофа, искрено ти го пожелавам.
2
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А БЕ ДОКОГА ДА ПОВТАРЯМ ДА КАРАТЕ НА ПРОЖЕКТОРИ БЕ? МАМА МУ СТАРА. КАТО КАРАТЕ НА ПРОЖЕКТОРИ КАТАСТРОФИТЕ НАМАЛЯВАТ СЪС 99.9 ПРОЦЕНТА. ЗАЩОТО ПРОЖЕКТОРИТЕ ГЛЕДАТ ПЪТЯ И КАТО ВИДЯТ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП ВЕДНАГА НАБИВАТ СПИРАЧКИТЕ БЕ ХОРИЦА. НАЛИ ТАКА КАЗАХА СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ. КАРАЙТЕ НА ПРОЖЕКТОРИ ДА ПЪЛНИТЕ ГУШКИТЕ НА ПРОДАВАЧИТЕ НА ЛАМБЕТА АКУМУЛАТОРЧЕТА АЛТЕРНАТОРЧЕТА ГОРИВА И ТЕМ ПОДОБНИ БЛАГИНКИ. АМА ЧЕ СТЕ И ВИЕ НЕ КАРАТЕ НА ПРОЖЕКТОРИ И ЗАТОВА КАТАСТРОФИРАТЕ..