Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“

Починала е майката на убитите при стрелбата брат и сестра
Обновена: 19 мар 2013 08:47 | 19 мар 2013 08:43,
284
Още една жертва на кървавата драма в „Димитър Миленков“
Мястото на кървавата драма. Снимка: Булфото

Почина майката на убитите брат и сестра при кървавата драма в столичния квартал "Димитър Миленков", съобщи "Фокус". 56-годишната жена беше приета в много тежко състояние във ВМА с огнестрелна рана в главата.

Вчера в 21.30 часа в болницата е издъхнал и стрелецът – 67-годишният бивш военен Иван Калмуков. Вчера следобед той стреля срещу съседите си с незаконен пистолет "Макаров", след което се самопростреля.

Още по темата

Иван влязъл в двора на съседите си и започнал да стреля, при което на място умира 26-годишен мъж и са ранени тежко две жени - на 28 и 56 години – сестрата и майката на убития на място. Тежко ранен е и 22-годишен техен приятел. На път за болницата умира 28-годишната тежко ранена сестра на убития, а днес е починала и майката на жертвите брат и сестра. 

22-годишният техен приятел все още се бори за живота си.  

Междусъседската разпра започва още в неделя следобед. Група роми от крайния столичен квартал се събират да отпразнуват първия ден от великденските пости - Сирни Заговезни, на който по традиция се палят огньове. Димът от запалена гума предизвикал гнева на стрелеца Иван, който вчера нахлу в съседския двор и стреля по своите комшии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Z I G A N I S T A N
159
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да се готвят следващите...!
158
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И да добя,че преди много години кв. Победа в Бургас е бил населен само с българи. Имало е и малко гърци и турци но не е имало ***. Когато в квартала са започнали да се населяват незаконно *** и бавно и полека да се разширяват най напред си отиват турците, после и гърците а от българите не е останало почти нищо. Има все още някоя и друга къща но живеят под непрекъснат страх и тормоз. И там имаше подобен случай, един беше стрелял с пушка по крадци ***.
157
1
 
48
 
! Отговори
дедо Йов преди 11 години
абе по мое време след сериозен инцидент с ***, Милиция влизаше в *** махали и се почваше обиски и бой, докато трае операцията мангустичките нямат право да се движат по двама, мъж и жена вървяха всеки на отсрещната страна! Искам да чуя в новините кога беден и гладен българин е ограбил и пребил *** пенсионери!!!!!
156
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До читателБрaво !Товa предложих и aз ! Добрa кaузa зa протест!!!Без средно обрaзовaние дa нямaш прaво нa глaс !!!
155
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чичо Митко Те българите онази вечер по 50 гуми палиха,а те защо били запалили 1 гума..Ама трябваше да уживее тоя,че с те да му видят сметката.Кой му дава право да убива?Големи сте расисти,голяма сте работа.У тях да влязат сега,че семейството му да затрият!!!
154
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за бай Иван. Човека е бил тотално отчаян, за да пристъпи към крайни действия.Все пак е умрял достойно, а не се е самозапалил като мижитурка.
153
3
 
34
 
! Отговори
читател преди 11 години
Като начало - голям бой за ***, и този бой може да е нашето 100% участие на изборите.Второ - нов изборен кодекс, с образователен ценз, вън необразованата *** от изборите, като не може да чете и пише какъв избор прави!Трето - кастрация и сперилизация при бременности под 16г.За разнообразие - трудова повинност за неграмотните, съчетана с принудително образование.За начало - стига!!
152
1
 
33
 
! Отговори
sostin преди 11 години
Тези не са хора , има много малка част от ях , който са хора , но 99 орцента са животни и трябва да бъдат третирани като животни. Невиждам защо трябва да търпим некви *** , да им плащаме сметките , да им плащаме помощите и тн. Като немогат да живеят като хората , тва да се загради с бодлива тел и да няма никво мърдане. Много ми е писнало вече от тая скапана толерантност и тн. простотии. Човек може да бъде толерантен , към някой който също е толерантен , но дам се друсат на главата ммм не .
151
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Разгледах квартала през гоглето. Въобще не ми се видя ***, напротив доста чисто и красиви къщи е имаше и по бедни но общо взето нещо като вилна крайградска зона. Май *** са се самонастанили наоколо птрди години и тероризират всички а властта нехае. Явно човека си е купил къща с 20 заплати при пенсиониране и се е надявал на спокойни старини. Но при населили се *** наоколо спокойствието си отива безвъзвратно, имотите се обезценяват и престъпността се разраства. Жалко за човека ...
150
2
 
3
 
! Отговори
до 195 преди 11 години
Явно спорът е излишен. Просто се огледай и кажи харесва ли ти това, което виждаш.
149
1
 
19
 
! Отговори
гаден преди 11 години
Ако жените на убитите млади *** се водят "самотни "майки с "неизвестен"баща и децата носят техните имена,как ще претендират за кръвнина?Мъка!
148
1
 
34
 
! Отговори
мария преди 11 години
Какво трябва да се "празнува" на Сирни Заговезни, това е началото на много строг пост, малки огъньове от слама се палят тихо и мирно за пречистване.Не автомобилни гуми,газовете от тях са опасни за околната среда и човека!Но какво разбират ромите, племена без културни пластове, даже не се и развиват, въпреки че имат пълни условия за това!Жалко за човека Иван,ясно е бил вече в непоносима ситуация, това е акт на крайно отчаяние!
147
2
 
14
 
! Отговори
XXL преди 11 години
ЦИГАНОРЯ...DEATH;))
146
4
 
30
 
! Отговори
Не ми е жал за тях преди 11 години
за *** само едно може да ги оправи- химическа кастрация при раждане и да се бележат като уличните кучета да се знае, кой е кастриран и кой не.....
145
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
липсата на държава ще принуди скоро хората да сложат бели качулки, а нападенията на линейки и влакове (огнения кон) ще изисква конвой от доброволци. бавно, но сигурно вървим към времето, в което сащ са били преди 150 години. в момента у нас живеят племена, които се местят от място на място с палатките си, нападат заселници, плячкосват, палят огньове и танцуват около тях. и за разлика от дивия запад, тук те дори не са коренно население.
144
2
 
39
 
! Отговори
Хитлер преди 11 години
"Ромите сa хорa,но и бълхaтa е животно !" ХитлерБез прaво нa глaсувaне зa ***!Минимум средно обрaзовaние !Нa протест !
143
17
 
1
 
! Отговори
ханко брат преди 11 години
ако познавахте и убиеца Иван, който беше много сприхав и конфликтен, ще разберете, че се получи взривоопасна комбинация от това, че си купи къща точно до ***
142
8
 
5
 
! Отговори
до 174 преди 11 години
Жалко, че никой не ми плаща. Ето сам демонстрираш глупостта българска. "Плащам данък смет -някой ще ми чисти!!!!" Не ти ли хрумва, че ако не беше такъв мърляч, парите ти щяха да се ползват за нещо по-полезно, че ти самият ще живееш в по-чиста и красива среда, че малките нарушения на закона за теб, може би нанасят големи вреди на други. Сигурна съм, че не ти минават такива мисли. Пък и да се мисли е по-трудно отколкото да се мрази.
141
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има начин да се намали популацията на тези ***. При второ раждане гинеколозите да се постараят *** да не може да забременява повече.