Полицай и баща му пребиха мъж заради запалени гуми

Инцидентът е станал в пловдивската "Аджисан махала"
Обновена: 10 апр 2013 11:16 | 10 апр 2013 11:14,
161
Полицай и баща му пребиха мъж заради запалени гуми
Снимка: Булфото, архив

Баща и син са задържани в следствения арест за 72 часа като заподозрени в убийство, извършено в Пловдив, съобщават от полицията в града.

В понеделник в полицията е било получено съобщение, че в болница е починал 27-годишен мъж, на когото е бил нанесен побой.

По първоначални данни на 7 април около 14 часа на ул.”Брестовица” в "Аджисан махала" мъжът бил запалил автомобилни гуми и с това предизвикал гнева на двама мъже, които се нахвърлили върху него.

Разследващите  установеили, че евентуалните извършители на побоя са Й.П. на 32 г., служител на МВР-Пловдив, и П.П. на 56 г.

По случая е образувано следствено дело.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
4
 
! Отговори
Васо преди 11 години
Ей, пък аз съм виждал скоро парници с нарязани на ситно автогуми пред тях, Сигурно са гориво на някакви примитивни печки вътре. Ама тия парници не са на ***. А че те са напаст съгласен съм. Ама що бой чак до смърт. По Макаренко трябва, умерено и възпитателно. Абе милицията ги знаеше тия работи, ама сега като им закриха школото в Пазарджик, така ще е.
100
0
 
4
 
! Отговори
Продължение на 119 преди 11 години
общност" са толкова загрижени за "правата" им у нас, че чак са първа грижа на Килърито. Защото са много загрижени, да ни би ако българиският народ отхвърли това бреме от врата си, да отложи окончателното си унищожение и виж пак оцелял. ***, наред с макроикономическите кражби, обирите на монополите, чудовищната ни "право"охранителна система са един от основните инструменти на геноцида, който се провежда над българския народ.
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само социалните помощи, които плащаме на *** са 3.6млрд., заедно с детските, тока и водата, се заформят едни 5МЛРД. ГОДИШНО.Безплатно медицинско обслужване, безплатно образование, тези домове за деца "без родители", щетите от престъпленията и издръжката им в затворите. Свързаните с тези престъпления разходи по полиция, прокуратура, съд. Опустошеното дребно селско стопанство. Имиджа, който ни изгражда тази пасмина в Европа и заради която ни отрязоха от Шенген. Така като финансова равностойност *** ни излизат едни 10МЛРД. ГОДИШНО.Затова и т.нар. "медии" на т.нар. "международна
98
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Биячите да ми се обадят. Ще им стана свидетел, че през времето, за което твърдят битите, че са бити, биячите са били с мен и сме играли карти. Поне още един свидетел ще се намери.
97
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
за дете с увреждане държавата отпуска близо 70 лв детски + 240 за детето, отделно помощи за отопление и т.н. и само от едно такова *** *** връзва 400 лв на месец. После как няма да си осакатяват децата, щом едно сакато им осигурява повече пари, орколкото ако се хване да работи. Наскоро осъдиха условно родители уморили бебето си от глад и това при условие, че само детските от 35 лв/м. са достатъчни, за да осигури поне по 1 л. пълномаслено домашно краве мляко на бебчето.
96
15
 
8
 
! Отговори
. преди 11 години
Изключително ограничени същества трябва да сте за да подкрепяте подобна варварщина още повече от страна на полицай , някой ги радва че починали е цигаин , обаче забравяте , че когато толерираш такъв тип саморазправа , утре като нищо някоя кука и баща му да те вкарат в гроба , затова че си ги засекъл с колата.
95
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
поради многото проституция, *** започнали да избеляват и с помощта на горящи гуми си поддържат тена! а кой вярва на бял ***? ще си изгубят социалните придобивки!
94
1
 
9
 
! Отговори
не са добре нещата преди 11 години
Въпроса е отдавна изтърван...проблема с *** вече е много надълбоко..Какво да направи правосъдната система?Имаме 1 000 000 ***, над 800 000 са за затвора, а капацитета е отдавна изчерван..Той е само 10 000 и затворите са претъпкани..Отделно държавата чрез малоумната си социална система наместо да ограничава, тя стимулира раждаемостта им, а интеграцията е забила..я има 3-4% интегрирани, я не..и става все по-тежко, а българите все по настървени и озлобени срещу тях, което си е нормална реак
93
1
 
20
 
! Отговори
не са добре нещата преди 11 години
Огромния, фундаментален проблем е, че тези *** индивиди поради тоталната липса на грамотност и морал, даже не осъзнават какви чудовищни щети нанасят. Спомнете си за откраднатите радиоактивни източници от Полимери Девня, за групата *** дето ги хванаха да режат основите на Дунав мост при спадналото ниво на реката, за килородните тръби на детското отделение в Хасково и то от вчера е този случай..Това е неосъзнат тероризъм, не дай си боже въпрос на време е да стане нещо чудовищно и тогава Ка
92
1
 
7
 
! Отговори
varg преди 11 години
Незабавно да ги осбодите.
91
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато държавата абдикира и потъпква задълженията си се стига до саморазправа.Не може произволно да се горят гуми в населено място.От огромният и гъст пушек може да се натрови не само дете ,но и голям човек.Вредата е огромна и прави невъзможен живота ,но ония хора ,които живеят наблизо до горящи гуми.
90
0
 
18
 
! Отговори
именно преди 11 години
Сутринта съобщиха, че неонатологията в Хасково е била без кислород над 4 часа, заради кражба на тръби за кислород. Та това са деца бе, ***...Крадете, крадете, но не минавайте граници..Как може да спрете кислорода на бебетата...?И как искате да ви мислим за хора, въобще осъзнавате ли какво правите?Защо после се чудите, че гърмели по вас и ви пребивали..уж само за две гуми..:)))...........Точно в 10-ката!!!
89
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей ***, ако синът ми запали гуми, нема да чакам да дойде некой да му налети. Преди това сам ще съм му счупил главата!!! При горенето на гуми се отделят канцерогенни газове, които не само тровят въздуха, ами и унищожават озона. Да ти запала ли гуми в хола, да видим колко ще ти е кеф!!!! Евалата на хората. В България никой не разбира от дума - бой и сеч е решението. Хората, които живеят в близост до *** много добре го разбират това!
88
5
 
15
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Интересно как ги разпознавате ***, защото не всички са черни. Не помня да носят специална *** лична карта или да са жигосани с определен знак на челото, че са ***.Утре тоя полицай ще убие някой, само защото е уринирал на улицата и ченгето го е разпознало като ***.......Прав си..В *** махала, може българин да е решил да пали гуми..хахахха тука има уникални ***...:))))
87
2
 
7
 
! Отговори
чуденка преди 11 години
Как може заглавието да е тези пребиха онзи, а в текста да пише, че евентуално те били извършители? Или вече е доказано, че някой е извършител и тогава в статията се описва подробно какво е станало и защо тези пребили *** и той какво е направил, или още не е уточнено, тогава заглавието е различно.Защото заради такива статии, хората после се питат защо съдът не си върши работата и няма осъдени, при положение, че някой си е написал кой е виновен преди да е имало въобще следствие и дело.
86
1
 
13
 
! Отговори
мангалдетектор преди 11 години
по миризмата ги познаваме ! Сладко-кисело-опушено... една такава уникална
85
14
 
2
 
! Отговори
Хмм преди 11 години
Интересно как ги разпознавате ***, защото не всички са черни. Не помня да носят специална *** лична карта или да са жигосани с определен знак на челото, че са ***.Утре тоя полицай ще убие някой, само защото е уринирал на улицата и ченгето го е разпознало като ***.
84
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е умрял това е добре ! Обаче сега поуицая и татенцето - доживот, щото ми омръзна от такива пишман "правоохранители", които си мислят че като сложат смешната униформа, на тях и цялата рода всичко им е позволено !
83
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
проблема не е в *** а в българите, това е ясно за децата, обади се на телефон, полицията го прибира, глоба 10 000 лв, конфискация, лишаване от всички държавни и социални услуги за него, принудителен труд и пр. западно европейски методи, имаме най-голямата полиция на глава а не върши работа
82
0
 
18
 
! Отговори
до 92 преди 11 години
не прави анализи като си нямаш представа от неща ,които не разбирашГОРЕНЕТО НА ГУМИ Е ОПАСНО,ЗАЩОТО СЕ ОТДЕЛЯТ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА И КАНЦЕРОГЕННИ и после защо сме били болниами защото сме прости и не знаем как да съхраним себе си и природаталичи си ,че сте бягали от часовете по химия