Акция: Разкриха две жестоки убийства във Варна

Приоритет е борбата с битовата престъпност
11 авг 2019 08:33,
112

Две убийства бяха разкрити във Варна,  съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг на прокуратурата в морския град. Приоритет на прокуратурата е противодействието на битовата престъпност, допълни той.

За първото убийство е задържан 91-годишен мъж от местността Добрева чешма. Преди 3 седмици той нападнал с винкел 56-годишен мъж, предава Bulgaria ON AIR.

После разчленил трупа и с помощта на друг човек го е закарал в гората. Експертното заключение показва, че заради възрастта задържаният не може да остане в ареста. Предстои наблюдаващият прокурор да прецени каква мярка за неотклонение е подходяща за него.

Второто разкрито убийство се е случило в петък вечерта. Мъж, който от около 2 месеца живее с приятелката си в кв. "Аспарухово", я пребил и жената починала.

На мъжа е повдигнато обвинение за извършване на убийство по особено жесток начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
3
 
9
 
! Отговори
Поткрьепа за Гешефт преди 4 години
Ние ромите в България много искаме бате Иван Гишев да стане главен прокурор,щото той с такива кокошкарски работи като нашите не се занимава.Ние сме зад бате Иван Гешев щото е Готин пич.
72
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** дето го хвалеше умря,затова вече сам се хвали,ама то няма и за какво."След дълга изморителна гонка хванали 91 годишен дядо.Ха ха ха....
71
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой Гешев прокурорът строител ли ? :)
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кампания Гешев ! Смешници .
69
4
 
11
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
Приоритет е борбата с битовата престъпност-поредната,стара лъжа на много крадливите-Герб,Гроб или както желаете ги наречете управляващи!
68
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новините за гологлавия прислужник на мутрите са важни за нас.
67
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
91 годишен "нападнал с ВИНКЕЛ" 56-годишен и го утепал!.....Тоя случай е за Книгата на Гинес Бродерс!!!!!!!!..Чудно ми е само едно:..-Тоя с бръсната глава ли е измислил тая глупотевина,или някой от екипа му?!..па и нищо не споминя за бастона на дядката-къде го е бил оставил през това време,некви нарочна патерици ли е ползвал?...
66
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де,разкрили го или разкрили ги,но от това интервю не е ясно как са стигнали до тези заключения като например за стареца,който разчленил ударения от него с винкел що след тоз удар парчетосал съперника без никаква помощ на друг,сам след като намерил остър нож,а чий е бил ножа и в кой двор се е развил случая,кой кого нападнал в чужд двор,за какво е станала таз разправия,за грабеж или отнемане на животно от нечий двор,че се разплащали с животи,а ако падналия бил в кома от причина по експертиза
65
0
 
3
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Гепих само да те попитам нещо.В един момент, когато Бог намери милисекунда свободно време да ти обърне специално внимание... Какво ше се случи с теб после?
64
0
 
3
 
! Отговори
1 тон преди 4 години
Ало, съдията Гепих. Тук, отвън на улица до кофите за *** има един тон "доказателства" за хакерите. Отделно от това в самите кофите за *** има още половин тон доказателства за Иванчева.Елате да ги изринете с лопата. Съберете ги със останалите доказателства(Л******).Ало, СЪДИЯТА НА МАФИЯТА нещо по въпроса?Ало, СЪПРУГАТА НА финансовия К..урАнов СМГто, верно бащата на мъжа ти(счетоводителка) бил *** - цццииигааанин ??? Същия като сестрата на ТИКВАТА.ха-ха-хаА, расистката я праска маа
63
2
 
15
 
! Отговори
Дааааа преди 4 години
А дали ще разкрие кой се *** в храста пред блока.
62
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя снощи.Пак беше изтепосан пред камерите на медиите!-:( Стига самореклама бе човек! Ясно е че ти предават властта властимащите на " свой човек! Избора на главен прокурор.Винаги е бил опоручаван през годините! Без конкурс за кадърност! За това всички си оставаха мишки и нямаха никакъв авторитет! Бяха и си остават пионки! Само при Татарчев не беше така!!!
61
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капитализма е в основата на всички престъпления!
60
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
91 дъртак напада с винкел прав издрав мъж на 56 години? Да бе да.
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капитализма е в основата на повечето престъпления.
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такова полиране на имиджа като това на Гешев отдавна не бяхме виждали. Главните теляци са вкарани в действие и търкат ли, търкат...
57
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво са разкрили бе, те сами са се предали. И вместо да се правят на много добри да се запитат защо не са реагирали когато единия от убитите е тормозел 91 годишен старец защо не са се намесили, ако се бяха намесили тоя щеше да е жив, но в затвора и дядото на който явно му е писнало да си доживее старините нормално.
56
0
 
16
 
! Отговори
Некъф преди 4 години
Тоз кво ни го натрапвате на снимките и ни внушавате, че той е разкрил престъпленията!Този тип е същия безполезен тюмбелин като цацаров.
55
0
 
20
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
А РОМСКАТА ПРЕСТЬПНОСТ КОГА ДЬРЖАВАТА ЩЕ ОБУЗДАЕ РОМСКАТА ПРЕСТЬПНОСТ РОМИ ГРАБЯТ КРАДАТ УБИВАТ БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ ЗНАЕТЕ ЛИ КАК Е ПО СЕЛАТА РОМИТЕ ИЗНАСИЛВАТ СТАРИЦИ ЗА 5 ЛЕВА ДО КОГА
54
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цацаров го е дал на уволнение! Нищо не върши!