Акция: Разкриха две жестоки убийства във Варна

Приоритет е борбата с битовата престъпност
11 авг 2019 08:33,
112

Две убийства бяха разкрити във Варна,  съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг на прокуратурата в морския град. Приоритет на прокуратурата е противодействието на битовата престъпност, допълни той.

За първото убийство е задържан 91-годишен мъж от местността Добрева чешма. Преди 3 седмици той нападнал с винкел 56-годишен мъж, предава Bulgaria ON AIR.

После разчленил трупа и с помощта на друг човек го е закарал в гората. Експертното заключение показва, че заради възрастта задържаният не може да остане в ареста. Предстои наблюдаващият прокурор да прецени каква мярка за неотклонение е подходяща за него.

Второто разкрито убийство се е случило в петък вечерта. Мъж, който от около 2 месеца живее с приятелката си в кв. "Аспарухово", я пребил и жената починала.

На мъжа е повдигнато обвинение за извършване на убийство по особено жесток начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знаех, че Прокуратурата разкрива убийства.Ама като се има предвид, че в България всичко е сбъркано и полуграмотна Мутра е премиер...
52
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дъртия сигурно претрепа Георги Илиев, Емил Кюлев и още 150-200 знайни и незнайни! Но, да влезем в положение на журналистите! Заповядано им е да хвалят, но те изразяват протеста си с поднасянето на хвалбите с ирония всеки ще се сети. Пресоляват манджата.
51
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едното убийство е семейно - мъж убива жена си. Голямо разкриване, няма що! Другото е от комшийски дрязги. Тав по-скоро стои въпросът защо чак след 10г. са се сетили да търсят комшията. В учебниците им не пише ли, че първи заподозрени са от най-близкото обкръжение? Изобщо големи хвалби за няма нищо
50
0
 
18
 
! Отговори
Аха ясно преди 4 години
91 годишен и един пиян ***.н .... МАЛИИ СТРАШНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.. АМА КАКВО ЗАГЛАВИЕ САМО... ГРЪМКО... ..край вече сме най големите... СТАВАМЕ ЗА СМЯХ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ
49
0
 
22
 
! Отговори
ясно преди 4 години
Недоверието идва не от това, че фактите са малко по иначе и стремежа за реклама на Гершуин, а от това, че: Президента - невинен, Бойко - невинен, Цецов - невинен! Бисеров - изчезнал, Цечка - невиновна, КОНПИ Терасата - невинен, Делян - обиден..... И на Спецпрокуратурата и остана кръвожадния 91 годишен брутален тип!
48
0
 
16
 
! Отговори
Д. П. до Гешев преди 4 години
За кокошка няаама прошка, за милиони няаааама закони на на на наааа... Поздрав с намигване и благодарност за забатачването на делото К... Т... Б...!
47
0
 
22
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Въпроса е, кога ще видим истински, големи престъпници, финансови манипулатори, източили държавата и впили нокти в джобовете на обикновения Българин арестувани и осъдени с ЕФЕКТИВНИ присъди?
46
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждате ли защо не ни трябва друг кандидат за главен прокурор, въпреки че ИЗБОР предполага да имаш избор между двама , трима или повече кандидати! То май и в Северна Корея вече има и втори.Гешев е, като Боко шлифера от годините му на възхода, като главен секретар на МВР. На всякъде следван от тайфа журналисти.
45
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво отношение има прокуратурата към разкриване на престъпленията???
44
13
 
3
 
! Отговори
Гешев е велик! преди 4 години
Виждате колко много престъпници хвана, всеки ден гради държавата и хората са спокойни и доволни! Правилно Бойко го назначава за г прокурор, нека работи за добруването на татковината. Наесен ще гласуваме за Герб!
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прасешките медии упорито градят образа на новия Супермен - Боко Тиквата 2 - 15 години по-късно
42
0
 
17
 
! Отговори
Ха преди 4 години
Тоя пещерен *** Гешев не може да си разкрие aнyca докато си пипа зaдниka па убийства бил разкрил..
41
0
 
10
 
! Отговори
Шментикапели преди 4 години
Тая местност Добрева чешма във Варна се смята за елитна вилна зона близо до морето брокерите я рекламират като "тихо и спокойно местенце далеч от градската суматоха и шум"квадратният метър е 1200Е...
40
0
 
23
 
! Отговори
Батмен преди 4 години
Преди 15 години в новините всички разкрити убийства, грабежи, палежи, блудства, изнасилвания и рекети се разкриваха Лично от Главсек Борисов! Веднъж като слушах радиото, чувам, че във Варна е разкрито голямо престъпление от Бойко Борисов! В същите часове и в Благоевград хванали едни престъпници! Отново Бойко се оказа на място!
39
0
 
19
 
! Отговори
Джарвис Тимерман преди 4 години
Тоя на снимката мяза на професионално заптие сорт "копой".
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом главния прокорор се е заел с две домашни ясни като светъл ден случки, вариантите са два - във Варна няма прокурор и полицай или Главния си /му/ правят реклама, защото ще става нещо като Тиква!
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са жалки герберастките медии в напъните си да изкарат този противен гол ох люв някакъв свръх прокурор.Така беше на времето и с Тиквеното мутренското като главен секретар.
36
1
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 41Глупости пишеш.Дядото с винкела е пришълец от Перник
35
0
 
10
 
! Отговори
Социопат преди 4 години
"Тука като някава Жунгла е тука"Тинейджърите на обикновенните прослойки са оттървана работа никаква човешка емоция няма в 90% от копеленцата ....Единственият им вектор в живота са парите...
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Столетника е с двама сина, единия от тях е кмет, а другия милюцюнер-полюцай. Айде сега се сетете дали той е извършителя. Накарали са го да поеме вината, така или иначе на тази възраст няма какво повече да му се случи. Да не говорим че не е възпитал мъже, а държавни хрантутници и лапачи. Но гещапо представя всичко като голям успех.