Акция: Разкриха две жестоки убийства във Варна

Приоритет е борбата с битовата престъпност
11 авг 2019 08:33,
112

Две убийства бяха разкрити във Варна,  съобщи заместник-главният прокурор Иван Гешев по време на брифинг на прокуратурата в морския град. Приоритет на прокуратурата е противодействието на битовата престъпност, допълни той.

За първото убийство е задържан 91-годишен мъж от местността Добрева чешма. Преди 3 седмици той нападнал с винкел 56-годишен мъж, предава Bulgaria ON AIR.

После разчленил трупа и с помощта на друг човек го е закарал в гората. Експертното заключение показва, че заради възрастта задържаният не може да остане в ареста. Предстои наблюдаващият прокурор да прецени каква мярка за неотклонение е подходяща за него.

Второто разкрито убийство се е случило в петък вечерта. Мъж, който от около 2 месеца живее с приятелката си в кв. "Аспарухово", я пребил и жената починала.

На мъжа е повдигнато обвинение за извършване на убийство по особено жесток начин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Варна се очертава като столица на криминалната престъпност. Ловеч, Бургас са след него.
32
0
 
17
 
! Отговори
За 15 мин Шумен преди 4 години
Прибирам се от Лондон в родния си Шумен и си викам най-накрая почивка в тихото и малко провинциално градче но : Влизам в грата пътищата на храмоника -минал някакав проект за 20 милиона ИСПА резултата лунен пейзаж.Стигам до Градинката зад Военния университет някакво Ауди без номера пуши от всякъде като запалени 20 гуми нищо не се вижда на 50 см.Отивам в кеварталния магазин от пред 10 пияни мъже на 35 правят некви неща дето и дрогираните в Лондон ще им се учудят,в градинката тинейджъри се налагат.
31
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И най непросветения знае , че прокурора не разследва. Прокурора казва Да или Не да се гледа делото. Битовите престъпления са след: държавни, политически, неуредени правно административни спорове, .и така накрая са битовите.Но както каза един политик в България коня е поставен зад каруцата. Това е така защото висшето е слабо в Съдебната система. Хора без характер.
30
1
 
12
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Евалла ,Гешев ! Евалла,мен !!!
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те жените скоро, ще почнат масово да ги бият. Неможе по цял ден да не пипат нищо. Такива мързелани велики, не е имало. Ужасна картина. Дай им само ядене, пиене и чалга да си избиват комплексите, колко са хубави. Пак те едни и същи. Хубавите изобщо, не живеят тоя живот.
28
2
 
14
 
! Отговори
Терминатора преди 4 години
Това 91 г да не е печатна грешка нещо?Щото 91 г. да млати с винкел 56 годишен ,че и да го раздроби ,че и да организира и други хора да му помагат?Не случайно Шамара пееше "Варна тази местност е коварна"
27
0
 
12
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Поклони, целувки и мИииинети за нашия СУПРИЙМ ЛИДЕР СЪДИЯТА ГЕПИХ. Хвала тебе ДРУГАРЮ - добродушко на МАФИЯТА-Д..ЪРЖАВА.
26
0
 
11
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
По време на "тъмният и човеконенавистен" социализъм,преди да изгрее "необратимият и безкраен", преход в България извършителите на убийство получаваха една справедлива присъда.Сега сме либерални,даже вече няма "диживотен затвор без право на замяна",който текст всенародните любимци тихо отмениха.Сега ,ако някой убие и няма пари или политическа протекция и не е от малцинство,може да полежи в затвора някоя и друга година
25
1
 
21
 
! Отговори
odpo преди 4 години
91 годишен пребива с Винкел 56 годишен... ТОВА Е КАТО НАЧАЛО НА ЛОШ ПЕРНИШКИ ВИЦ... ПРОКУРАТУРАТА ПАК СЕ ИЗЛОЖИ!
24
0
 
15
 
! Отговори
Константин преди 4 години
До Анонимен 29Троле, какво общо има радев тук, като всички отговарящи за сигурността в държавата (вътрешна и външна) са гербаджийчета - мутри.
23
1
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Тоя Гешев,нито е полицай,нито е...следовател.Какво се...навира да открива и...разследва.Явно върви по пътя на Тиквата,който като...главсек на МВР,бе на всяка чорба мирудия и вечно се пъчеше пред медиите и даваше...изявления.Прокурорчето като стигне до него делото,тогаз да поема...топката и да си гледа...само работата за която му плаща държавата.
22
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев обещаваше ред, сигурност, спокойствие за хората, просперитет на държавата, а то какво..?? За това ли го избрахаме?
21
0
 
8
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Тези неща са си нормални за Варна и региона. Народът там изтрещя. Мина ли табелата на Шумен и вече си имам едно наум.
20
13
 
3
 
! Отговори
Анализатор преди 4 години
Идват избори и комунистите оз веряха, всеки *** с червена книжка в Белене да *** камъни
19
3
 
18
 
! Отговори
Константин преди 4 години
гешев, народът не те иска, знае що за стока си, ще защитаваш големите крадци и убийци и ще съдиш някой беден човечец, който иска да запази прасенцето си от изколване. гешев покажи доблест и не ставай главен прокурор, достатъчно никаква работа не свърши като заместник.
18
3
 
13
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ДЬРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА ОТ ПСИХО БОЛНИТЕ
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 18Ако човека беше дал трупа на някоя фирма за пастет или кайма нямаше и да разберат, какво е направил.
16
0
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОЖЕ КОЛКО ПСИХОПАТИ ИМА
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя 56 годишния или е бил нещо сакат или болен, че да се остави 91 годишен да го убие.Като оня вчера дето жена му го пребила от бой и влязал в болница.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До детеТова ти е рожденно право и се придобива с идването ти на този свят. Така е в Територията Боколандия при режима на боковистите