Спипаха Отвертката и Байката за кражба на каса с 40 000 лв.

Те са били откраднати от къща в София
26 юни 2022 13:27, Александър Попов
18
Спипаха Отвертката и Байката за кражба на каса с 40 000 лв.
Снимка: БГНЕС

Обирджии задигнаха метална каса с 40 хил. лв. в София. Кражбата е извършена около 22:30 ч. в събота. Мъжете проникват на трети етаж на къща. Същите се придвижват с кола с поставени регистрационни табели от друг автомобил.

При задържането им, те не се подчинили и направили опит да избягат. Автомобилът им е спрян в района на бул. "Ботевградско шосе" 326. При спирането един от тях прави опит да избяга, тичайки по булеварда, но е задържан.

Лицата са установени като П. А. с прякор Отверткат", известен, осъждан; Юлиан Г - Байката, известен, осъждан; С. Ч, известен, осъждан; П. В известен, неосъждан, съобщи Нова тв.

От автомобила са иззети множество на брой ръкавици, маски, шапки с козирки, 2 мобилни телефона, 2 броя радиостанции, кози крак, чук, множество отвертки, чифт регистрационни табели, метална каса, флекс с множество металорежещи дискове, накити от жълт метал.

Собственикът на вещите има сервиз за ГТП до къщата, в която живее и от където е извършена кражбата. Същият пътува към местопроизшествието, като предстои да се направи следствен експеримент за отваряне на касата. По негови данни тя съдържа около 40 000 лв. и юбилейни монети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: обирОтверткатаБайката
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха пари за месец...
12
0
 
5
 
! Отговори
Не ги мислете преди 1 година
Ако бяха откраднали кокошка за да се нахранят, затворът им е в кърпа вързан. За професионални крадци в БГ не може да има затвор, нали на тях дължат благосъстоянието си корумпирани съдии, прокурори и милиционери.
11
0
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
Отвертката и Гайката, Винтът и Болтът...
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво като са осъждани, това не ги плаши да грабят. Ще полежат малко на топло зимата и после пак наново.Начин на живот.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Екстра. Рецидивисти, добре познати на полицията и правосъдието си вършеят на воля. Пък и законът ги пази, та даже и пълните им имена не може да прочетем, ами само инициали. Жалка работа.
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги мисли заглавията, утре ще пишат за клещите и теслата примерно.
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро ще ги пуснат. Гешев не разрешава да се разследва шайката на Бойко.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако бяха отишли в Банкя да са гепили много повече на даже и кюлчета.
5
2
 
16
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
ха и тия се удавили накрая на дунава... Направили трудното пък се оаакали с логистиката.*** то трябва и акъл!Па метни тая каса у багажника и премести колата на 2 макс 3 преки,заключи я,и я прибери след 2-3 дни по светло.Много ясно,че след 12полунощ почти сигурно е да те спрат за проверка.През нощта трЕбе да си абсолютно изряден -дет се вика и аналгин в аптечката требе да имаш, а те с чужди номера и гепени пари.Тъппи като прякорите си.Дано отверката има пари за съда че инак ще му развият гайката
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аверите на Бойко от Банкя горят един след друг.Няма кой да ги закриля вече.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ще трябва да плащат едни пари на съдията. Та после трябва да отворят по-пълна каса за компенсация. Жал ми става Байката и Отвертката
2
5
 
7
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
При тия цени на бензина, ще ги арестуват само, защото са имали пари, да сипят гориво
1
0
 
14
 
! Отговори
Шперца преди 1 година
Действието както е описано сега в момента ли става?Отделен е въпросът с тези недосегаеми редовни "познати на ОРГАНИТЕ "от май организираната престъпна група МВР!