Носителите на Грами Dirty Vegas идват за шоу у нас

Партито ще бъде на 27 март в НДК
30 яну 2015 12:44, Александър Попов
0
Носителите на Грами Dirty Vegas идват за шоу у нас
Снимка: Арт Студио

Британските диджеи Dirty Vegas пристигат за първи път в София на 27 март за шумно парти в зала 3 на НДК.  Носителите на Грами в една от най-престижните категории “Best Dance Recording” за 2003 г., ще дойдат у нас по покана на Art Studio.

Световната слава връхлита Dirty Vegas още с дебютния им сингъл Days Go By, с който абсолютно заслужено печелят Грами и милиони почитатели по света.

Билетите за шоуто на Dirty Vegas на 27 март в зала 3 на НДК ще бъдат в продажба от днес, 30 януари, в мрежата на Ticketportal.bg, Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”.

Първите 200 билета са с промоционална цена от 25 лева. 

Dirty Vegas са Бен Харис и Пол Харис (двамата нямат роднинска връзка) и вокалистът Стив Смит.

Благодарение на Days Go By и видеото към него, изключително бързо те стават световно известни и абсолютно разпознаваеми, заемайки челните места в класациите за денс музика в над 40 държави по света. През 2003г. Dirty Vegas получават Грами в категория “Best Dance Recording”, с което се нареждат до световни звезди като Мадона, Шер, Кайли Миноуг, Джъстин Тимбърлейк, печелили в същата категория.

През годините Dirty Vegas са били част от световните турнета на Underworld, Groove Armada и Moby, а не веднъж и в програмата на престижни фестивали като Creamfields и Glastonbury.

От 2009 г. DJ бандата започва да работи в “дуо вариант”, а две години по-късно пуска и албума Electric Love.
Наскоро бандата пусна своя кавър версия на Save a Prayer на Duran Duran, която се радва на широка подкрепа сред феновете. Вече са известни и някои от датите от предстоящото турне на Dirty Vegas, което стартира през пролетта и включва Пекин, Лас Вегас, Лос Анджелис и разбира се - София на 27 март.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Dirty Vegas
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари