Две жени са били намушкани с нож под Айфеловата кула

Вече има задържани за нападението
Обновена: 21 окт 2020 12:54 | 21 окт 2020 12:53, Ния Христова
50
Две жени са били намушкани с нож под Айфеловата кула
Снимка: Pixabay
Две жени мюсюлманки са били намушкани под Айфеловата кула. Това се случва след убийството на учител миналата седмица в Париж от радикален ислямист.
 
Френската полиция е арестувала две заподозрени жени. При атаката нападателите крещели "Мръсни араби", съобщава "Дейли Мейл". 
 
Задържаните жени са описани като "бели жени с европейски вид". И на двете жени са повдигнати обвинения за опит за убийство, казаха още от градската прокуратура.
 
Намушканите жени са Кенза на 49 години и Амел, която е няколко години по-млада.
 
Първоначално не е била публикувана информация за нападението. Случката предизвика множество коментари в социалните мрежи, където се разпространиха изображения от местопрестъплението. Последва изявление на парижката полиция, което гласи: "На 18 октомври, около 20:00 ч., полицията се отзова на спешно обаждане от две жени, ранени с нож". Източник от прокуратурата в Париж поясни, че е започнало разследване за опит за убийство.
 
"Бяхме семейство, общо пет възрастни и четири деца. Разхождахме се в парк до Айфеловата кула. Докато вървяхме, две кучета дойдоха към нас. Децата се изплашиха. Моят братовчед, който беше забулен, попита двете жени дали е възможно да държат кучетата си при тях, защото децата се страхуват. Стопаните отказаха да сложат каишки на домашните си любимци и последва яростен спор, който включваше расистки обиди", разказва Кенза.
 
След това двете жени са извадили ножове и се нахвърлили върху Кенза и Амел.
 
"Едната от двете нападателки ме намушка в главата, ребрата и ръката. След това нападнаха братовчедка ми", разказа още пострадалата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Vive la France! преди 3 години
Франция трябва да се излекува и обедини. Въпреки различията и трудностите.Защото тази страна е бастиона на циилизацията. Франция е вечна и велика.
42
0
 
4
 
! Отговори
2 преди 3 години
ПЕТ ВЪЗРАСТНИ И ЧЕТИРИ ДЕЦА???? имали претенции към две жени...хайде обратно там от където сте дошли. Днешните политици съсипаха Европа и ще оставят в наследство проблеми които ще се решат само с война.
41
0
 
3
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Новини от Марсилия днес . Имало "Бял марш" - нито един бял човек по снимките и видеата от събитието,но, карай лол- протестиращите от квартал Марсилия -Север (Факултету и Столипиново в едно и на квадрат, там полиция не влиза и отдавна не е френска територия) настояват за справедливост за Мехди,18 годишен, убит от полицай по време на престрелка в квартала. За да влезе полицията там, не ми се мисли какви саги вършили правоверните и Мехди. Мюсюлмански квартал- малкото Мароко и Алжир.Още джамии, мол
40
0
 
5
 
! Отговори
Нормален човек преди 3 години
Вижте книгата "Сатанизъм unlimited", писана от българин. Там подробно е описано защо деградира и умира бялата раса и кой има интерес от това!
39
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Френски фашисти!
38
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забулен братовчед!!!!
37
0
 
9
 
! Отговори
Без думи! преди 3 години
До Въх! 23цитат:"Моят братовчед, който беше забулен..."Без думи!
36
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малките шапчици потриват доволно ръчички.
35
2
 
4
 
! Отговори
Хасан преди 3 години
Браво на жените.
34
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така ии иначе, шарли ендо занърка кашата по един неоправданопровокативен начин. Каниш гости и почваш да им се присмиваш и да ги обиждаш, просто за спорта, за неща, които на практика нито ти пречат, нито са твоя работа. Ето това направи шарли ебдо. И гостите преминаха в самоотбрана... Всички останали локуми са си локуми.
33
1
 
18
 
! Отговори
Леке до 28 преди 3 години
Иронизирах Ви, не разбрахте ли? Да , атентаторите от Шарли Ебдо са посещавали точно джамия. Както и всички атентатори в последните 20 години във Франция! Не са били на будистки храм! Не са били на йога! Не са били в храм на индуизма! Не са посещавали католически катедрали! Нес са били и в наши черквички! СТАНАЛИ СА УБИЙЦИ В ДЖАМИИ! Сега по-ясно ли се изразих? За търпимост говорел... Прибери си, Боже, версиите, пфффф
32
1
 
10
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
"Моят братовчед, който беше забулен" - гугъл или ***?
31
3
 
8
 
! Отговори
Истина и правда преди 3 години
Това е измама от исламски терорирти които искат да прикрит че чудовищните престъпления срещу човечестетот като обезглавяването на френски учител и на много християни евреи кщрди са извършение от ислямисти искат да искарат че и мщсулманки са жертви но ако тези мщсулмански ен са обрънати към християнсвото а белите нападателки подкупени от исямистите за да имамят обществеността то това би било абсруден слуай изклчение на правилото че всики терорити са исямисти и убиват дори своите роднини христяни
30
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Франция попречи Константинопол да стане отново източноправославен.Нека сега страдат.Страдали сме 485 години от ислямски фундаментализъм.
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На който не му харесва в Париж да си ходи на село
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Париж е огромен град всеки ден стават престъплениятука няма новина
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айфеловата кула е най-високото минаре в света.
26
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали? Трябва даже още джамии да им се построят, за да няма противопоставяне! Даже на мястото на Айфеловата кула не е зле една голяма джамия, нали!?Не вие ми слагате думи в устата! Категорично моля да ми се извините, защото такова нещо не съм казал! Казах, че вместо да арестуват "спящите клетки" те затварят джамия. Аз не съм чул досега джамия да е извършила атентат. Дори се съмнявам дали атентаторите от Шарли Ебдо са посещавали подобна!
25
0
 
13
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Мани това, ами и братчедът бил забулен. Оди рАзбери братчет ли е, или братчетка.
24
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Католическият фундаментализъм води до това.Католическите екстремисти пак започнаха с кръстоносните си войни. Папата през Средновековието насъсквал католиците срещу неверниците.