Войник към жена си: Руската армия е съставена от идиоти

Руснакът признава, че украинската армия е много добре подготвена за тази война
31 мар 2022 18:58, Йоана Цонева
220
Войник към жена си: Руската армия е съставена от идиоти
Снимка: БГНЕС

Службата за безопасност на Украйна (СБУ) публикува телефонен разговор на руски войник с неговата съпруга, в който мъжът признава, че руската армия изпитва тежки затруднения на украинска земя, предаде агенция УНИАН.

„Много е хубаво да чуем как те сами си признават това. Такива признания са приятни, но не трябва да ни подвеждат. Врагът все още е тук и иска да унищожи нацията ни! Затова имаме само един изход – да се бием до последно“, обяви украинската служба. Руската армия предприе пълномащабна военна агресия срещу Украйна на 24 февруари. Над месец се водят тежки сражения на украинска земя, а руската армия търпи много загуби, включително в човешка сила.

Още по темата
На записа се чува как руският войник признава на жена си, че руската армия е съставена от дебили и идиоти.

„Не можем да изпълняваме задачи срещу такъв противник. Всичко, което казаха, че украинските войски имат техника – наистина, по дяволите, така е“, казва руският военнослужещ. Той споделя още, че неговата бригада е претърпяла много загуби. Чуждестранни експерти смятат, че Украйна до момента е унищожила военна техника на окупаторите на стойност 6 милиарда долара.

Според Киев до момента броят на убитите руски нашественици е над 17 000, но тази информация няма как да бъде потвърдена. Кремъл не разкрива реалния брой на убитите руски войници, а освен това забранява използването на думата „война“ във федерацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
12
 
! Отговори
УрбанноИзбъзикирана преди 2 години
Войник към жена си:Руската армия е съставена отидиоти.Пълен факингфейк!Някой дае чул укретите д са си наредили бомбюхетниците бърху тръбите с газа заЕУ и там по гащета дасе пекат на последните зимни слънчеви недостаъци?Не бомба.Пиле няма да им кацне на шибанитезадници.Пародия на един Клоунотераст.Украинците садруги хора. Теса честни и не лъжат.Теса работливи и не мързелуват.Те уважават закона и не крадът.Зеленият левкоцит подведе хората и сега страната е в урбанно урбанистически из-урбазикирана
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За нас защо е цензурирана думата от заглавието? После да не се сърдите, когао и другите имат двойни стандарти спрямо вас.
34
9
 
8
 
! Отговори
Верваме преди 2 години
в зеленскии и неговата кока.
33
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо това не е война, а агресия. Нападаш човек когото си обявил за противник, ама той не те брои за противник. Сега си му станал вече и си усетил колко си далече от белия свят. Не се престаравайте с разрушенията, защото ВИЕ ще платите възстановяването и то с огромни лихви. После Украйна за 5 години толкова ще си вдигне жизнения стандарт, че много от вас ще си изкарат украински корени само и само да се докопат до украински паспорт. Другото е дрънканици на безполезни съветски памперси
32
11
 
11
 
! Отговори
Росен Плевнелиев преди 2 години
Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу пияните агресивни ватенки!!
31
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руската армия наистина е управлявана от *** . Старата техника не се използва пълноценно за примамка . Машините решават битките а са правени други много по скъпи и не ефективни машини. Най студената чат от деня е 6 сутринта . Точно когато е замръзнала земята не се използва пълноценно а са с камиони с висока точка на тежестта . Какъв е смисъла ? Хора които са учили за да не работят управляват хора с повече опит от тях . Не се прави так както в българската и руската армии ;)
30
18
 
23
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До 10-Ти *** ли си? На теб нали ти е ясно, че самата Украйна е 40 млн. При останали 50% и то все мъже излиза, че в Украйна сега има поне 18-19млн.мъже, които са там! И да прати любината ти РАША 1млн.тези 18 млн. в Украйна са си у дома и се бият за собствените си имоти, семейства, деца, родители! Путин ска Русия бавно и безвъзвратно умира!
29
7
 
25
 
! Отговори
SS преди 2 години
А Бг армията от какво е съставена ? Визирам висшия офицерски състав ! Някой може ли да ми каже какво е направила армията ни за държавата и народа от 1945год до сега ? Някой офицери бивши комунисти днес са първи натовци ! Прави ми впечатление ,че евроатлантиците станаха повече от активните борци против фашизма и капитализма навремето !
28
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По правилно е, българското правителство е съставено от ***
27
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Командирът на опълченския батальон "Восток" Ходаковски преди дни констатира, че украинската армия е много добре подготвена, но руснаците все едно ги бият. Защо използвате определения за цяла армия, за които бихте ме блокирали, ако аз си позволя да ги напиша по ваш адрес?
26
15
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каква е гаранцията че не е украински войник, говорещ на руски? Пълен фейк.
25
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И що трябва да да вярваме на СБУ?
24
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До variola - На тебе какво ти пука колко руснаци са отишли на гости на Кобзон .
23
19
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Службата за безопасност на Украйна (СБУ) публикува">>>>>>>>>>>>Спрях да чета още тук.
22
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бла, Бла.Обречените на смърт си търсят велик повод. Като например защита на нацията. За елита е ясно, там път назад няма, щото достъпа до власт минаваше през участие в избиване на "***", но подведените от пропаганда, да се правят, че не знаят какво прави елита им също не минава за оправдание.А такъв съсед никой няма да търпи, още повече Русия. Сами си подписаха присъдата. Да се благодарят, че руската армия все още им дава шанс за живот.
21
14
 
34
 
! Отговори
Те открай време... преди 2 години
Още по времето на Льоня Брежнев отидоха да насаждат социализъм в ада на земята - Афганистан. Много подходящо място отвсякъде. И упорстваха 10 години. Е, после и американците показаха там., че от ничии грешки не се учат, включително и от своите. Сега в Украйна пак се вихрят и руснаци, и американци. Но този път руснаците са твърдо решени да надминат американците по слабоумие. "Денацификация" на мук - набързо вдъхнаха на почти всички в Украйна омраза до смърт към всичко руско. Завинаги.
20
2
 
9
 
! Отговори
Пъцук преди 2 години
Всяка армия е съставена от
19
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"че ако пратят 1 милион ,до 12 часа са я превзели." - Червените алкохолици винаги са печелили войните си с огромни жертви в техника и жива сила. Въобще не ги бива да воюват при изравнени сили. 1939 година руснаците губят 5 пъти повече войници и техника срещу фините, въпреки че са много по-добре въоръжени от тях.
18
11
 
18
 
! Отговори
ами преди 2 години
ЗАГЛАВИЕТО ВСИЧКО КАЗВА КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН
17
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не само войската, всичката им работа е такава на рашките, пропита от корупция държава която освен олигарси забогатели на гърба на народа друго няма.