Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?

Зам.-шефът на ГЕРБ заяви, че няма от какво да се срамува
Обновена: 22 мар 2019 15:36 | 22 мар 2019 11:52, Веселина Йорданова
641
Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?
Снимка: архив, БТА

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че скандалът с новия му апартамент е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота.

"Когато приключи проверката, и когато се установи, че всичко е в рамките на закона, дали ще ми се извини някой за тези атаки", коментира Цветанов пред журналисти във Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града.

Още по темата
Той посочи още, че ако е искал да крие нещо, нямало да го направи по този прозрачен начин.

"Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам", изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.

Той припомни, че е бил в подобна ситуация през 2013 година, също два месеца преди изборите, когато срещу него бил внесен анонимен сигнал за незаконно подслушване на политици и бизнесмени, а накрая се оказало, че има и повдигнато обвинение за това, че е отказал прилагането на СРС, след мнение на главния секретар.

По повод евровота зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че всичките шестима евродепутати от партията са получили номинации за листата за предстоящите избори, предаде БТА.

Над 17 са номинациите, направени от структурите на партията. Цветанов подчерта, че е важно водачът на листата да познава добре европейските структури, да има необходимото международно признание и уважение от европейските партньори, да има реалната комуникация с ЕНП - общото политическо семейство.

В момента се провеждат и разговори със СДС. В четвъртък следващата седмица ще се състои финалната среща, на която ще стане ясна концепцията на листата, която ще бъде обявена на 31 март, припомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


641
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези трябва да се преименуват на ПП ГЕПИ!
20
1
 
56
 
! Отговори
Извинение??? преди 5 години
Още от сега да ти се извиняваме защото никой няма съмнение какъв ще е резултата от проверката - същия като на Вл. Горанов
19
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагъл връзката - комунист - Цецо апартаменчика...Марш в пандиза и конфискация !
18
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А той извини ли се за всичките показни арести?
17
0
 
52
 
! Отговори
СРАМУВА СЕ ЧОВЕК преди 5 години
който има чувство за срам. Такъв в ГЕРБ няма, особено ЦВЪКО е опериран отдавна от това
16
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей сега ще му се извиним за кражбите му и за повсеместната мизерия, която той лично създава с корупцията си. Този въобще чува ли се?
15
0
 
60
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Че е законно, законно е! Това е ясно, но дали е морално? Няма как да се докаже, че има престъпление. Но във всяка една нормална държава това би означавало моментални оставки. Че това е подкуп и лобизъм е ясно и на малките деца, но просто няма как да се докаже. Просто хората, които си купуват имоти в София на по 2000 евро да се замислят, защото щом фирмата го продава на около 600 евро (това е реалната цена). Всичко останало е за подкупи и печалба.
14
1
 
56
 
! Отговори
Край преди 5 години
То щото той се извини на тия дето ги тръшкаха по земята като беше вътрешен министър. Или на докторите от Горна Оряховица или на Краси Аврамов. Или пък се бръкна да им плати от джоба си след присъдите на Страсбург срещу България заради тия случки.Бате когато и да го набие Цветан в земята -все е късно.А на мен кога ще ми се извини че излиза от телевизора и ми ръси глупотевини.
13
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ са комунисти, като БСП. Няма а гласувам за комунисти!
12
0
 
49
 
! Отговори
razboinka преди 5 години
Това е все едно най-добрите ми приятели да са тези с които се проверяваме, раздаваме парите и съдим. Не върви да си правим спънки, даже така ще се подкрепим че да сме бетон за пред другите. Единия ортак ти дава, другият те проверява... панаир.
11
1
 
59
 
! Отговори
цецо, преди 5 години
аз ще ти се извиня на 26 май на изборите... Много добре ще ти се извиня... А във фейса ли да ти се извиняваме? Аз предлагам наистина всикчки да влезем във ФБ профила му и да му се извиним!
10
0
 
39
 
! Отговори
Предприемач преди 5 години
Гледали ли сте играта кой е по по най. Цецо стига до превъртането
9
2
 
47
 
! Отговори
АЗ ПРЕДЛАГАМ преди 5 години
вместо имена на изборните бюлетини за ГЕРБ да се сложат лицата на ЦВЪКО, ЦЕЦА МАЙКАТА, БАРНИ РЪБАЛА, СПАС ГЪРНЕТО и други видни дейци на ГЕРБЕРАСТКОТО ДВИЖЕНИЕ
8
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алчен комунист е тоя!
7
2
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма по-отвратително същество в българската политика, просто няма!
6
1
 
75
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
СВРЪХ НАГЪЛ ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК! ЛИЦЕТО НА ГЕПБ
5
0
 
66
 
! Отговори
1 ПЪТ СТОМНА, 2 ПЪТ преди 5 години
накрая кораба ГЕРБ ще потъне като ТИТАНИК. Не е ясно само дали "капитаните" ще напуснат с п.лъховете или ...
4
0
 
81
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Погледнато формално всичко е нормално,погледнато нормално всичко е формално"- Радой Ралин
3
0
 
79
 
! Отговори
Ветрувианския човек преди 5 години
И с каква нагласа да отида и да пусна бюлетина за партията, чийто заместник-председател не се награде и през месец срещу него има обвинения.Няма да се оправим народе!!!!Трябват ни нови лица, иначе .....
2
2
 
55
 
! Отговори
БАЙ ДОБРИ ОТ 3 КИЛИЯ преди 5 години
Хайде идвай да ми носиш вода, а аз ще те науча на добри обноски