В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Дончев: Няма разделение в партията, това е спекулация
146
В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че няма разделение и различни отбори в ГЕРБ.

Още по темата
"В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни. В този отбор, разбира се, има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме и, ако е необходимо, и подковани ботуши, има всичко в отбора, но сме един отбор", заяви още Дончев в отговор на въпрос. Той определи коментарите за разделение - за групи, подгрупи, като спекулации, предаде БТА.

Според Дончев ефект от напускането на парламента на Цветан Цветанов на евровота ще има.

"Всяка подобна сензация има ефект, но предвид факта, че следваме сурови и тежки стандарти за поемане на отговорност, ефектът може и да е със знак плюс", коментира Дончев след участието си във форум за еврофондовете.

"Ние, освен да вършим резултатна работа, всеки ден трябва да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разклатено или има малка пукнатина в него, ние трябва да вземем необходимите мерки да се възстанови", коментира още вицепремиерът и допълни, че затова понякога се налага да се правят жертви, включително и трудни, скъпи и болезнени.

По думите му всеки подобен трус в предизборна ситуация предизвиква вибрации, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния начин от ситуацията, което според него се е случило.

Попитан дали председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, вицепремиерът каза, че всеки подобен случай има два компонента - законно и морално, и изтъкна, че за това кое е законно, се произнасят компетентните органи, а кое е морално, е въпрос и на лична преценка. Този въпрос е изключително чувствителен и силен за хората, които са в политиката, каза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам усещане за корупция по високите етажи на Латинка
100
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шайката Герб трябва да бъде обявена извън закона.И да им се конфискува цялото имущество , придобито през последните 10 години.
99
1
 
31
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Калпавия даскал по химия станал вицепремиер...А премиер е някакъв дебел пожарникар.А заместник на пожарникаря е крадлив даскал по физическо ,следвал задочно във ВИФ без трудов стаж ,защото не не може да влезе редовно.Пази боже от тези неграмотни и невежи герберунгели.
98
3
 
23
 
! Отговори
Правителството на преди 5 години
ГЕРБ ще подпомага Западните балкани с 3.5 млн. Щом за българите вечно няма пари, тази групировка да се изнася и там да гласува за тях. Тук НЕ ги искаме.
97
2
 
21
 
! Отговори
Ясно! преди 5 години
Щом се делят на отбори, значи са вече нацепени, а изборите съвсем ще ги разцепят! За сега единственото хубаво нещо е, че няма да виждаме ехидната муцуна на Цвъки. Само като го видя и ми се повдига, а има *** които му се възхищават!?
96
23
 
3
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Червени умрели ***, никой не ви чете простотиите, тоя или тая където ви плаща е мало умник.
95
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В ГЕРБ има само един отбор", да бе да! Навсякъде има борба за власт и групички за оцеляване! "Георги Марков към Борисов: Почивай си бе, човек. На 60 години отиваш", ето кой размъти водата!
94
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 5 години
До реалист,ти никакъв реалист не си,щом отричаш фактите,които ясно показват,че герберите са комунисти на 99.9%,щом наричаш всички коментирали ,срещу герб-комунисти, червени ***.
93
2
 
14
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
Абе точно този ли ще ги говори тези неща!?!!?! Фъфльо!!!
92
2
 
18
 
! Отговори
Логика преди 5 години
Правилно, 85! Щом е високо морален акт Цачева и Цветанов да напуснат държавните служби, а остават и са подкрепяни широко в Герб, значи на Герб не са нужни морални хора! Просто и ясно!
91
1
 
12
 
! Отговори
JUSTICE преди 5 години
До реалистВ СПАЛНЯТА ТИ, ОСВЕН ПОРТРЕТИТЕ НА ТРИМАТА ШИШКОВЦИ, ИМА ЛИ НЕЩО ДРУГО?
90
1
 
21
 
! Отговори
Маратонки, ботуши... преди 5 години
Е, Дончев, а на тебе най ще ти подхождат чехли! Имаше шанс да спечелиш симпатиите на много хора, но от страх подви опашка. Сега си в кюпа с всички "обожавани" и осмивани от народа твои съпартийци. Побързай да си купиш поне мезонет!
89
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Днес Цветанов, който остава зам.-председател на ГЕРБ, ще открие в Боровец форум на организацията на предприемачите в партията.ГЕРБ се договаря с обръчите предизборно !!!Дончев, как ще коментираш този факт. Много ми е интересно.
88
2
 
20
 
! Отговори
Пътници свидни преди 5 години
Дончев, и ти рано или късно ще си клиент на съда. Вярно, първи ще е Борисов, а след него цялата герберастка шайка, както ви нарича вашия електорат. Превърнахте държавата в частна фирма. Ще се намери рано или късно някой прокурор и съдия и ще отговаряте за всички золуми, които направихте в България, през последните десет години.
87
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нормална партия, която да е структурирана около един човек, в случая Борисов.Един човек, който управлява цялата държава.Поставил е свои хора начело и на Законодателната, и на Съдебната, и на Изпълнителната власт, които не спазват Закона, а действат единствено по негово нареждане.Не защитават гражданите, а използват държавната машина за разчистване на лични сметки.Жалко, че голяма част от българите приемат това за нормално.В България няма работещи Институции. Те са парализирани.
86
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В допълнение - нашият комунистически елит се оказа тотално неспособен да прави нормален бизнес в пазарни условия. Те разбират само от едно - ниски заплати, стари технологии и протекционизъм, услужливо подкрепяни от съдебната система и тотално преданата им администрация. И едно население, което да скубят. Слава Богу, че някак ги излъгаха да влезем в ЕС, та хората вече имат възможност да избират между тях и Запада, иначе щяхме пак да сме им крепостни.
85
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....И чантички за по 18 000 лева...И апартаменти за милиони....И дюшеци от мангизи....
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Борисов отборът трябва да е партията, която управлява в момента?! И какво следва за народа от това? Че без Борисов няма партия. Е това партия ли е или отбор за кражби и измами с цел лично облагодетелстване за сметка на управляваните.
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Де индустриализацията ( според мен под външен натиск)Няма начин да ти дойдат индустриални инвеститори без читава съдебна система, инфраструктура и администрация. Никакъв външен натиск няма, просто дивите рушвети и тотално беззаконие прогониха и малкото желаещи да правят индустрия.
82
1
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Личното ми мнение е,че от тримата Борисов, Цветанов и Дончев,най страшен е именно последният. За неговия личен живот не се говори и не се пише, няма една снимка на Дончев с шапка и фланелката, както се казва. За сметка на това има голям страх за последствия, а би трябвало е нормално да се знае с коя жена, кои жени, е съжителствал, това нормално ли е било, нямало ли някакви конфликти на служебно положение, как се е държал с жените? Дончев е толкова страшен,че си позволи да сплаши дори Цветанов