В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Дончев: Няма разделение в партията, това е спекулация
146
В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че няма разделение и различни отбори в ГЕРБ.

Още по темата
"В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни. В този отбор, разбира се, има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме и, ако е необходимо, и подковани ботуши, има всичко в отбора, но сме един отбор", заяви още Дончев в отговор на въпрос. Той определи коментарите за разделение - за групи, подгрупи, като спекулации, предаде БТА.

Според Дончев ефект от напускането на парламента на Цветан Цветанов на евровота ще има.

"Всяка подобна сензация има ефект, но предвид факта, че следваме сурови и тежки стандарти за поемане на отговорност, ефектът може и да е със знак плюс", коментира Дончев след участието си във форум за еврофондовете.

"Ние, освен да вършим резултатна работа, всеки ден трябва да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разклатено или има малка пукнатина в него, ние трябва да вземем необходимите мерки да се възстанови", коментира още вицепремиерът и допълни, че затова понякога се налага да се правят жертви, включително и трудни, скъпи и болезнени.

По думите му всеки подобен трус в предизборна ситуация предизвиква вибрации, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния начин от ситуацията, което според него се е случило.

Попитан дали председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, вицепремиерът каза, че всеки подобен случай има два компонента - законно и морално, и изтъкна, че за това кое е законно, се произнасят компетентните органи, а кое е морално, е въпрос и на лична преценка. Този въпрос е изключително чувствителен и силен за хората, които са в политиката, каза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
3
 
! Отговори
реалист преди 5 години
До 86 Не пиши от мое име!!!
80
1
 
18
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Дончев, за 10 години ваше "управление" забогатяха само олигарсите, но не и народа. Това е тъжната истина. Защото, в проценти, тяхното богатство се умножи в пъти повече за разлика доходите на народа. Рано или късно тази несправедливост ще изкара хората на улицата, но тогава вината няма да на хората, а на вашата арогантност и алчност. Оставка, съд, конфискация и затвор, само ще ви оправи.
79
24
 
1
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Тук освен излияния на червени *** друго няма, продължавайте да виете.
78
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отчаяното старание на герберите да превърнат дефекта в ефект от апартаментгейт добива комични размери. Има ли някой човечец клет на тази територия, който да им повярва, освен осверипелите герберски ***, наречени симпатизанти? След като Цветанов и Цачева са постъпили много морално и са си подали оставките, но не излизат от Герб, излиза че Герб е неморална партия, понеже излезлите не са достатъчно морални за държавните институции, но за Герб са си екстра.
77
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дончев, за 10 години отвратихте народа.Не сте с нищо по-различни от комунистите.Може би единствено с това, че сте по-некадърни.В кражбите си приличате, дори ги надминахте.Толова много пари не са влизали в България никога.Интересно КАК УСПЯВАТЕ ДА ГИ ОТКРАДЕНЕТЕ ВСИЧКИТЕ.
76
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добро УТРУ г'усин ДончеФФ :)) Де индустриализацията ( според мен под външен натиск), изпразни страната от "мислещи" хора. България има ИКОНОМИКА НА УСЛУГИТЕ, а те търсят : готвачка ,камериерка, санитарка , хора за косене на трева ,поддържане на басейни (асансьори), преки еротични услуги , услуги чрез медии.. и тн. Това са характеристики за типично КОЛОНИАЛНА СТРАНА.
75
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За икономиката, която Дончев бленува, са необходими:- Работеща правосъдна система- Некорумпирани политици- Пари за образование, не за обществени поръчки на наши хораТа как ГЕРБ се вписва в този модел?
74
2
 
16
 
! Отговори
Я, па Я преди 5 години
След освобождението БГ е една богата но икономически изостанала нация с едва 150 км. жп мрежа. 10 г. по късно БГ е първа икономическа сила със европейски градове и европейски облик и най-дългата жп мрежа на балканите. По времето на Стамболов са построени 80% от днешната жп мрежа на страната. Добре, че не го е имало още комунизма, сорос и неолиберализма, че все още нямаше да имаме влакове (ако въобще ни имаше). А ГЕРБ за 10 г. тъпчат на едно място, така е когато си колония ...
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало, обективният 65, спри да лъжеш, че ако падне герб, ще спрат еврофондовете! Няма такова нещо! Не е толкова глупав народът, запомни!
72
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече 10 години в държавата на организираната посредственост икономическия модел е следният -25% себестойност, 35%-60% за корупция и колкото остане - печалба.
71
1
 
20
 
! Отговори
Отврат преди 5 години
Гнус ме е да гледам телевизия. Заради вас Дончев. Гнусни сте.
70
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той не е във властта да върши нещо, ами да ни говори за светлото бъдеще...!И е удивително, колко тъ па ци го слушат с отворена уста и му вярват...!
69
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
братче те една 800 метрова улица не могат да ремонтират 2 години, чилякът тръгнал да променя икономиката към високо технологични производства...смешни сте бе, смешни сте от цялата шайка на ГЕРБКП !!! Вие освен да крадете като за последно и да препирате откраднатото през апартаменти друго не можете - от ясно по ясно е за всички
68
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече 10 години ЕС-фондовете си се усвояват много добре от няколко десетки бизнесмена близки до ГЕРБ.Докато не се сложи край на това, България ще продължи да затъва и хората да бягат.
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
омислав хубаво ги говори тия неща, но има ли идея как да ги направи? Щото той уж е отговорен за електронното правителство от поне 5 години, като се похарчиха стотици милиони, а резултат няма....та ние може и совалки да искаме да правим в Разлог, ама реалностите са други, а цитираните числа са си проформа - ОК, ниска е берзботицата, ОК, нисък е дългът и? Средната заплата в страната след данъци и осигуровки е 350 евро- последните 10 години ГЕРБ са на власт, кое не е ясно?!?
66
1
 
17
 
! Отговори
Пукнатините са много преди 5 години
Доверието не е разклатено, то е унищожено и Вие, г-Дончев, знаете това много добре. Не Ви достигна смелост и самоуважение, за да кажете какво наистина мислите за последните разкрития за кадрите в партията ви. И така, за обикновения човек не остана политик, отляво или отдясно, за когото да вярва, че е достоен за доверие. Достатъчно сте умен, за да знаете, че връщане назад няма. За всеки, подкрепящ героите на "апартаментгейт", влиза в сила подозрението, че и той не е с чиста съвест. Жалко!
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дончев, спрете да нагласявате обществените поръчки и осигурете равни шансове за всички фирми. Спрете да лансирате вашите си фирми. Приложете реален контрол на дейностите, без корупция и подкупи.Ако знаете коолко бързо ще се усети това в икономиката ни...направо няма да повярвате.
64
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами Бойко му е дал поръчение да изпъкне като лидер. Трябва да почне да приказва лидерската, без обаче да засенчи главния умник.
63
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дончев е използвал високопарни и нищо не значещи приказки.Смяната на икономическия модел означава едно - край на корупцията и кражбите. Останалото са приказки за наивници и нискообразовани герберасти.Все пак не всички сме проЗДи като Вожда ви.
62
8
 
2
 
! Отговори
Лъчо Мозъка преди 5 години
Благосъстоянието на народа се дига. Нормално е хората да сменяме жилищата с по- просторни. Дан си мислите че е лесно всяка година нов апартамент и д а са местя постоянно