Станишев: Никой не може да ме отстрани от БСП

Изгубихме много време с листата, каза той
17 апр 2019 12:00,
255
 Станишев: Никой не може да ме отстрани от БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Моето място в БСП... Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне. Защото за мен БСП е кауза. Баща ми е бил в тази партия, той е рискувал живота си за нея. Целият ми живот, осъзнат, още повече политически, е свързан неразривно с БСП. Това каза пред "Канал 3" председателят на групата на Европейските социалисти и бивш министър-председател на България Сергей Станишев.

Според него листата на БСП за европейските избори през май е била избрана демократично, но от партията са изгубили твърде много време в реденето й.

"Хората не ги интересува какви са вътрешните ни отношения – кой е първи, кой е втори, кой е трети в тази листа. Хората ги интересува друго – какво БСП може да направи за това техният живот да стане по-добър, доходите им да са по-високи, работата им да е по-сигурна, семействата им да са по-добре." - коментира Станишев.

На въпрос дали БСП е бламирала собствената си лидерка Корнелия Нинова с връщането му в листата на партията, Станишев отговори, че ""Не става въпрос за вътрешна опозиция.

Още по темата
Но в някакъв смисъл председателят на Националния съвет се постави в такава позиция, че Националният съвет да бъде принуден да коригира нейното еднолично решение, защото всички знаем, че листата, която предложи тя, беше нейна лична".

Сергей Станишев изрази мнението, че за да спечели доверието на хората, Столетницата трябва да се представи като алтернатива на ГЕРБ - най-вече социална.

"Няма нужда да се състезаваме с консервативните и традиционалистките партии като ВМРО или другите патриоти на техен терен. Ние имаме наш терен. На стандарта на живот на хората, на справедливостта, на битката с неравенствата. Оттук ще дойде силният импулс за подкрепа на БСП от хората. Това трябва да преследваме и да покажем достоверност, стабилност, последователност в това", завърши Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
15
 
! Отговори
мислете... преди 5 години
Станишев е като цветанов-нагъл.Една такава самоувереност, нямам думи просто.Ако добавим и Бойко Борвинетутов, интелектътпродължава да спада...
122
3
 
22
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Така е, никой не може да извади червеният съсел от дупката на комунистите...
121
2
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
Заради теб и други такива дето се мислите за незаменими потъвате постояно.Даите път на младите.
120
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще гласувам за "Възраждане" с Костадин Костадинов, партията без субсидии. Прочетете им програмата им в интернет!
119
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще гласувам за "Възраждане" с Костадин Костадинов, партията без субсидии. Прочетете им програмата им в интернет!
118
7
 
12
 
! Отговори
срам преди 5 години
Щеше да гласувам за БСП, но сега със Станишев в листата ще се преориентирам. Имам чувството, че ГЕРБ го купиха този. Такъв нож заби на БСП, че направо не е истина. С този в листата БСП няма да спечели. Редно е Йончева да си направи отвод, и да се махне от листата, защото ще си проиграе шанса заради Станишев.
117
1
 
18
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 5 години
Аме мишок ти си един гнусен чиновник статис.Който не е направил нищо полезно.За това не те искат.
116
2
 
18
 
! Отговори
Господ Бог преди 5 години
Двама незаменими и двамата никой неможе да ги накаже или отстрани - Серго Безродника защитник на джендърите и Цуцко ЗамВеликия апартаментаджия !!!! А аз си мислих ,че само аз съм безгрешен и незаменим ...
115
2
 
12
 
! Отговори
и леви, и десни преди 5 години
Са само едно - антибългарски пeндели.
114
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Панталей ПартизанинаЗаедн с тях за прогреса на чвечеството се брят бйко борисов и лиляна павлова
113
10
 
5
 
! Отговори
Курнелия за смях... преди 5 години
Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....
112
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотен автогол за БСП!Великият троянски кон на Вожда ги удари право в десятката!БСП загубиха всички симпатизанти извън тях,а вероятно и немалко собствени членове!!!Стадото наречено "български народ" ще бъде обяздвано и за дълбо време в бъдеще от Тиквун Първи Великий!Не че БСП са стока,както и която и да е друга партия,ама да си такова умопомрачено стадо,че с десетилетия да те такова един полуграмотен коч,дето се слага на всеки от запада...!Браво на стадото!Вярно си е до гроб!!!Ха-ха!!!
111
3
 
12
 
! Отговори
Синьо Небе преди 5 години
ГЕРБ го заобичаха, защото той е тяхното спасение, техния троянски кон. Българският Саракт чрез евроизборите даде възможност за категорична победа на БСП и в комбинация с още гейтове падане на шайката. След което временното правителство да е от хора на Нинова с една единствена цел - да се следи Цвък да не манипулира изборите. Те усетиха стратегията и това им беше много добър ход. Признаваме, че масонския режим има умни съветници
110
18
 
4
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Г-н Станишев, Г-н Радев и Г-жа Нинова са едни много мъдри хора които имат еднакви качества! А именно грижа за бедните и слаба заинтересованост от богатства и пари. Сега те може леко да спорят помежду си като в селска кръчма на три малки мастики, но фундаментално те са винаги заедно. Защото БСП е винаги заедно в прогреса на човечеството и в бъдещите космически пътешествия. Евроизбори БСП победа!
109
1
 
17
 
! Отговори
дано успеем преди 5 години
Много напред е сложен и трудно ще го отстраним с преференции.Този разсипа и продължава да разсипва БСП.Дано да успеем.Чудно ми е откога Герв го заобича и защо?Защото ще подкрепи Истамбулската конвенция и на Герб и трябват точно такива слаби политици ,които осигуряват победа на Герб.
108
2
 
12
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Сър Гей Сатан-ишев провежда пълзящ пуч срещу Корнелия. Тънък еврейски пуч;))) Острието, с което той влезе бе тезата, че листата на Нинова е в подкрепа на ГЕРБ, когато е без него;))) С една дума, той тънко подхвърли съмнението, че Нинова е в тесни взаимоотношения с Бойко. Либят се;)))И единствено, той Сатан-ишев е гаранта, че БСП ще бие ГЕРБ. Веднага възниква въпроса: "Кога БСП със Станишев е биела ГЕРБ?" Никога. Не само. Станишев сам предаде властта на Бойо през 2014 г. Документирано изказване.
107
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
моето място в БСП... Никой, който иска да ме изчегърта, не може да го постигне.То Путин, ако поиска може да го изчегърта, да го забърше и още как! Засега е един троянски кон в ЕП. Уреден е там да снася и да ерозира съюза!
106
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов 2 : "Никой не може да ме накаже!" Аман от нарциси и гербери.
105
2
 
14
 
! Отговори
Xa ха преди 5 години
Само Путин може .
104
2
 
14
 
! Отговори
БУБЕН преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ ИМА НЕПИСАНА ПРИЕМСТВЕНОСТ, ДЯДОТО ПОЛИТИК, БАЩАТА СЪЩО, ТА ЗАЩО И НЕ ВНУКА .КАКВА МУ Е АВТОБИОГРАФИЯТА ТЯ Е С, ..МАРКСИСТКО ЛЕНИНСКИ УКЛОН.ТЕЗИ ИЗЛЮПЕНИ ХОРИЦА АБСОЛЮТНО С НИЩО НЯМА ДА ПОМОГНАТ НА БЪЛГАСКИЯ НАРОД .ТЕ СА ЕВРАЛЮБЦИ.,РАСЛЕЙДВАЙТЕ СТАНИШЕВ ,ЕЛЕНА, ДОГАН,МЕСТАН., БИСЕРОВ, КИРИЛ ЙОРДАНОВ ВАРНА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ИЗЯВЕНИ ЛИЦА. НАРОДА НЯМА РЕВНОСТНА ОЦЕНКА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ СА СЛУХАРИ ВЯРВАТ НА СЛУХОВЕ.,