Херо дръпна ръчната за Левски, не е сигурен

Ще се насадя на пачи яйца, положението е критично, смята треньорът
9
Херо дръпна ръчната за Левски, не е сигурен
Снимка: Булфото, архив

Вероятността Димитър Димитров - Херо да се размине с Левски става все по-голяма заради финансовата криза на стадион "Георги Аспарухов".

"Може въобще да не поема Левски, ако така вървят нещата. Положението на "Герена" е критично, а аз не искам да се насаждам на пачи яйца, както беше с Черноморец", отсече Димитров пред "Черноморски фар".

Той припомня и вече познатите факти, че футболистите не са получавали заплати от три месеца и няма пари за селекция.

"Ако исках да работя при тези условия, щях да приема предложението още през август. Разбрали сме се с Гонзо да изчакам до 15-и декември. Тогава отново ще проведем разговор и ще видим, какво правим оттук нататък. Ако положението е същото и не получа някаква гаранция, просто ще си търся друг отбор", допълни Херо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Димитър Димитровхеро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Херо дръпна ръчната за Подуяне, не е сигурен.------------------------------------------------------------Добре е да приеме. Все пак е чест да тренираш нац. отбор, пък бил той и по слаб от Сан Марино.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама пък какви патенца ще ти се измътят...
7
0
 
9
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
То с 12 нови купени футболисти всеки може да се прави на треньор. Само не знам защо левскарите са се фиксирали толкова в Херо, като той не е треньор с никакви постигнати успехи. Да, скача по тъча и говори много (все други са му виновни) като Стойчо, но няма никакви резултати в кариерата си (като класиране). Може да е взел някой мач от Левски или ЦСКА и това са му най-големите успехи.
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То кой иска да е капитан на потъващ кораб?
5
0
 
10
 
! Отговори
с преди 9 години
Ами то си беше ясно това. За какво му е на Херо да се излага с неадекватните футболисти на ФК Левски, като няма да има възможност да купи нови, и да гледа феновете-***, които само бият и чупят като диваци. На всичко отгоре, Бай *** Батков продължава да си прави майтап с името и историята на клуба. Какво искате?! Гонзо е тъпигьоз, нормално бе да се върне във ФК Левски, макар че вече беше употребен като ***. Явно бързо забравя.
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски наистина е отбор с народна подкрепа. Но през 2002 Заберски докара един треньор на име Бисер Хаздай, неизвестен в миналото поради липса на качества но от еврейски произход, какъвто е и Заберски. И се започна търговията. Плащат ли родителите детето играе иначе дреме резерва. За няколко години Хаздай прояде школата, а тя бе най-добрата в България. Така корупцията унищожи атмосферата в клуба, изритаха Хаздай но разрухата остана. А Заберски е много близък на Батков. Така Левски се самоуби и се
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, и Гонзо такъв си го вкара, че не е истина. Накрая пак ще бъде низвергнат и изгонен.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нова поговорка:Който закрива друг клуб, него го закриват.
1
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Херо ми падна в очитеВсеки може да дойде при бюджета наЛудогоре,ц номерът е поемеш отбор който не е стабилен финансово. херпо обеща ведънж че ще дойде, щом полузесозънт започен и има възможност да купува играчи, а сега се отмята - не е мъжкарско. Ами то и Гоноз можеше да не поема Левски при това състояние пък го пое.