Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха

Правилото за гол на чужд терен изхвърли Левски от Лига Европа
Обновена: 21 юли 2016 22:00 | 21 юли 2016 22:00,
152
Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха
Снимка: Булфото

За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си. Това стана факт, след като "сините" направиха 1:1 с Марибор на препълнения стадион "Георги Аспарухов". Така след равенството 0:0 в първия мач, българският тим беше елиминиран по правилото за гол на чужд терен.

Възпитаниците на Люпко Петрович отново се представиха превъзходно, но късметът определено не беше с тях. Те отриха резултата в 22-ата минута чрез Франсис Нар, а малко по-късно Боян Йоргачевич спаси дузпа. След почивката Левски изпусна няколко великолепни шанса да удвои преднината си и пропуските изиграха лоша шега.

В 67-ата минута Табарес се поправи за пропуска си от бялата точка и вкара скъпоценния гол за словенците, който ги прати в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперник ще е шотландският Абърдийн.

"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор и двата мача определено носят оптимизъм на "Герена" за започващото след седмица вътрешно първенство.

Всичко за мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Мариборлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
4
 
! Отговори
до 122 преди 7 години
Още един слънчасал! Или някаква зараза по го.ведата да казваш на черното бяло и да си толкова заслепен, че не виждаш очевадната истина за това кои са причините за четвъртото поредно опадане още в първия кръг от неизвестни отбори!
74
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
А коментарите по-долу доказват, че масата от народа е затънала в тотална простотия, злоба и невежество, и ненапразно страната ни е на това дередже!
73
4
 
8
 
! Отговори
веуик уески преди 7 години
Това е разликата между сини и червени. Такава игра и такова отпадане срещу слабия нази година Марибор щяха да бъдат приети като резил от червените. Сините пък намират повод за "гордост". Щото за тях е важно само да бият у дома и сънародниците им да са по-зле от тях. Много "патриотично", много "достойно". А без армейците и националният отбор заприлича на фк Подуене - някъде на нивото на Малта.
72
7
 
4
 
! Отговори
Левски оле преди 7 години
От кое ЦСКА са коментиращите тук - 1вото, 2рото или... 20тото. ХахахахаххахаЦиркаджии червени
71
5
 
5
 
! Отговори
Лески оле! преди 7 години
Играха като слънчасали! Обаче според много коментари лескарите били играли много добре и имали бъдеще?! Ето това е вица на годината!
70
9
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Много добър мач за Левски, при положение че сезонът тепърва започва. Жалко и тъжно е, че съдията се подигра по толкова долен начин с труда на момчетата - отсъди абсолютно измислена дузпа срещу Левски, но не свири поне две много по-чисти в полза на "сините". Считам, че ръководството на Левски трябва да подаде оплакване до централата на УЕФА срещу безобразното съдийство, макар че няма да има никакъв резултат.Поздравявам реководството, треньора и момчетата за добрата игра и горе главите!
69
4
 
4
 
! Отговори
магазини Меско преди 7 години
Кремвирши ЛЕвсКИ от говеждо месо в собствен сос! Много вървят в Иртиш, а в Жилина направо ги обожават!
68
2
 
2
 
! Отговори
Вълканов преди 7 години
Марибор е един посредствен отбор. А Левски са дори под посредствените, след като неможаха да го бият. Някога Христо Бонев бе казал7 "Толкова могат момчетата".Това е жестоката истина. В момента, всички Български отбори, изключая Лудогорец, са подпосредственото. Не е само Левски. Тотална вакханалия в спора, пълен упадък в повечето спортове. Няма как, свикнахме.
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Жалък ЦСКА Дали биеш честно във вътрешното първенство се разбира по ЕКТ. А няма друг отбор в историята, който така да е мачкал във вътрешното първенство, а в Европа да е отпадал от всеки, като Левски. изводите за теб. Може би ще се сетиш кога кой отбор е бил реално лансиран. Когато ЦСКА са били под шапката на БА, Левски са били на ДС. Да не мислиш че случайно са ги бутали напред и не са можели да ги натикат в Б група?
66
3
 
6
 
! Отговори
до 115 преди 7 години
ЦСКА е побеждавала Байерн, отстранила Ливърпул, Нотингам в мачове за КЕШ - купата на европейските шампиони, прекръстена по-късно на Шампионска лига, била е на полуфинал пак в турнир на КЕШ! А Уевски има едно участие в Шамионска лига, където беше бит като маче у дирек от всички отбори в групата си и вкара един единствен гол, който бе вкаран от ромчето Марианов- ето това са големите успехи на Уевски- Подуене!
65
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, идва края за вас!
64
2
 
8
 
! Отговори
зевзек преди 7 години
Равенство, но... отпаднали. Нима не знаеха, че трябва да бият за да се класират? Сега да правят нова 3 годишна пауза в ЕКТ, вместо да продължават серията отпадания от първия съперник. Търси се отбора в Европа, който ще падне от Левски. Словения била висока топка. Може би с отбор от Малта трябва да играят?
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До dfg Нямаш представа колко си прав. Някакъв диван ли, канапе ли, нар ли, отбелязал 1 гол в цялата си кариера, при това случаен, и вече го обявиха за велик. Колко други атаки пропиля? Трябваха им 11 като Минев и Христов и щяха да мачкат.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До коментар 101 От 20 години ги лансират и все се концентрират върху вътрешното първенство след поредния резил в Европа. По едно време падаха от всеки в ЕКТ, пък у нас биеха с по 5-0. Е така се скапва футбола на една страна.
61
0
 
10
 
! Отговори
тройчо комисионев преди 7 години
До ЦСКА - *** Въобще не е така. Четвъртото поредно отпадане от първия съперник в ЕКТ почти изравни резила от ония мач, в който коментатора на Евронюз лепна прякора на Левски "юроидиотс". Човека вече бистреше причините за победата на левскарите и направо стана за смях, като отпаднаха в последните 3 минути. А тия издънки на ЦСКА, които те топлят, ги направиха мижитурките, които докараха отбора до фалит и те са изключения за армейците, а не правило като при вас.
60
1
 
8
 
! Отговори
До коментар 101 преди 7 години
Айде стига глупости, се едно Левски не им помагат и нямат задължения!Цялото БФС само ви глези от 10г. насам, откакто Б. Михайлов е начело на БФС.Само търсят спонсори за Левски - няма Славия, Локо Сф и ЦСКА и др. отбори. И после ми се биете по гърдите, вземете си оправате градинката и тогава плюйте по другите!Добре, че имахте 1 евроучастие в ШЛ с което постигнахте "невероятния" резултат с който се гордеете - само със такива успехи може да се гордеете!
59
1
 
7
 
! Отговори
Върл левскар преди 7 години
Пичове, снощи страдах от алкохолно затъмнение. А и май бях прекалил с химията. Кажете ми от къде да си купя билет за мача с Абърдийн.Плащам двойно!!!ПС. Абе тия цесекато два отбора ли са направили? Малейй, ще трябва сега две супи да ду.аме.
58
1
 
1
 
! Отговори
До коментар 103 преди 7 години
Айде сега да не споменяваме "подвизите" на Левски от кои отбори са отпадали.И двата отбора са гола вода в момента не прави от калта злато!
57
2
 
5
 
! Отговори
фен преди 7 години
Пропуските на Левски са породени от слабата техника, с която разполагат футболистите, не от липса на късмет. Всъщност сините извадиха късмет, защото Марибор не отбеляза цели 3 полувремена, а удари 2 греди и изпусна дузпа. Двубоя се игра до гол на словенците. А Петрович изтиска максимума от този състав. Вдигнете си критерия или се примирете с мижитурстването на бившото величие Левски в ЕКТ. До преди 20 години беше сензация да отпаднат от словенци. Сега горди с ремито??
56
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе уточнете си колко ЦЕСЕКАТА сте. Седнали мишоците с държавното покровителство да се надсмиват над Левски.Етрополе-Латекс-ЦУЦИ- оле,оле, оле.