Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха

Правилото за гол на чужд терен изхвърли Левски от Лига Европа
Обновена: 21 юли 2016 22:00 | 21 юли 2016 22:00,
152
Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха
Снимка: Булфото

За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си. Това стана факт, след като "сините" направиха 1:1 с Марибор на препълнения стадион "Георги Аспарухов". Така след равенството 0:0 в първия мач, българският тим беше елиминиран по правилото за гол на чужд терен.

Възпитаниците на Люпко Петрович отново се представиха превъзходно, но късметът определено не беше с тях. Те отриха резултата в 22-ата минута чрез Франсис Нар, а малко по-късно Боян Йоргачевич спаси дузпа. След почивката Левски изпусна няколко великолепни шанса да удвои преднината си и пропуските изиграха лоша шега.

В 67-ата минута Табарес се поправи за пропуска си от бялата точка и вкара скъпоценния гол за словенците, който ги прати в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперник ще е шотландският Абърдийн.

"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор и двата мача определено носят оптимизъм на "Герена" за започващото след седмица вътрешно първенство.

Всичко за мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Мариборлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
7
 
! Отговори
Баба Яга преди 7 години
Какво ли щеше да стане, ако Левски не се беше представил "превъзходно". Сигурно щяха да отнесат десет гола. Аман от глупави журналисти.
54
0
 
11
 
! Отговори
dfg преди 7 години
Обаче ръководството кърти: "Няма да взимаме повече чужденци, няма да плащаме големи заплати" и хоп пак отбор от бежанци със заплати по ?20 000. Само от заплатата на един такъв могат да направят школа та да дрънка.
53
1
 
8
 
! Отговори
БГ преди 7 години
САМО С АВАНТИ НЕ СЕ ГРАДИ ОТБОР,КЪДЕ ДУЗПИ,КЪДЕ НАКАЗАТЕЛНИ САМО И САМО ОТБОРА НА ........... ДА БИЕ,СТАДИОН НА АВАНТА,ПАРИ ЗА БАТКОВ НА АВАНТА,ДАВАНЕ СТАДИОН ОТ СОФИАНСКИ,ДРУГИТЕ ЛАПАТ ДА ЛАПАТ,НЕ ЕДНО ДЕТЕ ДА ГЛЕДАШ В САКСИЯ,А ДРУГИТЕ ДА СЕ ОПРАВЯТ.НА ВЪНШНИТЕ МАЧОВЕ НЯМА "МОИ СЪДИИ",ЕТО ЗАТОВА НЯМАМЕ ФУТБОЛ И МНОГО ДРУГИ НЕЩА.САМО ОТБОРА НА Н........А,СА ЧЕСТНИ,САМО ТЕ СА ПО "ЗАКОНА",Е НЕ СТАВА ТАКА,СЕГА ЩЕ СИ ЯДЕТЕ ЧОРБАТА ,НЕ СИ ПРОМЕНЯТЕ,ПАК ЧОРБА ИТАКА ДО КРАЯ НА СВЕТА.
52
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 7 години
Интересно мие евроидиота до нас левски бърника кабела ба селото падне левски в траур по две седмици е това е ***
51
1
 
10
 
! Отговори
Т. Илиев преди 7 години
Берое отпадна, Левски също. И двата отбора се представили превъзходно, но все пак нямаха КЪСМЕТ и нито един български отбор не продължава напред. Това не е било. Следват аплаузи.....и смях в залата!!
50
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.......МЪКА.......ПЕРУКАНЕ,Е,Е,......МЪКА.А.А.А.А...............
49
0
 
2
 
! Отговори
До 82 преди 7 години
Правилно ..всички до един ..футбол в онази територия няма само бистришките тигри не знам как се представят
48
3
 
23
 
! Отговори
Бивш левскар преди 7 години
Добре че не се интересувам от тези *** вече..целия БГ футбол е жалък..жалки са и феновете и собствениците и цялата държава е клоунада..
47
3
 
22
 
! Отговори
само Уевски/Подуене преди 7 години
Преди години пак в евротурнир Уевски водят като гости с 0:3 и в продълженията губят с 4:3, на другия ден западната спортна преса е категорична: ФК " Левски " са евроидио.тите на Европа! Така че, уевскарите трябва да се примирят с този прякор, а не да се опитват да го дадат на друг отбор! Това ви е прякора завинаги ! Пазете си го и го развивайте, нищо чудно да станете и световни идио.ти, не че сега не сте, но просто все още не са го написали официално, но вие уевскарите не губете надежда!
46
2
 
15
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Боката са скъса да прай спортни съоражения *** май треба да докара и германски дечица да тренира у тях.чалгата треба да се забрани
45
1
 
19
 
! Отговори
Ех преди 7 години
Тия некадърници носели оптимизъм - баси и малоумието.
44
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Могат да се радват единствено на един равен с ьудогорец
43
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова са смотани, че чак са змотани!
42
0
 
12
 
! Отговори
стар левскар преди 7 години
Всичко опира до дисциплина и желание като се почне от босовете и стигнем до играчите нито едното нито другото.е нула умножено по нула дава това което виждаме
41
1
 
20
 
! Отговори
Змотаняци подуенски! преди 7 години
Обора на Уевски явно е ваксиниран да губи във всички мачове в евротурнирите! Лутат се по терена като ваксинирани кокошки! Не случайно западната спортна преса им лепна прозвището Еврои.диотите на Европа!
40
1
 
7
 
! Отговори
само Уевски преди 7 години
* на Европа за пореден път ми оправиха настроението.
39
3
 
6
 
! Отговори
Луди ли сте бе?! преди 7 години
Как Левски бил отпаднал още на старта! Левски е национален герой на БГ, обесен от турците преди повече от 100 г!Ако има отпаднал от Евролигата то това е отбора на ФК " Левски"!
38
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Определено съдията ги прецака сините с неотсъдена дузпа. При положение, че двама играчи на Марибор му правят сандвич, той дава фаул в нападение. пълен ***.
37
1
 
16
 
! Отговори
Без промяна преди 7 години
За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си.Първото изречение казва всичко. Изводите си ги правете сами.
36
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евроазиатските *** дадоха по 100 лева за билет за да видят поредния срам и резил. За да се стигне до това срамно представяне, от елита бяха изгонени Локомотив, ЦСКА и Литекс, само и само Подуенци да станат статисти в лига Европа и да бъдат порени както винаги.