Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха

Правилото за гол на чужд терен изхвърли Левски от Лига Европа
Обновена: 21 юли 2016 22:00 | 21 юли 2016 22:00,
152
Равенство за Марибор и Левски, но "сините" отпаднаха
Снимка: Булфото

За четвърти пореден път Левски отпадна още на старта на евроучастието си. Това стана факт, след като "сините" направиха 1:1 с Марибор на препълнения стадион "Георги Аспарухов". Така след равенството 0:0 в първия мач, българският тим беше елиминиран по правилото за гол на чужд терен.

Възпитаниците на Люпко Петрович отново се представиха превъзходно, но късметът определено не беше с тях. Те отриха резултата в 22-ата минута чрез Франсис Нар, а малко по-късно Боян Йоргачевич спаси дузпа. След почивката Левски изпусна няколко великолепни шанса да удвои преднината си и пропуските изиграха лоша шега.

В 67-ата минута Табарес се поправи за пропуска си от бялата точка и вкара скъпоценния гол за словенците, който ги прати в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперник ще е шотландският Абърдийн.

"Сините" обаче заслужават само аплодисменти за отличното си представяне срещу Марибор и двата мача определено носят оптимизъм на "Герена" за започващото след седмица вътрешно първенство.

Всичко за мача можете да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: Мариборлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По смълчаните поляни тичат сини куци крави
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И каква е равносметката:Първи квалифик. кръг Славия 1-0 Заглебие и Заглебие 3-0 Славия (1 победа)Берое 0-0 Радник и Радник 0-2 Берое (1победа)Втори квалифик. кръгБерое 1-1 ХИКХИК 1-0 БероеМарибор 0-0 ЛевскиЛевски 1-1 Марибор (0 победи)Трети квалифик. кръг кога?А 1-ви кръг преди групите, а групи на Лига Европа ???Статистика: Славия 1 победа.Берое 1 победа и 2 равенства.Левски 2 равенства.Всяка година се повтарят едни и същи резултати.И така докога???
33
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на журналиста, който вчера написа /не помня в кой вестник/ - ,,Следващият съперник на Левски ще е Абърдийн.'' То бива просто ***, ама чак пък толкова.
32
6
 
1
 
! Отговори
ДО 41 преди 7 години
Много добре казано .
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дааа , но по ФИАМАТ, трябва базата да е водеща, а сега водеща е надстройката. От там и проблема.
30
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрах кога Левски ще играе с Абърдийн?
29
0
 
18
 
! Отговори
Азер Гъзаев преди 7 години
Абе, деца!!!Аз,от петнадест години повтарям:Ние ще си останем още през 1994 година и спомените за лятото! Другото са психокоментарите на Б.касабов като някой пубер.... Кат и да е спете спокойно ,Копаеме дъното със спомени за минали времена
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Продължаваме напред
27
5
 
6
 
! Отговори
Turkis Force преди 7 години
LEVSKI...JALKI..SMESHNI..PRODAJNI MEKERETA.....
26
1
 
15
 
! Отговори
Трето поколение левс преди 7 години
До Син фесМоже и Путин, или ако има как да им докарат някой от Северна Корея да ги млати с лопата по главите празни дето мислят само за *** и пиене.Аз ако бях собственик на отбора още утре регистрирам строителна фира и ги пращам тея борсуци да на някоя ЖП линия да подбиват траверсите в жегата, да си заслужат поне заплатите копеленцата гадни.
25
1
 
15
 
! Отговори
РККА преди 7 години
70 минута да оставиш двама непокрити в наказателното си поле при постепенна атака на противника????????и да играеш с 4,5 човека в защита???????и нападателите ти да са по велики от Роналдо да не се върнат да помогнат в дефанзивен план ни веднъж??????резултата е по тарикатите леваци продължават напред....
24
1
 
12
 
! Отговори
паметен преди 7 години
Навремето имаше един отбор "Олимпия" (Любляна). Това беше най-добрият Левски в историята си (90-те години на миналия вел). Та въпросният Олимпия два пъти отстрани Левски. А сега този отбор на Левски няма нищо общо с онзи от средата на деведесетте. Моята прогноза излезе 1-1. Разбира се това дойде и на време, защото много взеха да говорят левскарите в последно време. Подигравки безброй. И накрая пак не доживяха до есента.
23
0
 
12
 
! Отговори
А преди 7 години
Те от Уевски толкУ си могат .... Отбора на народа ли ? Не, това е отбора на Обора !
22
0
 
6
 
! Отговори
gost91 преди 7 години
Футбол се играе 90 а не 60 минути един играч отбор не прави сами се прекара ама понеже знаят така е днес си се присмял утре сисе....горен има токувиж отишли във в и те
21
1
 
20
 
! Отговори
MNENIE преди 7 години
Цяло лято се смяхте, на неволите в другия отбор. Подигравки всякакви от вас чухме. Но отново е лято, отново се о.р.хте.Който се смее последен, се смее най-добре. Хайде поздрави до всички присмехулници. Дано сега малко спрете да мрънкате!
20
1
 
23
 
! Отговори
Трето поколение левс преди 7 години
Мамка им и *** долни, след мача със Жилина през 2008 се бях зарекал да не ги гледам повече, но тази вечер се изкуших и всичко сякаш се повтори.След гола на Марибор спряха бе, отказаха се копеленцата. В погледа им се четеше досадата от доиграването на мача искаха вече да си ходят че да се стягат за бар да се напият довечера.
19
1
 
2
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
Еееии, отворените по-отдолу! С кой отбор играе ЦСКА-то, да не е тренировка само!
18
1
 
2
 
! Отговори
Turkis Force преди 7 години
Ne Stadion Gundi..a kochinata Gundi! Legnaha za da se nagushat ot zalozite...i da izmamyat nay malkite fenove na Levski..detcata!
17
1
 
4
 
! Отговори
БГ преди 7 години
ТЪЙ КАТО НЕ СИ ПЛАЩАТЕ ТРИБУНАТА,АВАНТИ НЕ СТАВАТ ВЪВ ВСИЧКО,ВСИЧКО СЕ ВИЖДА,,ВСИЧКО СЕ ЧУВА,АБЕР ДА ВИ Е.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАИ ГОЛЕМИЯТ НЕКАДЪРНИК ВЕНЦИ ХРИСТОВ ИЗПУСНА ЕДНА ДУЗИНА ГОЛОВИ ПОЛОЖЕНИИЯ ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА БЯГА НО ДОТУК ОТ ПРАЗНА ГЛАВА ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ТОЙ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ВИНОВНИК ЗА ОТПАДАНЕТО НА ОТБОРА МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЛЕЗЕН САМО ЗА ВЪТРЕШНОТО ПЪРВЕНСТВО НО ЗА МЕЖ. МАЧОВЕ ТВЪРДА РЕЗЕРВА