Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург

"Сборная" вече гледа към осминафиналите
Обновена: 19 юни 2018 23:06 | 19 юни 2018 23:04, Камелия Цветанова
300
Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург
Снимка: Reuters

Русия постигна втората си поредна победа в Група А на Световното първенство. След разгромното 5:0 над Саудитска Арабия на старта на турнира тази вечер в Санкт Петербург Сборная" надигра с 3:1 и Египет.

След равностойно първо полувреме хората на Станислав Черчесов нанесоха тежкия си удар след почивката. Ахмед Фати си вкара автогол в 47-та, а в рамките на три минути руснаците отказаха противника си с нови два гола - Денис Черишев (59) и Артьом Дзюба (62). Мохамед Салах, който започна като титуляр вкара от дузпа в 73-та минута.

Така Русия оглавява убедително класирането в Група А с пълен актив от 6 точки и прекрасна голова разлика от 8:1. Така само футболно чудо може да остави "Сборная" извън осминафиналите. Египет пък регистрира втората си поредна загуба след 0:1 от Уругвай на старта.

Двубоят започна добре за Русия. Домакините имаха лек натиск и опитваха с всячески сили да вкарат ранен гол. Египтяните обаче се отбраняваха добре, а постепенно погледнаха по-сериозно към противниковата врата. Така се стигна до 16-та минута, когато Трезеге стреля фалцово, но покрай вратата. Въпреки по-добрата игра на Русия в 42-та минута отново положение се откри пред футболист на Египет. Мохамед Салах бе намерен на границата на наказателното поле след пас с пета от Мохсен. Салах стреля фалцово с левия крак, но топката мина на сантиметри от гредата.

Подробности за мача четете в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
2
 
6
 
! Отговори
раша преди 5 години
защо пзволявате на тези драскачи да пишат глупости тои сайта ви е такъв глупав
81
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците отново показаха защо са най-великата нация.
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичкп р тото черно тото и пари, кога гърция ще съане пак европейски никога кога българия ще стане четвърта никога помните ли дания когато ги събраха по плажовете и станаха шампиони така че никак не е чудно една русия която в седем поредни контроли нямаше нито една чобеда сега да стигне далече напред с кшизми с дузпи с продължрния и т.н.
79
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати и еуфорията. Победиха футболни джуджета от СА и Египет със съдийска помощ, а се радват все едно са станали шампиони. Чакайте да дойде истински съперник. Още Уругвай ще им надуе шушоните.
78
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заложил съм още преди световното Русия да вземе медал (Полуфинал),или четвърт финал.
77
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещасника-коментатор до последно се опитваше да доказва, че дузпата не била дузпа, защото руснакът започнал да го спъва мааалко преди наказателното поле. Баси жалките от падъци. И кво?Като спечелите с подкупи на съдии и чиновни и от ФИФА, докъде ше стигнете?
76
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н плевнелиев, а оправихте ли се от обратната перисталтика (да cepeте навътре)? Ние чипровските *** си изкарахме акъла за вас! Много неприятно заболяване.
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 148А баща ти и дядо ти ...правиха ли зимнина да не умреш от глад зимата? Правиха .Бърса ли си задникаа с народно дело ? Бърса.Ходи ли на почви някуде ? Не неходи. Седяли на тъмно вечер ? Седя.Имаше ли възможност да си образован? Нямаше.Какво си седнал да ни обясняваш...сякаш нас ни нямаше тук :) *** огладняло.
74
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дете което не е родено в Гърция ---НЕГЪРЧЕ
73
1
 
3
 
! Отговори
ЦРНИЯ ГРЪК преди 5 години
И аз идвам на гейоргията! Ще има ли активни, щото тук сме само пасивни *** - аз, сатанато, странджата, паци, плевнелиев... Ако няма, ще викна *** и бежанци!
72
1
 
12
 
! Отговори
Осман преди 5 години
До СатанатоЕх, САЩ си тачат съюзниците. Ама веднъж не видях Бойко да се срещне с Тръмп. Ама ходи при Путин. САЩ се държат нагло и надменно със "съюзниците" си. Русия е друга. Като бяхте с Русия имахте ли армия? Имахте. Имахте ли промишленост? Да. Сега какво имате? Над два милиона икономически емигранти в Европа. Армия няма. Промишленост няма. Единствения хеликоптер се разби.
71
0
 
3
 
! Отговори
САТАнато преди 5 години
Тук сме всички *** тая вечер! Да си направим гейоргия! Хероина е от мене. Специален гост е Плевнелиев!
70
3
 
2
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
До ОсманНе знам герберски *** ли са какви са НО. Русия е тук. До нас.---------------Не знам, но *** не е до нас.До нас е Турция, Македония и Румъния.А САЩ са велика сила, на която е чест да бъдеш съюзник.САЩ не си плащат на съдиите и на Сеп Блатер.
69
6
 
6
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Съдията беше пълен и-дьот, руснаците са платили за всичко - и за спечелване на световното, и за подредбата в групите. Саудитите им легнаха, тези пък съдията ги закла. Руснаците са жалка пасмина.
68
0
 
5
 
! Отговори
Осман преди 5 години
До гърка. И ти трябва да обичаш етиопците. Все пак сте едно котило.
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Осман А, демек си черкезин. ***, един вид...
66
1
 
7
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Русия е с огромна територия. Нормално е в западната част руснаците да са европеииди докато в източната част монголоиди...времева асимилация..с времето.смесени бракове с местното население което все още съществува в рамките на Руската Федерация за разлика от индианците които ги няма.
65
0
 
5
 
! Отговори
ЦРЪНИЯ ГРЪК преди 5 години
Ония ден някакъв си беше намазал чeпa c горчица и ми каза да му го лaпам! Аз си помислих че току що си го е изкарал от нечии aнaл и веднага скочих да му го лaпнa, aма бааассси как ми залюте! Супер разочарован съм от някои мъже!
64
1
 
6
 
! Отговори
Източно-европеец преди 5 години
Големи голове вкарват тия руснаци...евала
63
1
 
5
 
! Отговори
Осман преди 5 години
До гъркаХаплогрупите на американците са много "чисти" сигурно? А? Аз ако имам нещо общо с руснаците това за мен ще бъде повод за гордост. Междувпрочем имам и Кримски корени. Родителите на баба ми по майчина линия са татари от Крим избягали от руснаците. Но аз пак не мразя руснаците. Не мразя и гърците и арменците въпреки че съм турчин.