Миро – българският представител на Евровизия 2010

Сега ще му пишат 5 песни, а ние ще изберем само една
18 окт 2009 12:56,
156
Миро – българският представител на Евровизия 2010
Снимка: Булфото

Миро ще представя България в конкурса "Евровизия" 2010 г.

10 души от 51-членното жури от композитори, текстописци и музиканти, предпочетоха бившата половинка на Галя от Каризма да се бори догодина в Осло.

Още по темата

Веднага след него, на второ място се нареди Поли Генова, която събра седем гласа, Нора Караиванова спечели три, а Лили Иванова само два.

Според новия регламент БНТ ще покани композитори и текстописци, които да напишат пет песни на избрания изпълнител.

През февруари догодина чрез гласуване с SMS-и зрителите ще определят коя ще е българската песен на "Евровизия".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
0
 
! Отговори
do 64Gab4o ot boza преди 14 години
.....sega vikate "Osanna",no kato mine konkursa ste go opljuete totalno.
69
2
 
0
 
! Отговори
papa преди 14 години
негодното в случая не е миро, а националната телевизия. като свикат конгрес на хомосексуалисти може ли да се очаква, че ще си изберат лидер амазонка? докога с държавни пари ще плащаме на тотални негодяи в бнт? що не вземат да решат арда кърджали да е националния отбор по футбол и да обявят конкурс за треньор, който да ги научи как да станат европейски шампиони. трябва само да се спрат държавните субсидии за бнт и да ги оставят да се вмиришат и разложат като пробита бала с отпадъци.
68
2
 
0
 
! Отговори
МММ преди 14 години
Аха , може да вземе и Галка за бек вокал, само да не заспи отзад!
67
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
оп извинете за грешките:)
66
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 14 години
Да! Миро е подходящо и хубаво решение!И мисля,че пее добре!НО също така мога да кажа,че се опасявам от онези които ще пишат музиката и текста на песенте.Защо ли имам усещането,че са хора които си нямат и бегла представа какво се търси и харесва на музикалния пазар ?!И проблема на бг музиката е май,не липсата на хора които могат да пеяд хубаво а на такива които да напишат хит!Миро късмет
65
2
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
64 боза - не си правДори да ни скъсат, защото сме българи или защото е уреден конкурса - това няма грам общо, че ние ще се представим смешно и слабо, разбираш ли? Ние нека се представим достойно и добре и да си знаем цената, пък с такова мащабно уреждане на конкурс няма кой да се справи.
64
2
 
0
 
! Отговори
boza преди 14 години
.....abe sto si pravim truda vaobste da komentirame tazi tema----i zlaten da izberem,i supertalant da e, pak njama da uspee, ste bude porednoto slabo nashe uchastie-vseki znae kak se izluchva pobeditelja v Evrovizia---samo ne i s hubavi pesni i s muzika!
63
2
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
Чак трябваше да преиздава `Омиротворен`, защото се изкупи като топъл хляб. Той е единствения изпълнител в момента, който може да си позволи турне из България..аз бях на турнето му в София и мога да ви кажа, че той и екипа му са абсолютни професионалисти! Песните му са най-големите хитове за последните години. Кой друг е по-подходящ да пратят? В момента Миро е на върха и има подкрепа зад себе си, така че нека да иде и да грабне Европа! Плюс това дори и чистофизически може да грабне гласове! :)
62
2
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
Ще ви кажа нещо - в момента Миро е най-продаваният (хората купуват дисковете му масово, а в България кой си купува CD...?)
61
2
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
Хора, стига с тая Поли Генова! Тя изобщо не може да пее...тя, както Йоана от Deep Zone и други хора са от Бон-Бон, хора на БНТ още от много време (няма да споменаваме Графа тоя път). Беше уредена..кой пробива директно на Евровизия без преди това да има музикална история и т.н..? Много вярвате на медии. Плюс това песента й беше открадната от Дима Билан. А като чета, че предлагате да канят фолкпевици и си мисля...леле какви ли хора седят зад коментарите...и има ли смисъл изобщо да се четат...
60
2
 
0
 
! Отговори
койот преди 14 години
Миро е един мазен гей,който изобщо не може да пее. пак прецакаха Поли Генова и това благодарение на Драго Чая. Нищо, можеше да е и по-зле-например Орлинчо:-))
59
2
 
0
 
! Отговори
Димитър преди 14 години
Абе като гледах имаше кандидатура за някви които се казват Дърти Пърчис.... може би са Дърти Пръчове.... Жалко, че нямаше кандидатура на ДесиСлава или някоя фолк певица.
58
2
 
0
 
! Отговори
ХАХА преди 14 години
Супер!! Миро е много подходящ избор за евровизия. А дано този път да сме от първите ;)
57
2
 
0
 
! Отговори
Поли преди 14 години
Поздравления за правилния избор!!!МИРО,с теб сме.
56
2
 
0
 
! Отговори
Дон Балон преди 14 години
Миро е талантлив,отговорен и ще направи шоу.Трябва му по-динамична песен,не баладична.
55
2
 
0
 
! Отговори
bache kiko преди 14 години
e kak koi kondio e nai podhodqsht za evro viziq vse pak evro roma /viziq sushtoto
54
2
 
0
 
! Отговори
селска му работа преди 14 години
Е тва е, окончателно се изложихме след ония виещ вълк мислех че не може по-зле да стане, ама нейсе. А с Елица и Стунджи бяхме на върха преди 3 години.
53
2
 
0
 
! Отговори
Диди преди 14 години
Като чета коментарите и направо падам от смях. Много ясно, че Евровизия НЕ Е КОНКУРС ЗА МЛАДИ ТАЛАНТИ!Вярно е, че от там са тръгнали много певци, но като цяло това е конкурс за песен и определено бих казала, че е за професионалисти.
52
2
 
0
 
! Отговори
Gab4o преди 14 години
Браво! Обичам Миро! Той ще ни представи дойстойно! Радвайте се! Кой друг бихте пратили...?!
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
GOLYAMA RABOTA SME V BG.TAZI POLI GENOVA YA CHUVAM ZA PARVI PAT PREZ JIVOTA SI.TYA PECHELI 7 GLASA.A L I L I I V A N O V A samo 2.E....tova e bulgaria.