Бербатов срещу Челси в ¼ финалите на ШЛ

Барселона и Реал Мадрид се чакат на полуфинал
Обновена: 18 мар 2011 15:07 | 18 мар 2011 13:29, Красимир Ангелов
77
Бербатов срещу Челси в ¼ финалите на ШЛ
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Манчестър Юнайтед – Челси е дербито на ¼ финалите на Шампионската лига, отреди тегления жребий.

Големите съперници в Англия през последните години отново ще кръстосат шпаги в опит да спечелят най-големия клубен трофей в Европа.

Тези два клуба разделиха последните 6 титли във Висшата лига. Освен това те играха на финала в Шампионската лига през 2009 г., като Юнайтед спечели с дузпи в Москва.

Жребият отреди още миналогодишният носител на трофея Интер да срещне Шалке 04, Реал Мадрид отлично представящия се отбор на Тотнъм, а Барселона – украинския Шахтьор Донецк.

Изключително интересно може да стане на полуфиналите, където ако победят в своите двубои, Реал и Барселона ще се изправят един срещу друг в ново издание на "Ел Класико“.

В другия полуфинал ще се срещнат победителите от срещите Манчестър Юнайтед-Челси и Интер – Шалке 04.

Вижте всичко около жребия в Шампионската лига

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Сър Алекс се е оплакал в тесен кръг, че Барби вече е стар.
64
2
 
0
 
! Отговори
муспи преди 13 години
Бербатов е нищожество което не е способно да даде и един лев на никого, но може да си купи титлата филантроп.
63
1
 
4
 
! Отговори
Ива Петрова преди 13 години
В момента в България има програма с помощта на Димитър Бербатов, която реално се опитва да помогне за по-здравословното израстване на нашите деца! Подкрепете кампанията като разгласявате за нейното съществуване. Адресът е: aktivniizdravi.bg
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И на мене ми писва от унижителното отношение на съра кьм бербатов, ако бях на мястото на бербатов, щях да напусна отбора за да запазя честта си.Него го ползват само за мръсната работа.
61
6
 
9
 
! Отговори
яро преди 13 години
Преди около 1 година:Митко Бербатов отива при сър Алекс и му казва-тренеротказах се от националния отбор на България. Съра го поглежда ,и му отговаря:-добре , а сега къде ще играеш:)
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще играе Резерватов срещу Челси, но само в случай, че дъртият му любовник реши да го пусне.
59
6
 
3
 
! Отговори
k ronaldo преди 13 години
real m 6ampion
58
7
 
4
 
! Отговори
5kov преди 13 години
Поне пишете МЮ срещу Челси. Какво общо има тук резервната скамейка?
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aleks tolkowa sir kolkoto i dqdowiq
56
6
 
5
 
! Отговори
въпрос до Барби преди 13 години
youtube/watch?v=cjGpQlOMvpMАлекс Фъргюсън хванат от камерите как се подиграва на Бербатов, на мача с Марсилия. ДИМИТРЕ, НАЦИОНАЛНИЯ ГО НАПУСНА, ЗАЩОТО БЕШЕ ОБИДЕН ОТ НЯКОИ ХОРА, ТОВА КАК ЩЕ ГО КОМЕНТИРАШ. СЕГА ЩЕ НАПУСНЕШ ЛИ МАНЧЕСТЪР, АКО СИ МЪЖ, ЩЕ НАПУСНЕШ, ИНАЧЕ СИ ОСТАВАШ П*ТКА И НИКОИ НЯМА ДА ТЕ УВАЖАВА. СЪРА ТИ СЕ ПОДИГРАВА ЗАД ГЪРБА, ДИМИТРЕ, ИМАШ ЛИ ЧЕСТ ??????
55
2
 
10
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Добре,че най големият БЪЛГАРСКИ футболист Бербатов отиде в Англия да играе,не пропускам мач,когато той играе.Жалко,че играе с футболисти игоисти.Ако беше останал в Тотнъм щеше да е герой.От милите ми сънародници разбирам ,че в моята родина глупаците са повече,отколкото истинските българи.
54
1
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 13 години
как не те домъзя да пишеш толкова много бе ?
53
4
 
5
 
! Отговори
stan преди 13 години
Бербатов срещу Челси в ¼ финалите на ШЛ.... само дето ще стой на пейката:)
52
6
 
2
 
! Отговори
до маке преди 13 години
Абе и аз чух че Бербатов всеки момент щял да заиграе във фиромския национал.
51
3
 
3
 
! Отговори
до маке преди 13 години
Учиш ли албански учиш ли? :))))))))))))))))))
50
2
 
6
 
! Отговори
МИНЬОРЕЦО преди 13 години
И Василий II e Македоноубиец , а не *** , нали .... , или по друг начин казано на Марс няма живот , но има македонци . Е мамка му от прости хора .....
49
1
 
5
 
! Отговори
do 51 преди 13 години
Vajnoto e che Rezervatov otnovo nqma da go vidim na terena. Ochkavaite go v sledvashtiqt mach sre6tu Luton Town FC.
48
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Димитър Бербатов - най-скъпият резервен футболен балетист в Галактиката.
47
2
 
2
 
! Отговори
do ФИФА преди 13 години
Maika ti beshe na drugo mnenie...
46
12
 
8
 
! Отговори
булгаришен поетишен преди 13 години
Казвам се Димитър Бербатов и вече съм грамотен. Разбирай ... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него. Вече пуснах цели две кървави писма", това е третото. То обаче не е предназначено за българските завистници към моя гений, а към феновете на Манчестър Юнайтед, сър Алекс Фъргюсън, УЕФА, ФИФА, британските журналисти, планетата Земя и цялата Слънчева система. Това си е моят блог и имам право да си пиша каквото си искам. От рецепти за макарони до SMS-и към фолк-певици, ако преценя, че си струва. Защото както ме е учила моята учителка по балет в Благоевград, аз трябва да съм скромен. Което означава да вкарвам само на скромни отбори. И следвам този завет докрай. Аз съм преуспял човек. Това стана благодарение на гениалното ми откритие да съчетая футбола с балета. Най-тежко ми беше, когато природата ме принуди да се разделя с любимия си балетен атрибут, диадемата за коса. Но се преборих с тази жестокост и... ...сега съм по-силен отвсякога. Около мен гъмжи от злобари и завистници. Мрази ме Рууни, защото е по-плешив от мене. Мрази ме Рио Фърдинанд, защото не може да посреща центрирана топка с рамо като мен. Мрази ме кореецът Джи Сун Парк, че съм висок и синеок, а той е лилипут и очите му се отварят с ципове. Мрази ме сър Алекс, защото жена ми е по-млада и по-хубава от неговата. Мрази ме английската преса, защото тя пише по-бързо, отколкото аз тичам и това я вбесява. Мрази ме и Лейди ГаГа, защото аз съм гостувал на Слави и Азис, а тя не е, а и едва ли някога ще го направи. Мразят ме черните дупки и Млечният път, защото ги имам за втора класа и никога не прелитам по тях с мощната си и бърза кола. Мразят ме и извънземните. Най-вече онези от Юпитер, защото до един са левскари. То по същата причина ме мрази и цялото земно кълбо. Не случайно на Земята й викат синята планета". Но аз съм нависоко. Толкова съм нависоко, че изкуствените спътници ми се заплитат в прическата и ми съсипват гела. От щото съм нависоко, понякога разбирам, че са ме пуснали на терена много след като мачът е свършил. Но тук отгоре всичко е толкова микроскопично и незначително. Тук горе аз често срещам боговете. Сядаме си на някой облак и кротко беседваме за това колко малки и злобни са хората към нас. Наскоро Зевс ми сподели, че и той бил с проблеми като моите в началото на кариерата си, но ги решил бързо с малко гръмотевици, мълнии, торнада и цунамита. Понякога, когато сядам върху тоалетната чиния, за да оставя в историята поредното нещо от себе си, аз виждам миниатюрните хуманоиди да ме сочат с пръст и да ми се заканват. Подминавам ги с аристократична усмивка и просто им пускам водата от казанчето. Просто са жалки и невзрачни ... Толкова от този постинг, защото Елена ме вика да сменям памперса на бебето. Утре може да пиша пак, защото... аз съм Димитър Бербатов - най-скъпият резервен футболен балетист в Галактиката и вече съм грамотен. Разбирай... имам си собствен блог в Интернет и се уча да пиша в него....

Спонсорирани публикации