Златна Станка не искала да се бори на европейското

Безспорно не се сбори добре, подцени срещата, заяви Симеон Щерев
Обновена: 14 мар 2012 14:55 | 14 мар 2012 12:15, Георги Пешев
5
Златна Станка не искала да се бори на европейското

Спортист №1 на България Станка Златева нямала стимул и желание да участва на европейското първенство.

Старши треньорът на женския тим Симеон Щерев заяви, че петкратната световна и петкратна европейска шампионка подценила шампионата на континента, но се надява, че Златева ще преосмисли отношението си към подготовката.

"За Станка мога да кажа, че човек не винаги може да се чувства добре, но не това е основното. Една такава загуба ще й помогне да преосмисли всичко. Това е хубаво приземяване. Няма непобедими борци", заяви старшията.

"Безспорно тя не се сбори добре, подцени срещата. Рускинята е много силна, но ние сме я надвивали. Върху Станка има огромно напрежение, всички говорят как само тя може да направи нещо".

"Тя дори не искаше да участва на европейското, нямаше стимул да го печели". Щерев е доволен от представянето на Джанан Манолова, която спечели единственото отличие за женския тим на европейското.

"Борбата е динамичен спорт и нещата се променят много бързо. Ето сега Джанан спечели медал, въпреки че няма възможностите на Станка. Тя показа как с воля, с много желание, с голямо сърце се взима медал".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
tarikat uspqva преди 12 години
pazi si silite i ne pokazvai nai dobroto ot sebe si dokato ne mu doide vremeto.tova iskat protivnicite.dobar hod na borciteeeee.tova e istinata.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За какво да се бори момичето? Щом отвън и предлагат многократно повече, за да губи, отколкото тук и плащат, ако спечели... До къде я докарахме.. неповторими музиканти свирят по подлези и площади, олимпийски шампиони си изкарват прехраната с трафик на наркотици.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мачкай,Гришо!
1
6
 
3
 
! Отговори
bg преди 12 години
BRAVO,,,,,,,,,TZI SPORT NE E PRESTIJEN,,,,,,,,,,IMA I PO XYBAVI PROFESII,,,YSPEX ZAREJI GI

Спонсорирани публикации