Холандия поведе на Германия извън терена

Холандски фенове заключиха със скоба автобуса на германските национали
12 юни 2012 17:05, Красимир Ангелов
28

 

Клип, споделен в YouTube, показва как фенове на "лалетата"  се промъкват на една от тренировките на отбора на Германия и заключват предната гума на техния автобус с голяма, оранжева скоба.

Охраната на тренировъчната база забелязва късно шегаджиите, които успяват да избягат пред ядосания поглед на украинските гардове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
екс преди 11 години
Да ви поапаря интереса - автобуса изобщо не е на немския национал, който е с други цветове ! Клипа е поне на седмица, а самото нещо става доста преди това. Но си е смешно де :))) Съвет: ако поназнайвате английски или немски, потърсете го в ютуб, и прочетете коментарите. ТАКА се даржат цивилизовани хора и от двете националности !!!
10
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da ne si 4udennesz w xolandia.......... w germania ne se oseta 4e si 4ujdenz , no w xolandia , towa sa naigolemite nazisti, sasto taka i italinazite
9
2
 
14
 
! Отговори
От днес ама друг път преди 11 години
Тази новина е от ппреди два дена, днес.бг трябва да се прекръсти на вчера.бг
8
2
 
9
 
! Отговори
haha преди 11 години
Тая "новина" е леко на 2 дена :) ...поне!
7
5
 
10
 
! Отговори
до 9 от студент-DE преди 11 години
Аз пък се хващам на бас, че ти не си ходил никога там. *** в Амстердам(а и другаде пак става) и виж дали изобщо на някой му пука, че си от България. Там има всякакви националности - от индианци до японци, така че няма да впечатлиш никой... А политиката вече е друг въпрос, но самите хора са много по-приветливи и от германци, и от французи, а и от италианци.(поне личният ми опит говори за това...)
6
12
 
4
 
! Отговори
Vesso преди 11 години
Фен съм на холанците като държава и нация,но това не ме кефи.Все пак не може да се сравнява с простотията с бомбените заплахи на хотели, където са отседнали германските футболисти,за да не могат цяла нощ да спят преди мач с Холандия. Дано няма сбивания и други подобни простотии,както преди.
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идеално ... много по - добре от хубав юмручен бой. Трябва и нашите запалянковци да бъдат така креативни и изобретателни. 20 години само бойща гледаме по терените.
4
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tolkova silno se izreskah,of mnogo mi luti
3
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Староооооо,вие сте най последната медия ,която го отрази-по бавни от вас няма да има.
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Dnes.bg си нямат работа та чак гледат клипове във вбокс-а ... Този клип се върти там в топ40 от 3 дена бе. Мнооооого сте бавни.
1
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хахаха Много яко! Добре са го измислили.

Спонсорирани публикации