Ледена епоха в Чикаго, как оцеляват бездомниците?

Минусовите температури допълнително усложниха живота им
Обновена: 9 яну 2014 15:37 | 9 яну 2014 12:04, Александър Попов
41

Снимка: Reuters

Чикаго е сред засегнатите градове от рекордния студ, който скова САЩ от началото на седмицата.

Минусовите температури утежниха и без това нелекия живот на бездомните хора в града, които нощуват на метри от пътя, търсейки подслона на мостове и сгради.

Докато повечето хора си стоят вкъщи, те се надяват на добри хора да им помогнат в оцеляването.

Сред тях е доктор Патрик Ейнджело, който от 13 години обикаля сред бездомниците и им дарява храна, напитки, одеяла и дрехи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: Чикагобездомници
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бог да пази горките хора, и Той ще ги и избави.
33
0
 
8
 
! Отговори
Ангелин преди 10 години
Само една дума към хората, които помагат на другите в тежка за тях ситуация Поклон!Вярвам, че хората, които помагат не са малко, макар, че помощта почти винаги идва от хора, които са състрадателни и с не толкова големи възможности...п.п. "Помнете, че истинската мярка за човека е как се отнася към този, който не може да му бъде полезен." ~ Ан Ландърс
32
2
 
10
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Едно от нещата, от които най-много ми се повдига е като стане зима и в фейсбук разни *** качват снимки как да приютим кучета и птици да не замръзнат ,алооо куче от студ не умира , чак когато спасим всички хора ще мислим за животните ,жестоки сте вие защото знам сега какво ще си помислите....
31
0
 
8
 
! Отговори
NatGeo преди 10 години
До ХахотоРадвам се гледаш National Geographic, ама май си се разсеял по някое време и си пропуснал, че Гълфстрийм не е въздушно течени, а морско.
30
6
 
0
 
! Отговори
kaspar_garov преди 10 години
Vizdam che tatarskata sgan pak e nalazila foruma. Pak se opitvat da ni ubediat kolko e hubavo v BG-to i kolko e losho v Amerikata. Mnogo shte mi byde interesno da vidia doktor v bylgaria da razdava hrana na bezdomnici ili izobshto niakoi drug . blagodarim vi za "informaciata" no niama da se vyrnem :)
29
6
 
13
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Ама в" братските" САЩ има ли бездомни ?Ако е така ,значи моделът ,който вече 25 години се мъчим да внедрим сме го взели от тях.Да ни е " хаирлия"
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Първо това не са бездомни хора, а бездомни ***. Каквито и възможности да имат, пак ще са си такива. И второ общината им беше подсигурила центрове, където да прекарат по време на студовете.
27
3
 
19
 
! Отговори
До 25 преди 10 години
Там има най-много затворници,ама те са в затвора. А в България са в парламента.
26
2
 
4
 
! Отговори
До 21 преди 10 години
Ти по-далече от мегдана на съседното село и от обора в двора си ,ходил ли си ? Всеки *** взе да е компетентен.
25
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всъщност клошарите в Австралия са трима, ако включим и Сидни.
24
4
 
8
 
! Отговори
Селти преди 10 години
Знаех си аз,че пълно с Американски гъ-олизци наоколо.*** бегайте натам какво правите още тук ?Ти му пишеш,че пълно в САЩ с бездомници,че стават най-много убийства там,че има най-много затворници в САЩ-то ти дума за Сидни.А и в Сидни като стане 55градуса на сянка да не затичкаш пак кък Сусурлево.
23
2
 
6
 
! Отговори
до Чикаго и назад преди 10 години
Пред климатичните условия няма капилизъм,ни социализъм, ни политика....Колко филми направиха за природните катастрофи и се вижда, че с кинти не можеш да купиш синьо небе, слънце и лек ветрец. Така, че не е до американците.
22
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво на доктора, да е жив и здрав
21
6
 
40
 
! Отговори
D: преди 10 години
Къде са им милионерите , милярдерите човеколюбци да помогнат в този тежък момент ? *** си мислят че в Америка е рай ? *** ! Няма по извратена система от "демокрацията" ! Да те ограбват , да те лъжат, да те унижават и да ти казват че е в твой интерес !
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 2: макдоналдс и чипсове, защото са евтини и пълни с калории. Когато не ядеш всеки ден, калориите са по-важни от витамините. А евтино трябва да бъде, за да може човекът да помогне на повече хора.
19
5
 
18
 
! Отговори
Аз преди 10 години
Бездомниоци в САЩ, примера за просперитет, американската мечта, успех и демокрация.Тази статия ЛЪЖЕ! В САЩ е изключено по дефиниция да има бездомни!Как може, възмутен съм!!! Все дно Сидеров я е писал тази статия, за да разобличава мощта на икономиката на САЩ!
18
0
 
10
 
! Отговори
Хахото преди 10 години
До Анонимен 10И аз съм чувал за нещо подобно и да - съгласен съм, че голям бизнес стана. Идеята ми беше, че хората грешно се подвеждат по думата "затопляне" в глобално затопляне и си мислят, че щом е затопляне значи само жеги ще стават. ПРичините... надали ще ги разберем какви са, но може би става въпрос за някаква нормална цикличност в климата :)
17
6
 
24
 
! Отговори
.... преди 10 години
Макдоналдс може да е олицетворение на злото в много отношения, но поне раздават храна безплатно и имат доста социални програми за изкупуване на греховете си. А тези хорица надали са придирчиви и ще се радват на бургера колкото и на говеждо кобе.
16
15
 
14
 
! Отговори
Кирчо Селяко преди 10 години
*** това у Америката ли го има бездомник,това е некоя лъжа на Северно Корейката народна телевизия.Бегом марш мили ми продажници у Щатите да ставате милярдери ха-ха-ха-хаааа.....
15
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българската коледа да не спят,а да съберат пари,за американските бездомни или нека направо да им дадем статут на бежанци, в България

Спонсорирани публикации