Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?

Вижте астрологичната прогноза за периода 28 август - 3 септември
28 авг 2023 20:05, Теодора Драгоева
3
Седмичен хороскоп: Какво да очаквате според зодията си?
Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 28 август - 3 септември. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
Овен
Околните изведнъж може да започнат да предявяват към вас нереално високи претенции, което да създаде напрежение помежду ви. Излишно е да се опитвате да се доказвате. Поддържайки умерено темпо ще сте и по-спокойни, и по-ефективни. Не възразявайте на критиките, които ви отправят, а се опитайте да ги анализирате, да установите до колко са основателни. Отчитайки степента им на реалност бихте могли да поработите върху себе си и да отстраните факторите, пречещи на напредъка ви.

Телец
Уран заема стационарна позиция, за да премине в ретроградно движение, а няколко дни след него същото ще се случи и с Юпитер. Стремежът ви към самоизява ще се повиши, ще сте доста по-сигурни в себе си, но независимо от това не е желателно да прекалявате с инициативата. Новите идеи ще са спонтанни и ще ви подскажат как да се справите със старите проблеми. Показвайте уменията си, но без да бързате и не превръщайте живота си в състезание. Ще получите одобрението, което ви е нужно, а от там и подкрепа при необходимост.

Близнаци
Предстоящият период няма да е от най-лесните. Публичните изяви, участието в колективни проекти, пътуванията, необходимостта от осъществяване на каквито и да било промени ще са съпроводени със затруднения. Общуването с околните може да е проблематично. Да се чувствате така, сякаш говорите на различни езици и то с хора, които принципно са ви близки. Те може да изразят недоволство, че сте прекалено ангажирани в себе си, а на вас да ви се стори, че се опитват да ви манипулират, да навлизат в личното ви пространство. Съобразявайте се все пак с мнението им и търсете начин за безконфликтно взаимодействие.

За другите зодии, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Простотии.

Спонсорирани публикации