В кръвта на Диона има следи от температуропонижаващи лекарства

И все пак има следи от наркотици
Обновена: 10 апр 2024 12:02 | 10 апр 2024 09:40, Нели Христова
70
В кръвта на Диона има следи от температуропонижаващи лекарства
Снимка: Instagram

Попфолк певицата Диона  ще се изправи пред съда 3 месеца, след като беше хваната да шофира с наркотик в кръвта. Обвинителният акт срещу нея вече е внесен.

"Денислава Сашова е обвинена за шофиране на луксозен автомобил след употреба на кокаин. В кръвта ѝ няма следи от марихуана, но в други биологични образци има следи от коноп". Това заяви пред NOVA говорителят на Софийска районна прокуратура Николай Николаев.

Още по темата
По думите му съставът на това престъпление "препраща към една Наредба".

"Тоест съдържанието и концентрацията на алкохол, респективно на наркотични вещества – трябва да бъде установено по съответния ред. А той е чрез кръвна проба. При Диона не сме установили наличието на коноп в кръвта ѝ. Има следи в друг биологичен материал, което е обстоятелство, утежняващо наказателната отговорност", обясни Николаев.

И допълни: "С разрешение на наблюдаващия прокурор мога да кажа, че в действителност в кръвта на Диона се наблюдават следи от температуропонижаващи лекарства. Витае някакъв градски фолклор, че когато кажеш, че си употребявал някакви подобни лекарства- прокуратурата няма да те подведе под отговорност. Но химичните анализи са точни".

Николов коментира и случая с попфолк певицата Дебора, която беше заловена да шофира пияна с 2,9 промила алкохол в кръвта.

"Материалите по това досъдебно производство не са докладвани в СРП. Затова не мога да коментирам нищо преди а видя доказателствата. Това, което в подобни случаи грози извършителя, е наказание между 1 и 3 години лишаване от свобода, глоба и отнемане на превозното средство", подчерта говорителят на СРП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Информирате ни какво има в кръвта на Диона. А какво има в г.за и не разбрахме?
16
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И тая е за букаке
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има болкоуспокоителни, които съдържат вещества, трансформиращи се в забранени субстанции в организма. Ако се прекали с приема им, направо са си н р отик. Стоматолозите и невролозите ги познават най- добре.
14
2
 
7
 
! Отговори
Ергенът Алекс преди 1 месец
И тази ще я обожавам! П.С. Може ли толкова ниско да падне човек като мен, че даже на грозотии като Виктория да им казавам че са прекрасни?
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Светва псевдоефедрина или истински такъв (има още такива лекарства от соца) понеже е прекурсор за амфети, но това няма нищо общо с кокаин. Също може да ви светне от енергийна напитка, които са вредни много там има кодеин в някои но удобно го пропускат да не би плебса да спре да ги купува. Иначе аз ако бях от фирмата която произвежда нурофен щях да ги съдя тия за няколко милиона поне.
12
2
 
18
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Тая братчедка от махалата е ясна, но кажете какво стана с пияната принцеса Сакскобургготска ? Защо не е в затвора ,като шефа готвач.
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Друсалката веднага в затвора! Само като й видях татуса на дясната ръка, и се изповръщах два пъти.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайде започна се!-:(
9
3
 
3
 
! Отговори
aa преди 1 месец
лелее ако знаете как ще и се израдват в женския затвор за няколко месеца. каква лубоф ще падне просто
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще се измъкне, споко. Духнала е на някой..
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде си е завирала конопа у кой канал :)))
6
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Промяната продължава!
5
0
 
18
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Разпад на държавата и на всичко има хора на държавни длъжности полубожества и _мутреси и _чалга певици,които и те покрай _мутрите си се имат за недостижими. Б-я 1987 тогава това бяха членовете на политбюро_
4
0
 
19
 
! Отговори
...които може преди 1 месец
спокойно да е пила, след като са я хванали надрусана...
3
4
 
26
 
! Отговори
Ама мн ясно бе преди 1 месец
Нурофена си е. Оправдавайте момичето в държавата на абсурда. Пускайте всички дрогирани шофьори и който оцелее. Естествен подбор в джунглата бyлгариcтaн.
2
3
 
22
 
! Отговори
Сифилиско преди 1 месец
Лъжа и измама. Конопа извън кръвта не влия на никой освен на закоравелите разбирания на някой съдия и прокурор. А извън кръвта е ненаказуемо. Пълен смях е тъпата ни съдебна система
1
2
 
28
 
! Отговори
Чалгар преди 1 месец
друсане пиене и каране на колата беззаконие като се знае че съд няма.

Спонсорирани публикации