Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!

Държите се с нея като с убийца, заяви тя
12 фев 2024 14:42, Нели Христова
141
Майката на Диона: Нима тя е най-големият проблем в това общество?!
Снимка: NOVA

"Защо цялата държава си го изкарва на детето ми?! Нима тя е най-големият проблем в това общество?! Крайно време е хората да спрат да се държат с нея като с убийца!"

Така емоционално изригна Вергиния Асенова, майка на фолкпевицата Диона. Жената за пръв път проговаря, след като дъщеря й беше заловена и обвинена, че е шофирала след употребата на наркотици. При рутинна проверка на полицията на 23 януари т.г. чалга дивата даде положителна проба за кокаин и беше задържана.

"Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди или упреква", каза още Асенова, цитирана от България днес.

Според майката на фолкпевицата има редица примери в страната за сходни и по-лоши събития, към които не се подхожда с такъв интерес и толкова омраза. "90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето от хората в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!", гневна е Вергиния.

Пред Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици.

"Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнота. "За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
SSS преди 2 седмици
Не, не е най-големият проблем в обществото,дъщеря Ви, но е един б****, който няма място в обществото. Следващия път, когато убие някой невинен какво ще кажете тогава? Как ще я защитите? Защото засъжаление тези *** не умират на пътя, а само убиват.Трябваше да я възпитате да бъде стойностен човек, а не това което е в момента - едно голямо нищо.Празно, бездуно същество, което причинява проблеми в и на обществото ни.
109
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОЯ Е ПА ТАЯ ДИОНА, ЧЕ ДА И ГО ПОДАМ ДА ГО СМУКНЕ??!...
108
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А на тая хрумва ли и, че утре скъпоценното и детенце ще се надруса ще се качи в колата и ще убие някой? И дали тогава ще скача да се обяснява, че Диона не е най-големия проблем на държавата?
107
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Да, тя е един от най-големите проблеми, госпожо! Тя, Семерджиев, онази мис силикон, за която се говори сега. Такива като невъзпитаната Ви дъщеря убиват невинни. Да си взима хероина и да си диша лепило вкъщи, в катуна, а не да излиза сред хора и да кара кола! Никой не го интересува дали е наркоманка или не, интересува ни като се надруса да стои далече от хора!
106
0
 
4
 
! Отговори
vvv преди 2 месеца
само яко къртене на такива парцалюги
105
1
 
9
 
! Отговори
Радката преди 2 месеца
Не, не е, но тя е поредната тухла в стената на деградиращата нация. За съжаление днешните идеали са в идеалните форми ( било то и изкуствено създадени ) и в полираните мозъци. Но и тая майка си я бива. Каква щерка е възпитала. Ама крушата не пада далеч от дървото, а търсенето на дървото, отвежда тия красавици в блатото на бързото незадоволително удоволствие. Епикуреизмът е въздигнат на пиедестал.
104
0
 
14
 
! Отговори
Тъй тъй преди 2 месеца
Всички които престъпят закона казват така: аз ли съм най -големия престъпник . Ами престъпник си ! А дали си най-големия , решава правосъдието . Всякакви обяснения от този вид са нелепи . Какво , трябва да чакаме ли докато бъде убит човек за да спрем ?
103
0
 
17
 
! Отговори
Драма преди 2 месеца
Да проблем е!!!! Проблем е, че такива като нея демонстрират нагло че може да им се размине и дават лош пример на десетки подрастващи. За мен още по- голям проблем е че десетките като нея потопиха държавата в чалгарщината и на практика съсипаха обществото и младото поколение. Доста хора не го осъзнават, но чалгата съсипа държавата ни - с обещания за тарикатлъци, лесни пари, скъпи коли с крадени пари, силикон и алкохол. Това мечтае българина днес и чалгата му е опорна точка в мечтите. Драма.
102
0
 
16
 
! Отговори
Ето го преди 2 месеца
Отговора на проблема :всичко е по вина на родителите, тази дори не осъзнава ни най малко за какво става въпрос, вместо да се скрие и никога да не се показва, а тя даже влиза в обяснения!!! Брутален родител отгледал брутално същество
101
0
 
10
 
! Отговори
Въй нагло бабе преди 2 месеца
Ми айде като не е проблем, да мине през нея един наркoман като щерка и и да я питаме пак има ли некви проблеми. Или всичко е точно.
100
0
 
18
 
! Отговори
отрепки преди 2 месеца
"Нима тя е най-големият проблем в това общество?!" - много ясно, че ДА. Това е най-големия проблем. Не може всеки да си прави каквото иска, това не ви е селото Чепеларци, poмската махала, от където произлизате.
99
0
 
12
 
! Отговори
Ромски неволи преди 2 месеца
Майкaта сигурно е същата наркоманка като нея.
98
0
 
8
 
! Отговори
Войко преди 2 месеца
Абе това Деона не е ли онова цuraнe което участва във "Вип Брадър" и го играеше рапърка ?! Ако е същото как така от рапърка. е станало чалгарка ?
97
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Това горе мъж или жена е ?
96
0
 
24
 
! Отговори
Рв преди 2 месеца
Да лелче, доста голям проблем е. Това че доста от децата ще и подражават и си мечтаят да станат извйестни като нея и да изглеждат и да се държат нагло като нея е доста голям проблем за бъдещето на страната ни. Но като гледам проблема почва от теб. Не очаквам да разбереш.
95
0
 
36
 
! Отговори
Ами преди 2 месеца
тя си е потенциална убийца! Трябва ли да утрепе някой, за да бъде наказана?! Точно такива са проблем за обществото!
94
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нахалница, "възпитала" си ***. Би трябвало да лежиш заедно с нея. Точно такива са най-големият проблем дъгосрочно и трябва да носят отговорност, защото децата им подражават. Искам да и се вземе книжката до живот, да лежи ефективно и да плати глоба пропорционална на доходите и.
93
0
 
27
 
! Отговори
Йосарян преди 2 месеца
"Не сте светци" - не съм светец! Но никога не съм ползвал наркотици! Никога не съм карал автомобил след като съм пил! Толкова е лесно да си нормален, дори да не си светец!!!
92
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да, тя е качествена извадка за проблемите на това общество!!!
91
0
 
20
 
! Отговори
отвратен преди 2 месеца
До абе - Каквато майката такава и дъщерята ,малко кафява и с много фотошоп .Пази боже слепо да прогледне .Майката да каже какво училище е завършила щерка и .

Спонсорирани публикации