Политолози: Борисов се опитва да ни убеди, че е незаменим

Слави Трифонов е имал успешна PR концепция, с която е спечелил изборите
7 апр 2021 22:50, Нели Христова
266

"Борисов се опитва да ни убеди, че той е незаменим, че той е единственият, който може да овладее тази кризисна ситуация. За съжаление, хората повече не искат това и в гласа му отекват заплашителни нотки. Колкото до свикване на Велико народно събрание - това е поредната "патица", извадена от джоба на магьосника", заяви в ефира на "Денят ON AIR" политологът проф. Мария Пиргова.

По думите ѝ Борисов е изкарал сериозен политически резултат и тази проактивност е насочена към неговия електорат.

"Той говори на партията си като партия, която е в добра кондиция и чиито базови структури имат нужда да чуят, че има ясно заявено лидерство", коментира политологът Анастас Стефанов.

Проф. Пиргова е категорична, че Слави Трифонов е имал успешна PR концепция, с която е спечелил изборите - нито обещавайки, нито казвайки каква ще бъде България по време на неговото управление.

"Сега, след изборите, Трифонов закъснява. С този кратък пост във Facebook едва ли може да компенсира това, че отсъства. Отсъстват и неговите съпартийници, експерти, политолози, социолози. Ако те закъснеят с реакцията си, може да се подложат на много сериозни удари от страна на Борисов", подчерта още тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите на Стефанов, със сигурност 3 от политическите сили знаят какво да правят, но на останалите ще им се наложи бързо да влязат в релси. Той припомни, че в предизборната кампания се очертаваха 3 субекта, които категорично отказаха да се коалират с представителите на статуквото.

"Един от основните въпроси е как ще се случат нещата като управленска конфигурация. След изборите се създаде един психофон на един резултат, който може да доведе до промяна. Дали тази промяна ще се превръща в реалност или по-скоро ще се получи невъзможност за опериране с властта, тепърва ще разберем", акцентира още той.

Проф. Пиргова е на мнение, че в тази криза спешно ни трябва правителство, както и че отивайки си, ГЕРБ и Бойко Борисов могат да провокират усещане за хаос.

"Борисов оставя хазната в такова положение, в което никой не знае какво има в нея и колко", допълни проф. Пиргова.


266
Още от Избори 2021
Какви са икономическите рискове, ако няма работещ парламент?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко Борисов го доказа сдела
Мрънкащите сега трябва да направите повече от него
или ще ви мерим с домати
233
1
 
0
 
! Отговори
До 200 преди 1 седмица
Точно.
232
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От сутринта постоянните му хвалители и калинчовци обикалят телевизиите да ни убеждават колко е незаменим и добър към нас ,но ние не сме деца да ни залъгват с мазните си пригазки . Поради бездействие и неадекватни мерки хиляди семейства изгубиха свои близки . Чакаше цяло лято да мине без да направи нищо и да вземе решение да има отделни болници за лечение на заразени .Такова хаотично управление няма по света .Нека си ходи и ни освободи от некадърното си присъствие .Къде са обещаните ваксини ?
231
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Платените ,политолози и социолози обърнаха другата страница ,ах вие продажни хорица ,до кога че заблуждавате народа
230
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
каква е тази Пиргова?!
229
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
българите - славянските роми. крадат колективно, не им дреме за държавата.
228
8
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 седмица
Всъщност трябва да Благодарим на Политолозите и Социолозите- Благодарение на ТЯХ Герб падна -ТЕ му говореха как ще е Първи след Изборите--ДА Първи е ! Само че отзад напред МУхахахахахахахааххахахаахахахахахахаххаха
227
2
 
7
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 1 седмица
типична БГ черта- довчера хвалеха Борисов- сега всички социолози и политолози го нападнаха -хахахахахахаахахахх
226
4
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 1 седмица
До Анонимен249
И аз обичам НаДеница ТреСачева!
225
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аз искам деница сачева много готина и позитивна жена от Герб да става премиер много интилигентна и опитна тя ще е наи готиния премиер в цял свят ще гласувам с удоволсвие за нея щот е готин човек
224
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 250
От правописа ти съдя, че си от твърдия електорат на ГРОБ. Ало, Ричи, буде хафто. Со керез, кардараш?
223
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ния българите не сме малумни има и истински хора в българия не само маски и позьори.никои не може да умаловажи постиженията на борисов и успехите които постигна в наи бедната и коромпирана държава.
222
3
 
4
 
! Отговори
Я па я..! преди 1 седмица
Борисов не е незаменим , а почти незаменим.
221
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До анонимен
Не го мислете Борисов. Той със сигурност ще получи покана за работа далеч по спокойна и добра.

---

Охрана може би? Или пък агент в ЦСБОП поради "познанство с престъпния контингент"? Какво ще пише в CV-то си, каране на джипка, размахване на бухалка и масажиране на уши?
220
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българи искам тоз бе как беше милко калаиджиеф с мустака да става премиер минималната заплата щела да е 230 лева.
219
5
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Не го мислете Борисов. Той със сигурност ще получи покана за работа далеч по спокойна и добра.
218
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БОРИСОВ наи силният премиер в историята на българия.
217
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не сме чили да казва това явно тези политолози са на херца на вена точно тези политолози са наи големите психопати.господин борисов е еродиран човек с морал които е дал много на българия за разлика от тези чучола.българоте го уважаваме за това голям премиер номер 1 за последните .20 години
216
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До жива да не бях
Ами Андрей Райчев е абсолютно прав. ББ си ги има данните и ги е развил порай Тошо и Царя. Вдига телефона и се разбира с Ердоуган. Отива на среща и се разбира с Вучич. На кръчма се разбира с Курц. Нашите злобари им остава да пишат, че това са сръбски крими герои. Отива в Брюксел гали го Меркел. Отива в Рим гали го папата. 5 дипломи от Харвард не те правят политик! Не случайно мотото на ГЕРБ е направете правителство и да ви видим. Едно е да плюеш, друго е да управляваш.
215
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Жалко
"Борисов е явление и той ще бъде записан в историята ни, като най-дейния, най всеотдайния управляващ в България след цар Борис."

Плача от смях. Нивото на когнитивен дисонанс в гербаджийските умове е потресаващо. Дано поне ви плащат, че иначе е тъжно. Да сравняваш Цар Борис с охраната на Тошо, който не може да върже две изречения, без да се изложи скандално, е признак на тежка психична болест и избирателна загуба на връзка с неудобната действителност. Съжалявам малките ви душици.