Сандов: Борисов направи политиката шоу, сега човек от шоуто е в нея

Вероятно ще има правителство на малцинството, смята той
83
Сандов: Борисов направи политиката шоу, сега човек от шоуто е в нея
Снимка: БГНЕС

"Борисов е този, който направи политиката да бъде като шоу. И съвсем нормално и адекватно се получи обратната страна на монетата - човек, който е от шоуто, влезе в политиката". Това коментира Борислав Сандов от "Демократична България" пред БНР.

Още по темата
Според него конфигурацията на следващото управление ще бъде трудна и най-вероятно ще става въпрос за правителство на малцинството, може би с мандата на "Има такъв народ", което ще бъде с къс мандат - може би до президентските избори и ще има по-широка подкрепа.

"Борисов не може да има претенции за участие във властта, по същия начин и БСП не може да има претенции за участие във властта, но ако тя не подкрепи едно ново управление на страната, ще претърпи по-големи щети на следващите избори", смята той.

Сандов подчерта, че от малкото неща, които се знаят за партията на Слави Трифонов ИТН, може да се съди, че няма да има анти-НАТО позиция и евроскептицизъм, както и че са против модела на управление в България досега.

"Не бива тази елитарност, не бива да сравняваме хората по музиката, която слушат. Не приемам музиката, която Трифонов произвежда, но това не означава, че заради музиката, която той прави, трябва да имам същото отношение към начина, по който той ще прави политика", заяви Борислав Сандов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората ясно казаха кого НЕ искат на тези избори, не се правете *** ощипани моми, гербави ***. Те не искат гербавата шайка и ввожда й, еднокнижникът с две мозъчни клетки.Нещо неясно?
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зелените грантаджии са вредни. Работят за чужди държави в ущърб на българския туризъм. Кьорав лифт няма да се разходиш, а броят конските мухи лайнарки по говеждите *** в планината. ай сиктир!Сега чакам и тия малеевите) берберян утре да се изойат по темата.
45
0
 
14
 
! Отговори
от Лондон преди 3 години
А бе, къде е Слави? Нещо ще каже ли на своите избиратели? Аааа, той е със симптоми, не го закачайте, трябва му спокойствие и тишина.
44
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов, бил тиква, мутра, еднокнижник. И ви бие всички десет години подред. Е кой сега е най-зле?
43
1
 
9
 
! Отговори
Сандооов преди 3 години
Не се навеждаЙ за сапунааа
42
3
 
12
 
! Отговори
Ламар преди 3 години
И защо пък Герб и БСП да нямат право на претенции да участват в управлението, че нешо не се сещам?!?! Яяяяя новоизлюпените отворковци да си налягат парцалите! Някакъв от никъде ще раздава акъл и ще решава кой какво има право ....
41
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сандов е от партията Зелените в България и се прехранва с грантове от швейцарските курорти, за да саботира зимния ни туризъм.
40
3
 
15
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Пълна подкрепа на чалгаря от всички партии. Направете го каквото иска. И хората му да стигнат високо. Да им лъснат червените *** и да светнат от компетентност и интелект
39
3
 
16
 
! Отговори
и сега... преди 3 години
Политикът Трифонов не желае и не може да управлява . Нито има ценз , нито качествени хора, нито голяма подкрепа. Как да направи правителство в тази ситуация ?! Най-много да покани няколко компрометирани личности да ни оправят...
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократична България за власт и постове са готови на всичко.
37
8
 
11
 
! Отговори
Хайде стига тъпотии преди 3 години
Какво не приемаш? Слави може да е чалгар, но с достойнство и вкус. А вие лятото носихте бесилки, ковчези, нападахте майки с малки деца по кръстовищата, полицаи и журналисти. А Ристе в ефир клякаше на Маджо. Мишоци!!!
36
2
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Този Сандо има ли си приятел ?За един приятел питам .Нали в "*** България " са толерантни
35
0
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 3 години
До НиккТова е, че ти не можеш да разбереш, че не можеш да мислиш !
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави губи от кабинет на малчинството подкрепен задкулисно и тайно от БСП или ДПС. От нови избори няма да загуби, най-лошия случай е да вземе същите гласове.
33
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е просто една мутра.Голяма част от тези около него са същите.Мога да назова няколко десетки поименно.Слави получи доверието на хората.От него зависи дали ще успее.Ако може да забравим случилото се до сега да тръгнем по нов път е най-добре.
32
2
 
6
 
! Отговори
ДБ преди 3 години
Наистина нищо не знаете за политиката на Слави, но вече сте си събере гащичките. Много евтино , честно казано.
31
10
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 3 години
Естествено, че не е чалга, това с чалгата е новата опорка герберунгелските ***, които се опитват да вменят вина у всички, които гладуваха за Слави и за промяна.
30
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тукупа нито е интелигентен, нито е диалогичен, нито има някакво уважение към демократичното истройство и институциите. Напротив -демонстративно плюеше на всичко това от високата си камбанария, а икономическите му успехи са основно взимане на заеми и харчене на европари.Даже и сега приказките му се въртят изключително около имагинерните евромолиарди.
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бързате ли ДБ? Коалиция с БСП не искате, ама подкрепа от червените няма да върнете! Принципни сте като ветропоказател при буря. Припряни сте, помислете на спокойствие..
28
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правилно, ГЕРБ са шайка крадци, подчинени на върховния вожд, а не експерти в дадена област. Слушковци му трябват на тиквата, да го зяпат в устата как ще ги оправи.