Слави Трифонов благодари на избирателите си, но мълчи за властта

Все още няма официална позиция на партията му
Обновена: 10 апр 2021 12:12 | 10 апр 2021 12:05, Камелия Цветанова
975
Слави Трифонов благодари на избирателите си, но мълчи за властта
Снимка: Dnes.bg, архив

Въпреки че вече минаха 6 дни от деня на изборите, които наредиха партията на шоумена Слави Трифонов на второ място, все още няма официална позиция на партията дали ще състави правителство.

Още по темата

Вместо това Трифонов днес за втори път благодари на избирателите си, както направи и в изборната нощ.

„Искам да избегна всички клишета и затова ще бъда напълно откровен. От името на моите колеги и от мое име искрено благодаря на всички, които гласуваха за нас“, написа днес той в своя FB профил.

„Това е смисълът на доверието, а доверието е висшата форма на човешкото общуване. Благодаря ви, ние оценяваме вашето доверие“, пише още Трифонов.

И макар да продължава с мълчанието си, ДПС и БСП вече декларираха, че могат да подкрепят правителството на ИТН, ако такова бъде предложено.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също обеща, че ще осигури дежурни депутати от неговата партия, които да подкрепят нов кабинет и призова Трифонов да поеме отговорността си като втора политическа сила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


975
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
747
4
 
3
 
! Отговори
НЯМА ТАКЪВ НАРОД преди 3 години
Д Б - ДОИМ БЪЛГАРИЯ
746
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сл.Трифонов и ИНТ в никакъв случай не бива да отказват мандата. Те заедно с ДБ и МВ трябва да изкарат поне 6 месеци на власт, така че следващите избори да се проведат под контрола на служебен кабинет и да не могат кадрите на ГЕРБ в държ. администрация да си развяват байрака. Допуснат ли се веднага нови избори това означава влизане на ВМРО в НС и спадане на електората на ИТН, което е недопустимо. Голяма отговорност за ИТН, ДБ и МВ е да не надделеят различията, за да не се допусне реванш на ГЕРБ.
745
2
 
6
 
! Отговори
USA+NATO преди 3 години
Дългият мълчи защото чака указанията на Козяк и Монс...а те са безкрайно изненадани от изборните резултати, както и самите чалгари...Правиха, струваха, лъгаха...и елиминираха нинова от първото място!!!
744
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като чета какви закани вадите и каква злоба се излива тука, то направо сигурно и майките си мразите, а не само Баце?То на такива като вас живота им е решен, няма кой да ви оправи - само хапчетата на 4-ти километър и ще сте щастливи до края на живота си...
743
1
 
6
 
! Отговори
Стара Изгора преди 3 години
Баце е ощастливил Славуцата на задна предавка та му пламнаха ушите от страст и ще му държи влага чак до следващите избори - предсрочни или нарочни без значение .... !
742
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Удри, Ковиде, по чалгарските чутури.
741
0
 
2
 
! Отговори
Daniel преди 3 години
Не разбрах какъв е смисълът на доверието.
740
0
 
3
 
! Отговори
ACDC преди 3 години
До Анонимен 839 - Защото процедурата не е линейна. В нея има if - elseif - else. Дали ще има правителство не зависи от процедурата, а от партиите! Дали имат топки да направят правителство ... или ще се крият като мишоци...
739
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като слушам омразата с която някой говорят за Бойко ... почвам да си мисля, че Бойко си е свършил работата както трябва
738
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И защо Слави трябва да говори след като си има ясни разписана процедура.Победителят, макар и с фалшификации е инспектор Жипков у той трябва да направи правителство.Само че никой не ги ще.
737
2
 
9
 
! Отговори
ACDC преди 3 години
Свърши времето за приказки, сега е време за дела. Време за мъже, а не за плешиви мутри без топки.
736
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави - Премиер !!!
735
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
99% от хамстерите по долу си мислят че има демокрация ....едно време Ибанчо Костов даде летящ старт на Кака *** като я направи директор на техноимпекс само на 28 после Бриго Аспарухов лансира толуп ага сега зад демократична българия стоят пак комунисти като Ибанчо председателят е син на върли комунисти сега зовящи се социялисти .
734
18
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 815НЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА БОРИСОВ РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И Я ВКАРА В 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ , НЯМАМЕ И БЕЛЕНЕНИКАКВА РЕФОРМА И В СЪДАА КОЛКО НАРОД ИЗБИ БОРИСОВ С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО , СМЕНЯНЕТО НА ЛЕКАРСТВАТА НА ОНКОБОЛНИТЕ С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ И ЕВТИНИТЕ ВАКСИНИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБРОИ ДО ТОЛКОВА!
733
1
 
10
 
! Отговори
До 834 преди 3 години
Славуна ще " оздравее" ,а ти ще си останеш с пръст в устата ако мислиш че ще работи за народа.20 години е обладан от негативизъм,сата.низъм,цинизъм,секстизъм,унижение към жените ,слуга на мутрите и чакаш нещо,нищо добро не чакай,ще обслужва задкулисието,а народа ще бъде употребен.
732
8
 
11
 
! Отговори
До 830 преди 3 години
Нищо не е разорил Борисов,а възроди порутената държава от нулата до която я бяха докарили приватизатори,комунисти,жълти,костовисти и прочие.Увеличи се БВП и доходите и то двойно и тройно.Колкото до лекарствата там се жали на милиардера Донев,който получи наготово фармацевтични заводи и лицензи на български лекарства за без пари и без да е взел участие в разработки през онова време
731
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славчо благодари на публиката за доверието ... вече няколко пъти ... сега ако можеше и да закрие концерта щеше да е щастлив, но концерта сега започва
730
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славка е потвърдена пуд карантина. Няма да може да присъства на откриването на баба Мика, ще кълне парламента по Фейсбук.
729
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Политическият Пурко-Слави май е гол и бос. Съселяните му избиратели бързо ще го изхвърлят от кръчмата.
728
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светльо няма шанс защото не е учил в школата на МВР.