ДБ готова на преговори с партията на Слави Трифонов

Въпросът бил да се отстрани борисовата държава от властта
306
ДБ готова на преговори с партията на Слави Трифонов
Снимка: БГНЕС

„Демократична България“ е готова  на преговори с партията на Слави Трифонов за бъдещо управление на страната.

„Бих казал, че Слави Трифонов и неговата формация са наред и ние бихме имали готовност, ако бъдем поканени за преговори, да обсъдим по какъв начин да бъде формирано мнозинство и правителство, което да отстрани борисовата държава от власт“, обяви съпредседателят на „Демократична България“ Атанас Атанасов пред bTV.

Още по темата

„Проблемът в България не е ляво – дясно, проблемът е статукво и борба срещу него, тоест борбата срещу корупцията“, коментира той в отговор на въпрос ще участват ли в кабинет, подкрепен от БСП.

Въпросът е за програмните намерения на правителството, а това кой ще гласува за него, е свобода на всеки един народен представител в парламента“, уточни представителят на ДБ.

Формацията е петата по брой депутати в новия парламент с 27 народни представители.

Според Атанасов ГЕРБ нямат никакъв шанс да съставят правителство, защото са изолирани политически.

По думите му в момента се „борят“ две тенденции – да се състави мнозинство и анти-ГЕРБ правителство, или да се отива на предсрочни избори и служебно правителство на президента Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите показаха ГОЛЕМ РЕЗИЛТАТ!
195
1
 
12
 
! Отговори
Петър преди 3 години
Къде са тръгнали от ДБ да преговарят, то си вежда колко хора ги искат тях по резултатите, а те го играят все едно са някакъв голям фактор!
194
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бойко ТикватаБаце, вече не плащат... Гледам, че те е хванало индигото... Ша съ осакатиш битово...
193
2
 
18
 
! Отговори
протестъри преди 3 години
само славчо заедно с танцьорките ще ни оправят.. и васил божков от дубай ще се включи в управлението.. и чалгата ще ни е новия химн.
192
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ся кфо?*** Слави и Мая? Те ли ще ни оправят и за колко дни?
191
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Цъцъцъцъцъ"...ДъйБъйците..."*** мола ви се! Това е Де(мократична) Бъ(лгария)! Демек ***! С едно "е"!Пишете правилно де!
190
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е, че огромна част от нашите емигранти са гласували за Слави.Извод: От България не е имало изтичане на Мозъци!
189
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според вас Новите дали ще натиснат големите крадци да върнат всичко (може и по китайския метод) или се кандидатираха, за да участват в Голямото Лапане?
188
2
 
21
 
! Отговори
ШибиРиби преди 3 години
Изтъня им пормонето на лешоядите от ДБ вече двайсе години харчлък без гювеч и сега са готови на сякакакъф лeшсамо и само да пълнят гуша.
187
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тачер донесе приватизацията в Европа, като съсипа англичаните и всички източноевропейци!Глупаците,които се вързаха да си унищожават икономиката и "приватизират",ревяха яко и сега сега реват с кървави сълзи и се обезлюдиха и държавите им, заради липса на работни места, а учените,инженерите им вече ги няма,защото няма къде да се реализират,след като производството е съсипано.В Лат. Америка са направили същия номер,но работниците не са се подчинили,разбили са ключалките на заводите и произвеждат
186
1
 
13
 
! Отговори
1 преди 3 години
Танасе Танасе само св---и можеш да правиш на дългия.
185
1
 
20
 
! Отговори
хахо преди 3 години
едно е да хвърляш яица ипавета по министерският съвет , друго е да управляваш държава . тоя по акъл и за ефреитор не става , но е тръгнал да управлява държава . само ако знае колко яица , домати и павета ще трябва да посреща след два три месеца свят ще му се завие
184
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Кабинет няма да имаРадев са избрали вече, международници, а сега търсят кой да управлява,искат да докарат едно сукалче от Англия, обучавано в чужбина,което никак не ми вдъхва доверие,ама никак, толкова нямаме хора обучени в България,че ще слагаме обучавани и подготвяни в чужди държави хора.Тя и Тачер така беше обучвана в чужбина и като се върна в Англия им такова яко майката на англичаните и масово ги изхвърли безработни на улицата и им съсипа и бизнесите и железницата и мините.
183
1
 
15
 
! Отговори
Шоумен преди 3 години
Рачков ще бъде трагик в сравнение с цирка, който ни готвят на 15 април. Спретнахме си поне истински цирк за Великден - все пак празник е и имаме нужда от веселие. Ще гледаме 240 шута в Парламента - всичките загрижени да ни дадат духовна нищета !!!
182
1
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Този гном може само да минава под чатала на Чалгаря и да се опитва да крещи , за да бъде чът ! Трай си, *** ! Нямаш думата !
181
2
 
19
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
ТАНАСЧО ,АЙДЕ БЕГАЙ В ЛЯВО ,ТЕБ ТЪ ЗНАЕМ,,,
180
2
 
32
 
! Отговори
Вижте снимката преди 3 години
Този ли е новото лице в управлението ?Старшина Атанасов със вашите 9% въобще не сте гласът на България !А как мислиш че ще те възприемат близо 1млн. български граждани гласували за Бойко ?
179
5
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Победените са готови на всичко! И ген.Атанасов, и Мая, и Пинокио, направо си умират в очакване да се намърдат в управлението на държавата!
178
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много искам великите "костовисти", бившите комунисти, 'наведи се, *** долу' и чалгарите да се вземат, това ще е страхотно шоу
177
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие сте готови, ама въпроса е дали другите са готови за вас. Комунистите от ДБ.