Карадайъ поиска кабинет с експертиза и ясна програма

Машинното гласуване няма да е голям проблем за ДПС, категоричен е той
16 май 2021 21:45, Красимир Ангелов
71
Карадайъ поиска кабинет с експертиза и ясна програма
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"За връщане на нормалността в политиката диалогът е необходим. Чрез диалог политическите партии, които влизат в НС, да сформират ценностни мнозинства, да сформират мнозинства с ясна цел и програмата и по този начин да излъчат кабинет, който да има достатъчна експертиза и да изпълнява ясна програма". Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, съобщиха от партията.

За предстоящите на 11 юли парламентарни избори в движението ще има минимални корекции в листите и сходна кампания.

"Оценката на Централния съвет е, че ДПС е постигнало много добър резултат на изминалите избори и на база на тях взехме решения за предстоящата кампания“, заяви пред журналисти Карадайъ.

Относно въпрос за машинното гласуване, той добави: "Ще проведем обучителна кампания с партийните ни структури и младежката организация във връзка със машинното гласуване. Аз съм убеден, че за ДПС няма да е по-голям проблем отколкото всички останали партии". Карадайъ даде пример с община Сърница и с. Зорница, Хасковско, където се наблюдава висока избирателна активност с машинен вот и висок процент гласове за ДПС.

Председателят на Движението припомни, че ДПС от 5 години призовава за нормалност в политиката и възстановяване на демокрацията в България, което предпоставя диалог между политическите партии и институциите в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
Е преди 2 години
И аз искам ама няма.оди у Турция и там искай.
42
2
 
2
 
! Отговори
БРАВО НА ДПС! преди 2 години
ТИЯ ПАК СИ ОПЛЕТОХА КОШНИЦАТА И ВЕЧЕ СА С ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЛИДЕРИ НА ИЗБОРИТЕ!А , ЗАЩО МИ СЕ СТРУВА , ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ??!
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато съществува тумора ДПС у нас няма да има никаква нормалност в политиката и България.Тези са антибългарска групировка за крадене.Всичко при тях е демагогия и лично обогатяване-нищо друго.Нямат място в България изобщо.
40
0
 
4
 
! Отговори
така е! преди 2 години
До Анонимен - тая партия защо непрекъснато ни я навират в очите-тя никога няма да е на власт и никога няма да падни от властта.Добре е, че нещо си разбрал, сега остава да проумееш реалността. Тази партия е създадена за да бъде стожер на системата и се справя успешно.Лафовете за смяна на системата са за балъци! Така те гласуваха за хора, които създадоха почва за укрепване ДПС. Същата роля е отредена на други образувания - Атака, Възраждане и подобни.Слушай джоба си, когато гласуваш!
39
1
 
6
 
! Отговори
Трол Ейбус преди 2 години
Какво означава Кабинет с експертиза?Че всички министри са с диагноза от Психиатрията ?Може би става въпрос за кабинет от експерти, от хора с високи експертни качества, специалисти ???Инглиш бай телевижън ....
38
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая партия защо непрекъснато ни я навират в очите-тя никога няма да е на власт и никога няма да падни от властта.тези се коалират с всеки,който дойде на власт.да не говорим,че са чисто етническа партия- напоследък се напълниха с цветнокожи,щото раздават пари на поразия
37
1
 
4
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Общи приказки !!!Аз пък иска от новото правителство 1млн ... лири стерлинги ... в моята сметка !!!Ама нъцки ...
36
0
 
6
 
! Отговори
Не съм фен на ДПС! преди 2 години
Не съм фен на ДПС! На мнение съм, че етническа партия!Обаче не мога да призная, че техните депутатиса най подготвени, действат предвидимо и въобще ДПС е образец на правилно функциониращасистемна партия!Другите партии само могат да се поучат от нея!
35
4
 
6
 
! Отговори
Слави не оправда! преди 2 години
Слави не оправда очакванията ви, играе игра с Радев!Така, че на тези избори внимавайте какво правите, за дане отидете в пета глуха!
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо никой не коментира рецептата за манипулации при машинното гласуване, която Карадайъ обяви, че ДПС ще приложи на 11.7.2021 - предварително обучение на техния електорат за машинно гласуване?Този подход елементарен е лесно приложим от всеки политически играч в изборите за парламент - описват се и се заучават стъпките за машинно гласуване, водещи до целта на гласуване. Имаш листче с описа и действаш с машината! Чиста работа!
33
3
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
На Карадайъ и групичката зад него требе се секвенира и сравни геномът, за да се види, ажеба, отде са се пръкнале с тези физиологични особености и дали те не са резултат от неква черепно-мозъчна травма;)))
32
3
 
3
 
! Отговори
7654 преди 2 години
Вън дпс от България,тоз.тумор вече.30г.,смучат ни силите,та.да.не се.оправи никога държавата....Вън,продажни турсси *** и вземете най-накрая си пуснете един днк тест кви сте и да се приключва.Няма турци в БГ,пищат го историци в турссите архиви,всичко са потурчени българи и балканци от всякъде...има тестове вече,направене то да видите истината,а не промивки на мозъци и пропаганди
31
3
 
3
 
! Отговори
Е преди 2 години
Тоя па к'ъв е, че да поставя изисквания !
30
2
 
1
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Жугали...;))) Само кат му видиш глъвът кат кубе и ушите като закачалки за дрехи;)))
29
0
 
3
 
! Отговори
Светослав Чалгарски преди 2 години
За връщане на нормалността в политиката е необходима експертиза от психодиспансера.....
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Карадайъ поиска кабинет с ... ''...............Карадайъ си мисли сега - прости българи ... уж не искат коалиция с нас, а зорлем ще ни направят втора политическа силав Който случай Слав-чо трябва да бъде публично обесен !
27
1
 
1
 
! Отговори
някой преди 2 години
Само глупости ръсите тука !
26
4
 
5
 
! Отговори
гнусните мелези преди 2 години
вън от България
25
4
 
3
 
! Отговори
помашки мелез преди 2 години
тоя е като мене.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този кой му иска мнението, та и се обажда?дпс е незаконно формирование, поддържано от неоосманистка турция и толерирано вече 30 години от статуквото. В нормална държава на този щеше да му хвръкне шапката заедно с неговия вожд от Дръндар много отдавна.Забрана на незаконната дпс!!!