Нинова: Защо изкупната цена на черешите е 90 ст., а се продават за 7 лв.?

Вярно ли, че НАП са опростили огромни задължения на Христо Ковачки, пита тя
Обновена: 26 юни 2021 19:13 | 26 юни 2021 18:40, Анисия Иванова
151
Нинова: Защо изкупната цена на черешите е 90 ст., а се продават за 7 лв.?
Снимка: БСП

"В Кюстендил на празника на черешата днес се срещнах с много хора, които страдат от модела на задкулисие и зависимости, който е проникнал дълбоко на всички нива в държавата. Те ми задаваха два въпроса: как може изкупната цена на черешите да е 90 ст., а в София да се продават за 7 лв. и вярна ли е излязлата в медиите информация, че НАП са опростили огромни задължения на Христо Ковачки? Този човек дължи пари за обезщетения на десетки хора,  пенсионирани в Бобов дол. Дължи милиони на хазната и може ли някой да е решил да ги отпише като несъбираеми?",

Това попита лидерът на БСП Корнелия Нинова в Кюстендил, цитирана от пресцентъра на партията.

"Питам служебния министър на финансите вярно ли е информацията за опростени пари на фирми на Христо Ковачки? Има ли държава, която да го накара да плати на работниците? Вярно ли е, че са ги притискали да подпишат, че са си получили цялата сума, а са плащали само част от нея?", продължи Нинова.

Тя е категорична, че е обещала на хората истината и ще я търси заради тях.

"За едни - милиони, за други жълти стотинки за достойния им труд. Пред земеделските производители поех ангажимент да се преразпределят субсидии към производство на български плодове и зеленчуци, да се построят пазари и тържища, където да излагат пряко стоката си и прекупвачите да не им извиват ръцете. Ще възобновим предложението си отпреди три години за държавно предприятие за изкупуване, каквото има в Румъния. Българското земеделие ще стане приоритет и нашата земя ще храни българския народ.", поиска лизерът на левицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
До 131 преди 2 години
Ангеле,ако не са "простите" селяни щеше да станеш анорексик.
120
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пак по опорката?Мноого *** тука, голям страх ги тресе.....
119
0
 
3
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До Калоян Все същите г'лупости. Корнелия Нинова щяла да срине БСП а гердабжийският *** е много притеснен (или пък я поздравява за това). Прочете ли статията изобщо. Нещо за тази голяма разлика между изкупна и пазарна цена да напишеш? Разбирам, нямаш опорна точка.
118
3
 
5
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 2 години
При БСП изкупната цена на черешите бе 7 лв., аси продаваха за 90ст./кг.Ако не вярвате - питайте Жан Виденов!
117
3
 
5
 
! Отговори
МD преди 2 години
Нинова, А защо при соца БГ сиренето у нас бе 3.60лв./кг, а в СССР 2.20 рубли/кг?
116
10
 
3
 
! Отговори
Калоян преди 2 години
Малко хора имат по-противно излъчване от св. Тиквуний. Корни, ти си явление в това отношение. Искрени благодарности ти поднасям за усилията, които полагаш да сринеш до основи Столетницата. И поклон за наглостта, която притежаваш, за да не си подадеш оставката, а в същото време да искаш чужди такива. Безпрецедентно отблъскваща натура с много противно излъчване. В речнкците срещу "ужас" трябва да сложат снимка на тази кудкудякаща жена.
115
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПРИ НАЙ ПРИБЛИЗИТЕЛНА ОЦЕНКА ЧЕРЕШОВИТЕ ГРАДИНИ В БЪЛГАРИЯ СА 40 000да КАТО ДАВАТ 14 МЛН кг ЕКВИВАЛЕНТНИ НА 98 МЛН лв ПО МАКСИМАЛНАТА ПАЗАРНА ЦЕНА. ТОВА ПОКАЗВА ЕДИНСТВЕННО УРОДЛИВАТА СИТЕМА В СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО СЪЗДАДЕНА ОТ ИВАН ЙОРДАНОВ КОСТОВ И НЕГОВИТЕ СЪЮЗНИЦИ ГЕРБ В ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРО_СТАЦИ.
114
7
 
12
 
! Отговори
текат и лигите преди 2 години
Гледай само как се е облещила *** и се чуди коя шайга с череши да открадне!
113
6
 
15
 
! Отговори
черешка червена преди 2 години
що *** , когато бсп управляваше черешите по колко се изкупуваха и продаваха ?
112
6
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Защото селяните знаят как да отглеждат череши но не знаят как да ги търгуват .Затова са появяват едни прекупвачи които се възползват от про.стия селянин.Дават му жълти стотинки и те продават през 600-700% марж .Основата на този проблем е в ниската финансова грамотност на Българина.Докато в училище се учат глупости вместо да научиш децата как да правят пари,така ще е !
111
6
 
23
 
! Отговори
Дони преди 2 години
Абе хора що се занимавате с тая лъжкиня. Тя не може да диша ако не лъже.Тая седмица 4 пъти се появи и 4 -те пъти дрънкате само лъжи.Патология
110
3
 
15
 
! Отговори
Тази крадливата преди 2 години
Защо си мисли че хората, като краде пари от всички Българи по хубаво ли е съд и затвор ви трябва на всички вие дето си мислите че България, ви е бащиня....
109
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ЗАЩО ТИ ДРУГАРКО КУПИ ТЕХНОИНПЕКС ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...
108
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, тази сега с цената на черешите се захвана. За толкоз време не разбрали каква и е работата в парламента - да определя правилата. Какво е тръгнала да констатира сегашното ни положение. Ще повдига дела ли какво. Я да вземе да помисли над програмата на партията за развитие, а не да са прави, че е от народа с депутатската си заплата!
107
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитва се Нинчето, проявете малко кавалерство :)) Бокича поне има излъчване, не случайно са го избрали службите :) Не е симпатична жената, иначе да са я избрали досега :))
106
2
 
16
 
! Отговори
митница Олтоманци преди 2 години
Нинова , не си наясно с цените ...Вчера бях в черешовите градини на Кюстендил в село Соволяно . Цената е 3 лв. от градината за био череши и 2.5 лв . за останалите ..
105
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До решениетоТъкмо ще се срещнат с Бойко там очи в очи...
104
5
 
19
 
! Отговори
НикогаВечеСДС-Чума преди 2 години
Защото и активите на "Техноимпекс"-а възлизаха на стотици милиони долара, които ти докопа и ни лук яла, ни мирисала,"борейки"се за демокрация и за"благото" на народа.И така,вече 30години.Дано се наядеш...с череши!
103
3
 
21
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
За Ковачки да попита дружката си Манолова. Иначе изобщо вяра не и хващам на тази.
102
9
 
14
 
! Отговори
решението преди 2 години
Радев в кауша за да има справедливост в България.