ГЕРБ се регистрира в ЦИК, целите - да са първа политическа сила

От партията все още не са обявили кандидата си за президент
26 сеп 2021 09:49, Александър Попов
372
ГЕРБ се регистрира в ЦИК, целите - да са първа политическа сила
Снимка: БГНЕС

Надяваме се, че ГЕРБ ще бъде първа политическа сила. Това каза Десислава Атанасова от ГЕРБ непосредствено след регистрацията на партията в ЦИК за изборите на 14 ноември. Тя подчерта, че народът решава и хората могат да им отредят мястото, което заслужават.

Атанасова разясни, че днес приключват номинациите в структурите на партията и за двата вида избори - за парламент и президент, и когато станат ясни, ще бъдат обявени.

"Ние винаги си поставяме една и съща цел. Тази цел е повече доверие от българските граждани. Много е важно, че въпреки опасенията че мачът е свирен, публиката ясно може да разграничи по-добрите играчи", посочи тя.

Според нея обществото ни се събужда и имената не са единственото важното нещо.

"Трябва да говорим за проекциите на един политически инженер и това е президентът Румен Радев. Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което направи Радев и с това, че не беше център за обединение и на институции, и на партии, за да носи отговорност за гражданите", продължи тя.

Атанасова изрази надежди, че коалицията ГЕРБ-СДС ще бъде първа политическа сила.


372
Още по темата: ГЕРБЦИКизбори 21
Още от Избори 2021
Изборите 2 в 1 - прецедент в историята, кой кого на 14 ноември?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
332
1
 
1
 
! Отговори
11 преди 3 седмици
герб-комунисти,могат само първа кипра да бъдат,особено дуловската политичка.
331
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 седмици
До Анонимен-335 ,а тиквата две.
330
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радев е една плюнка.
329
2
 
3
 
! Отговори
Срам ! преди 3 седмици
Срам за БГ са подобни "политически партии" !
328
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е. Захариева и Н. Овчаров - те ли ще са конкурентите на Радев?
327
1
 
2
 
! Отговори
Истукан преди 3 седмици
ГЕРБ и СДС не е ли едно и също? Разведоха ли се?
326
6
 
7
 
! Отговори
Гореща новина преди 3 седмици
Изчегъртване сега изкъртване хо хо хо добре че другарите отдавна закриха концлагерите ! Сега са само смешни ! След управлението на Прецедента ще остане ли камък върху камък от България...
325
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво значи първи? От 240 депутата първи с 70 депутата? Нека Витанов математика изчисли как ще управляват мафията ГЕРБ.
324
6
 
9
 
! Отговори
ххх преди 3 седмици
Абе след като маските на открито не са задължителни остава варианта тези да ги е страх да не ги разпознаят и да им покажат обичта си.
323
8
 
18
 
! Отговори
КАКВО КАТО СТЕ ПЪРВИ преди 3 седмици
И първи да сте, вие сте сами, защото всички останали партии са против вас, и пак нищо не можете да направите. Докато политическата неграмотност цари в държавата населението ще избир апутинистките партии.
322
8
 
20
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Искам ПАК да гледам, как митов и тиквата ПАК ще се оправдават с Радев, Путин и талибаните, че не могат да съставят правителство.
321
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
315 Сериозно грешиш, държавата е "изчистена"от хора назначени от ГЕРБ, след като копоят на престъпните ДС Рашков, вилня в държавата, заедно с Киро лъжата. ГЕРБ назначиха и децата на Мая черепова, тях, не са уволнили.
320
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
315 Сериозно грешиш, държавата е "изчистена"от хора назначени от ГЕРБ, след като копоят на престъпните ДС, вилня в държавата, заедно с Киро лъжата. ГЕРБ назначиха и децата на Мая черепова, тях, не са уволнили.
319
5
 
15
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Дори Борисов заяви за гербаджиите: "аз съм про'ст и вие сте про'сти".ФАКТ.
318
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
317 Дори платените от ангигерб партии социолози, признават, че в ГЕРБ са образованите и работещите хора. Не може, партия от двама учили в Харвард и техните жени, приятелки и няколко състуденти, да има претенции, че останалите наивници са образовани. Това са неграмотни хора в селата, на които се раздават "подаръци".
317
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не знам кой вече ще опази страната ни от тази партия, плащат здраво, дори и тук драскачите им се увеличиха. Ако това са интелигентните и образовани хора, нямам думи. За няколко месеца измислиха стотици скандали, този такъв, оня онакъв. Абе, как няма някой по убав от тях- тези крадци, мошеници, лъжци. И всички продажници около тях. Срам за държавата ни, от която нищо не остана.
316
14
 
7
 
! Отговори
иво преди 3 седмици
П О Б Е Д А И П А К П О Б Е Д А ! ДО КРАХА НА радефф !!!
315
7
 
10
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ, ДЕ БИЛИ! преди 3 седмици
НЯМА НАЧИН ГЕРБ ДА НЕ СА ПЪРВА "ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА". НАЛИ СИ СПОМНЯТЕ РЕПЛИКАТА ЗА 80% . ЕТО ЗАТОВА! ОБЩИНСКОТО И ДЪРЖАВНО ЧИНОВНИЧЕСТВО , КОЕТО Е ЗАПЛАШВАНО, ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕ БЕЗ РАБОТА ОТ НОВАТА ВЛАСТ И ПОДМОКРЕНИТЕ ЗАСТАРЯВАЩИ ЛЕЛКИ, КОИТО МУ ХАРЕСВАТ/КАКВО ЛИ?/ НА ТУЛОВИЩЕТО БОКО ПАК ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГАНГСТЕРА БОКО. ДОКАЗАН КРУПЕН КРАДЕЦ МИЛИАРДЕР, ЗА СМЕТКА НА ОВЧИЯ НАРОД!!!, ЛЪЖЕЦ И РАЗПАСАН КУ.ВАР!
314
3
 
14
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 3 седмици
Възможно е и да са първа политическа сила. Това обаче не значи, че ще управляват отново, в никой случай! Изобщо трагедията в бг политиката е пълна щом тези дето се компрометираха яко в 3 правителства са с най- реални шансове за първа политическа сила.
313
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Престъпниците рано или късно ги чака наказанието. Я пандиз, я инфаркче, я някой те гръмне в тиквата. Никой не е избягал.