Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП

Не сме партия на президента, нито сме продължение на ДБ
10 окт 2021 11:18, Александър Попов
346
Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП
Снимка: БГНЕС

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България, заяви Кирил Петков от "Продължаваме промяната" пред БНТ.

"Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място - наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние - са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас", допълни Петков.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

"Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза още Петков.

Още по темата
Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лев няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. Това е основна мисия на партията.

"Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме. И хората, които си говорят с нас, казаха: колкото повече ви атакуват, и колкото по-страшни изглеждат атаките, толкова сме по-сигурни, че вие сте истински и наистина сте засегнали истински интереси", коментира Кирил Петков.

Той заяви, че водачите на листи ще ги обявят в понеделник или във вторник. Със сигурност ще бъде водач на листа в София. Петков допълни, че има доста известни и успешни хора в листите, и разказа, че първоначално тези хора отказват да се включат в "тази мръсна игра политиката, това, което ги връща, е нашата лична мотивация".

Петков коментира и казуса с канадското си гражданство.

"Аз дадох всички документи, които притежавам, на Конституционния съд, ще уважим тяхното решение. Две неща, които за мен са важни - едното е да може да ме конституират: аз искам да мога да кажа моята гледна точка, и другото е, много е важно, защото това не е само българско право, а има и международен аспект, трябва да поканим и международни експерти. Всяка държава трябва да държи на собствения си суверенитет, като сама решава в кой момент един гражданин се е отказал, или не се е отказал, не трябва да се разчита на чужди бележки", каза той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Победа за Президентската Партия ПП!!
157
6
 
18
 
! Отговори
Всеки знае преди 2 години
Тия двамата измамници са поставени да оберат пешкира след Радев
156
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ат нашите колониив Канада долите въпрос. Кирето времнно ли е поискал да му се занули кандаското гражданство и за колко време ако денс каз " моля, грешка допуснах, нека ми бъде възстановено канадскаото гражданство, бинаги Ваш Кирчо от Кършака"
155
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
...не е, ама за ГЕРБ
154
6
 
28
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Това са *** и Пульо, които заедно с подлогата си Румен Радев от 6 месеца са узурпирали властта и дърпат България надолу.
153
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спокойно, няма нито един софтуер, който да не се манипулира. Хлябът е в тях и софтуерът е в тях. Ще излъжат всичли.
152
4
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тошкото на Слави първи ги разкри пред хората тези двамата какви ментета са.
151
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За 30% трябва да купят и някоя по-голяма партия, напр. ГербИмат пари момчетата. И ченгетата от ДС на шефа им ще посплашат останалите 70% и готова е победа за подмяна на Президентския Проект ПП.
150
33
 
8
 
! Отговори
Народа преди 2 години
Мачкай Кире! С теб сме
149
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Петър Илиев е антипатично човече,но чест му прави,че напусна доброволно преподавателското място в СУ,за нещо много и по-безобидно от дъртата лъжа на Кирил Петров!Чудя се защо Прокуратурата не се самосезира и защо не му иска имунитета?
148
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Не всичко е пари, приятели!"Къде ви е почтеността?Сега си обирайте крушите и дим, да ви няма.
147
4
 
20
 
! Отговори
въпросче преди 2 години
почнахме ли да правим ел. автомобили ? за едни милиони питам .
146
8
 
24
 
! Отговори
Команчи преди 2 години
Тия двамцата са шарлатани един бизнесмен описа как Асен Василев го е измамил като му продал софтуер и после продал ключа на китайците
145
6
 
28
 
! Отговори
Не стават ! преди 2 години
Кирчо и гаджето на Спецов - Асенчо много лъжат !
144
6
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Който гласува за тези ментета е директно за лудницата в Курило.
143
24
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Кирчо и Асен за 2-3 месеца в Служебния кабинет,разкриха далаверите на Кюлчето от Банкя и начините за гепане на държавните милиони и ги...отрязаха на момента.Какво ли ще стане ако имат 4-ри годишен хоризонт.За това ГЕРБ и...приятели цвърчат като мишки на гореща ламарина.
142
4
 
20
 
! Отговори
Куклен театър преди 2 години
"Мариета и Марионета", режисьор-постатовчик Херойка от Козяк, резултат - бълвоч, обвит в наглост и дебелоочие.
141
4
 
24
 
! Отговори
истина преди 2 години
На тези двамата не им вярвам. Преживяхме няколко пирамиди които обраха парите на наивниците. Тези харвардски тарикати разпространяват политическа пирамида. Много хора ще се вържат. Целта им е да затвърдят властта на фигуранта и парите на българската банка за развитие, митниците и НАП.
140
3
 
28
 
! Отговори
Катеричка преди 2 години
Офшорката на Асен била закрита, а Киро имал документ че е българин. Господа мислите ли че избирателите са 3 група в детска градина "Звънче"
139
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кокорчооо то не е само да влезеш като управляващ,трябва и да се задържиш до края на мандата ,а вие ще бъдете изхвърлени още февруари месец като дойдат сметките за парно и ток за януари.Айде със зраве..