Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП

Не сме партия на президента, нито сме продължение на ДБ
10 окт 2021 11:18, Александър Попов
346
Кирил Петков: 30% не е имагинерен резултат за ПП
Снимка: БГНЕС

Със сигурност не сме партия на президента, нито сме продължение на "Демократична България". Ние сме продължение и съмишленици на това, което правихме последните четири месеца. Една нова изгряваща партия в центъра, която има дългосрочна задача да смени коловозите на България, заяви Кирил Петков от "Продължаваме промяната" пред БНТ.

"Диалогични сме, разбираме, че ще бъдем част от една бъдеща коалиция, вярваме, че ще бъдем с водещото място - наистина аз вярвам, че този резултат от 30% не е имагинерен, последните проучвания, които виждаме ние - са 20% като подкрепа с голям темп на растеж. Най-важното за нас е да имаме 121 депутати от съмишленици, не е казано само от нас", допълни Петков.

Той коментира, че за 4 месеца са спрели огромни средства на едни хора, които от години са свикнали да използват държавните пари за своя бизнес.

"Знам, че за 4 месеца те ни издържаха, но сега за 4 години ги е много страх. Ще има невероятни нападки, защото те не могат да си позволят едни независими хора като нас да имат възможността да повлияят посоката на държавата и тези 8 млрд., които ние знаем, че се усвояват не по най-прозрачния начин, да бъдат спрени", каза още Петков.

Още по темата
Ако "Продължаваме промяната" са в контрол на бъдещото правителство, той гарантира, че нито 1 лев няма да бъде похарчен по непрозрачен начин. Това е основна мисия на партията.

"Всички политици обещават светло бъдеще, ние обаче в последните четири месеца показахме, че реално можем да действаме. И хората, които си говорят с нас, казаха: колкото повече ви атакуват, и колкото по-страшни изглеждат атаките, толкова сме по-сигурни, че вие сте истински и наистина сте засегнали истински интереси", коментира Кирил Петков.

Той заяви, че водачите на листи ще ги обявят в понеделник или във вторник. Със сигурност ще бъде водач на листа в София. Петков допълни, че има доста известни и успешни хора в листите, и разказа, че първоначално тези хора отказват да се включат в "тази мръсна игра политиката, това, което ги връща, е нашата лична мотивация".

Петков коментира и казуса с канадското си гражданство.

"Аз дадох всички документи, които притежавам, на Конституционния съд, ще уважим тяхното решение. Две неща, които за мен са важни - едното е да може да ме конституират: аз искам да мога да кажа моята гледна точка, и другото е, много е важно, защото това не е само българско право, а има и международен аспект, трябва да поканим и международни експерти. Всяка държава трябва да държи на собствения си суверенитет, като сама решава в кой момент един гражданин се е отказал, или не се е отказал, не трябва да се разчита на чужди бележки", каза той. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
13
 
! Отговори
На изборите! преди 2 години
Българи, записвайте как сте гласували с телефона/смартфона!!! Ще са необходими за оспорване на резултатите в съда! На предишните избори 1/3 от проверените хартиени отрязъци са с различен резултат от посочения в протокола! Това, според математиците се равнява на 5 мандата!
177
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асен Василев със сигурност е фалшифицирал софтуера за изборите. Неговият бив съдружник го каза- Той е мошеник, но е много умен. Те затова искаха машинно гласуване и ИТН се хванаха
176
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е 164-то интервю за последните две седмици и тоя си повтаря едно и също. Няма дори и едно ново изречение.Аз само не разбрах как баш те ще спрат кражбите и даването на пари на наши хора, като те за 4 месеца направиха точно това - назначиха си, където можаха, техни хора на хубави заплатки. Пример - адвокатката на Кирчо Лена Бориславова като експерт към ББР за само 8000 евро.Пак никакво равенство между думи и дела.
175
3
 
16
 
! Отговори
Няма да стане! преди 2 години
Международните финансови мошеници Кирил Петков и Асен Василев няма да се класират!Българите не сме толкова глупави! Вече е доказано, че сте присвоили 27 милиона от българските данъкоплатци за 58 дни на предишното служебно правителство, в което е участвал Василев! Данните ги има в мрежата, цитирани са документи! А колко са усвоили и продължават да усвояват чрез ББР, бедна ви е фантазията!
174
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ислех, че при Борисов стигнахме дъното, но дълбаем ли дълбаем надолу. Единият с две дела за интелектуална кражба, едното прекратено по взаимно съгласие...ясно е за който разбира, а другият подал фалшива декларация. Ако България беше нормална държава, не му мърдат поне три години затвор. Но не...платените медии мълчат, а платените социологични агенции им дават нереално високи проценти.
173
3
 
16
 
! Отговори
ОО преди 2 години
Българина избира между Тошко африкански и Кирчо задокеански не гласува за умните.
172
18
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Ще гласу вам за ПП , много ги плюят , страх ги е от тях ! Във вас ни е надеждата нещо да се промени в тая държава , стига са ни крали !Напред с ПП !
171
3
 
17
 
! Отговори
ИЗМАМНИК преди 2 години
Киро е изпечен лъжец и измамник и трябва да влезе в затвора. Моля Ви, г-да/ г-жи/, журналисти, стига сте му давали думата. Вие така му правите реклама, а той е за затвора.Радев също е нарушил конституцията. КС докога ще мълчи? ПП е една измама на Кирчо и Кокорчо. Няма да вземе и 4% Българите са наувни, но не и прости!
170
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже Ристьо се усети, НО не се осмели да застане и да се прави на борец за истината, МАЯ гледа УПЛАШЕНО и вижда ускорението по пистата НАДОЛУ, НО и затвориха УСТАТА с обещания за власт/ АМА АКО ВЛЕЗЕ/ шах и мат.Сценаристите разбраха, че ИГРАЯТ по ЧУЖД СЦЕНАРИЙ, БЯХА УПОТРЕБЕНИ! ВСИЧКИ ГЛАСУВАХА ЗА МАШИНЕН ВОТ, КОЙТО ЩЕ БЪДЕ МАНИПУЛИРАН ОТ ИНТРИГАНТ ПРЕДАТЕЛ РАДЕВ !НИНОВА МИСЛИ ,ЧЕ Е СПРЯЛА КРАЖБИ НА ПАРТИЙНИ СТРУКТУРИ, НО свинарят от ПЛОВДИВ Е ПРИЯТЕЛ НА РАДЕВ, идват едни ГРАНДОВЕ за милиони
169
4
 
23
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Ко стана с завода за електромобили?Кога ще са по магазините?За един приятел питам!
168
5
 
19
 
! Отговори
анономен преди 2 години
Тия ли бе ще вземат 30%?))))))))))))))Ако влязат в парламента ще е късмет!!!!!!!
167
5
 
15
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 2 години
Хващам се на бас че повече от 7% няма да вземете.
166
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оказва се че, документа който уж е от канадските власти за отказ от гражданство, е фалшификат, ето това е Киро измамника.
165
5
 
23
 
! Отговори
Глей ко става преди 2 години
Бате ще размаже Киро в Пловдив
164
3
 
14
 
! Отговори
Хора преди 2 години
Записвайте си номера от бележката след гласуване със смартфона, ще потрябват в съдъ
163
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
100% тези с Радев ще фалшифицират вота, друг шанс тези мошеници да влязат в парламента нямат.
162
4
 
12
 
! Отговори
Приличат на преди 2 години
Пухчо и Таралежа
161
6
 
21
 
! Отговори
Кода е в тях преди 2 години
Няма никакво съмнение че тези шебаняци ще фалшифицират венецуелския софтуер
160
4
 
20
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Тоя канадеца тотално изчатка майна
159
4
 
19
 
! Отговори
Съмнение преди 2 години
Тия двамцата са шарлатани един бизнесмен описа как Асен Василев го е измамил като му продал софтуер и после продал ключа на китайците. Въпросът е дали са поставени за да фалшифицират софтуера за изборите