Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило

Президентът заяви, че няма повод за притеснение за предстоящите избори
Обновена: 8 ное 2021 19:21 | 8 ное 2021 19:21, Веселина Йорданова
959
Радев: Очаквам българите да покажат, че времето на шайката е свършило
Снимка: БГНЕС

Очаквам българите на 14 ноември ясно да покажат, че времето на шайката е свършило и че няма да допуснат повече да бъдат лъгани, крадени и унижавани. Ние сме талантлив народ и можем да постигнем много, когато отхвърлим игото на посредствеността и на корупцията. Това заяви президентът Румен Радев пред журналисти в Хасково, където проведе срещи с граждани и с представители на бизнеса.

По думите на държавния глава няма повод за притеснение относно провеждането на предстоящия вот. Президентът посочи, че собственикът на фирмата, внесла допълнителните 228 машини, следва да даде обяснение относно казуса.

"Господин Борисов наля милиони в същата фирма и съответно по време на своето управление направи така, че от нея да зависят много неща", заяви още президентът и добави, че този, който разпалва най-много истерия покрай тези машини, има интерес да саботира изборите. В последната седмица от изборите мафията ще направи всичко, за да уплаши, обърка и разколебае хората да не гласуват и да дискредитира вота, заяви Румен Радев.

В отговор на въпрос относно отправената му покана за предизборен дебат от Анастас Герджиков в град Хасково, президентът Радев заяви: "Тук съм заради хасковлии, а не заради господин Герджиков“. По думите му Герджиков би повишил своите шансове на предстоящия вот, ако намери смелост публично да се отрече от лъжите и манипулациите на бившия премиер, вместо да повтаря като ехо неговите думи.

Държавният глава заяви, че ако вотът на българските граждани доведе до гласуване на втори тур, той е готов да участва в дебат с другия кандидат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


959
Още по темата: президентРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
663
1
 
1
 
! Отговори
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ преди 2 години
С "ИЗБОРИ МЕНТЕ"----НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОПАДНЕ ЯКО...!ТУКА ТРЯБВА --СИЛНА РЪКА С ЯКО ЖЕЛЕЗО....И МАЛЦЕ КЮТЕК...!
662
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Този много се е объркал?! Иска да каже ,че е време вече да се оттегли! Това ще бъде добре за всички!
661
0
 
2
 
! Отговори
Селяндур с джип преди 2 години
Румяна Общата
660
0
 
5
 
! Отговори
Гореща новина преди 2 години
Този път наистина имаме избор ! От едната страна е баламатума в казармата от другата е свободата и цивилизацията !
659
0
 
8
 
! Отговори
ДЕБАТ преди 2 години
Много се заблуждава оня, който си мисли, че само Фигуранта е ***..мо.тен се.лян..дур.ин. Напротив, всички комунисти са нера..мот ни се.лян.дури. Затова Бъргария е най-бедната държава в Европа. Затова интелектуалното превъзходство но проф. Герджиков плаши Фат..***.ка и той категорично отказва дебат. На балотажа все пат ще има дебат и тогава интелектуалната му недостатъчност ще лъсне пред българите.
658
1
 
13
 
! Отговори
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ преди 2 години
ИСКАМЕ СИ ГЕРБ- ТИЯ ПРОПАДНАЛИ, АМА МНОГО ПРОПАДНАЛИ МИНИСТРИ НИ ДОКАРАХА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА ДО 40% ПО СКЪПИ ЦЕНИ НА ХРАНИ И 4 ПЪТИ ПО СКЪП ТОК ОТ ЯНУАРИ ЗА ВСИЧКИ- АМАН ОТ ЛЪЖИТЕ НА МИН НА МВР, НА КОМИТОВА- ТЕ СА В ЕЖЕДНЕВЕН ДЕЛИР- ОСТАВКА НЕКАДЪРНИ АЛКОХОЛИЦИ!
657
0
 
18
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
РАДЕВ СЕ УПЛАШИ ОТ ДЕБАТ В ЕДНО СТУДИО С ПРОФЕСОРА.... ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ.
656
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЯКОЙ ОСЪЗНА ЛИ КАКВИ ПРОСТОТИИ СНЕСЕ ДАМАДЖАН- ГЕРБ ОСКЪПИЛИ РЕМОНТИТЕ НА ПЪТИЩАТА ЗАЩОТО ПРАВИЛИ ОСНОВНИ РЕМОНТИ, КОИТО ГИ ПИШЕЛИ ТЕКУЩИ РЕМОНТИ. ИМА ЗАКОН ЗА ПЪТИЩАТА В БГ ИМА НАРЕДБА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ И ТЕКУЩ РЕМОНТ - ВЛЯЗЛА В СИЛА ОТ 4.12.2012Г- RD--022019- ПРОЧЕТИ И РАЗБЕРИ ПРОСТОТИИТЕ НА ДАМАДЖАН И КОМИТОВА.
655
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Накрая ще изгоним с камъни разбойко мутренски.
654
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Времето на една шайка свърва, идва друга.
653
2
 
11
 
! Отговори
Очквател преди 2 години
Всички очаквахме дебат , а се оказа, че на мястото нямало лост , на който другарят радев да "дебатира" коремното и затова избягал. Жалкият посредственик никога няма да посмее да излезе на дебат !!!
652
4
 
11
 
! Отговори
Историк преди 2 години
ГЕРБ ще са първи , но няма да правят правителство. Фигуранта , ако го направят победител, на пролет ще бъде първият президент изгонен с камъни от Президентството!
651
0
 
9
 
! Отговори
Алеко преди 2 години
Румен прави избори.
650
3
 
16
 
! Отговори
да си върнем държава преди 2 години
Народа се събуди и на 14 ще срита по *** Бандата на Румен.
649
6
 
21
 
! Отговори
РАДЕВ-МАФИОТ N:1... преди 2 години
КУПУВА 1600 МАШИНИ....... +430 НОВИ МАШИНИ-ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ..???.......... АМИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА СИ КУПУВАШ ПО 2 НОВИ АВТОМОБИЛА-ЕДИНИЯ ЗА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ..... ХА ХА ХА........ НАГЛЕЦ СИ, РАДЕВ..... ГНИЛА ЯБЪЛКА.....
648
3
 
18
 
! Отговори
По пътя на ОРЕШАРСКИ преди 2 години
След изборите, Радев, Рашков, Кацаров, Бабикян, Хаджигенов..... ще се крият като Орешарски..... За геноцида и предателството на българите....
647
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президенте ние в нашето семейство сме шестима. Три генерации българи сме. Всички ще дадем гласовете си за теб. Дано имаш късмет с издора на администраторите в новото правителство.
646
24
 
1
 
! Отговори
Sadiata преди 2 години
За първи път имаме Президент който дигна юмрук 👊 на мафията и обедини народа да е жив и здрав дано Бог да ви съпътства за кого да гласувате избора е ваш ас за партия няма да гласувам защото от 30 години грабят бедния пострадал народ и пак сме роби на Европа и пак децата ни са на гурбет един *** по БНТ нарече куманизма било робство не не беше робство а беше рай за нормалния беден човек а сега сме роби на тези богати капиталисти за тях команизма беше ад но за нас нормалните хора беше рай
645
3
 
24
 
! Отговори
Пепи Дебелия преди 2 години
Вярно ли, че Радев е освиркан днес във Варна?
644
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С машините ще направят измама. Програмист съм и знам, че ще ги фалшифицират чрез софтуера. Добре, че ЦИК избраха да се преброят ръчно 30%, но шашмите ще станат при обобщаване на резултатите, а не по секции и то чрез софтуера. Там никой няма да може да ги хване. Един човек решава- този, които е написал софтуера и на него му е платено предостатъчно. Затова скочиха Мая и Ристьо. ПП ще е не втора, а първа политическа сила и то с 30%. Може и да са втори, за да се опитат да не бие толкова на очи.