Пак русата Манолова: Три партии ще са в основата на промяната

Тя възвърна и стария си цвят на косата
Обновена: 14 ное 2021 11:09 | 14 ное 2021 11:02, Нели Христова
58
Пак русата Манолова: Три партии ще са в основата на промяната
Снимка: БГНЕС

"Гласувах за една обновена и справедлива България, в която да се върнат децата ни, да създадат семейства, да направят кариера,  каза Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!" след като даде своя глас. "България, в която възрастните хора имат достоен живот. България, в която успяват тези, които могат и се трудят, а не мафиотите."

"Хора, гласувайте! Масово гласувайте за да се случи промяната. За да има мнозинство на промяната. Успехът е възможен само когато сме всички заедно. Ако някой липсва, промяната няма да се случи", призова Манолова.

"Напук на всички, които плашеха гласоподавателите, говореха против машинното гласуване - нека им объркаме сметката. Нека в следващия парламент има биткаджии, да има комисия по ревизията и всички, които са ограбвали българските граждани, да си получат заслуженото. Едниственият начин това да се случи е да се гласува. Гласувайте, гласувайте, гласувайте, гласувайте. Това е денят, в който трябва да променим България", заяви лидерът на "Изправи се БГ! Ние идваме!".

"Сигурна съм, че ще има мнозинство на партиите на промяната, което ще обнови България. Тези, които са ограбвали народа, ще бъдат наказани", допълни още Манолова и заяви, че е сигурна, че три формации ще бъдат в основата на промяната. 

Мая Манолова направи впечатление и с визията си, като отново е заложила на русото. Явно опитите й да стане брюнетка не са били успешни и ще си останат само за историята и... Тик-Ток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неискам да политизирам ама реално каква промяна са започнали тези хора , отстрани се вижда само подмяна.
24
0
 
40
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Майче, не се прави на бяла Златка. И в миналите два парламента от вас зависеше, *** нищо не стана. Така че сега вън, барем стане без вас.
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква промяна сте вие , смешници. Ония ПППП даже свястно име немогат да си измислят или пък мутрите. Имената им са еднодневки , лозунгите станаха имена на партии. И аз ще си направя партия , ще се казва : най убичъм да иб а и да ям сириние с бял ляб.
22
0
 
30
 
! Отговори
Като я видя, и в преди 2 години
ушите ми започва да звучи песента "Сбогом,дани си щастлива,нейде далече от мен..."Хубава песен,мисля че я изпълняваше Данчо Караджов с групата си "Сигнал".
21
0
 
31
 
! Отговори
шарена кокошка преди 2 години
И зелена да се боядиса-вън от парламента.
20
1
 
35
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Сестра Галева и Татяна Мултигрупова.....аре нема нужда!
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм за Промяната , изберете ме ! Това не ви ли стига за промяната съм , може да ви наложа две маски докато ходите до бакалията но това след изборите
18
1
 
17
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
В кучкарника, колкото повече кучета,толкова повеке ежби;))) Хахахахахахаха
17
1
 
29
 
! Отговори
аа1830 преди 2 години
Сбогом Мая, "обещайте нещо на Христо Иванов и после не го изпълнете...." и Татяна Динпева с нейните К-та - не си била спомняла кво си драскала и незнаела кво означава... Да не е било друго нещо с К тогава?
16
2
 
28
 
! Отговори
Народна поговорка преди 2 години
"За един бит дават десет небити".За Маяма сигурно ще трябва да дадат 100,такава бойна биография има:завършила рабфак;защитавала когото трябва и спечелила пари;станала партийка,но заради скандалджийския и нрав я отстреляха като омбудсман,воювала (според нея)с топлофикация и други метастази(уви,без успех, само със себереклама),реанимира(и изостави)убити от системата,с костинбродски и протестърски афери се добра до НС,откри конопена нива,скри казан за ракия, разведе някого...Шило в торба.
15
5
 
36
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Тази женица отдавна трябваше да е в психиатричното отделение и на медикаменти! Тя си взима нейната дрога , защото по-неадекватен индивид в нашата история не е имало ! О, пардон , тя е след Фигуранта !
14
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сбогом Мая
13
4
 
42
 
! Отговори
Майора преди 2 години
И руса , и брюнетка и пембяна , пак ще си останеш същата , защитник на мутри и олигарси , нямаш и нищо общо с майките! И какво да се очаква от хора , непризнаващи законите и Конституцията , делящи хората на почтени и инепочтени и избиращи министри преди спечелени избори срещу определена сума за кампанията! Благодаря Майче аз такова не желая и по добре да те няма в политиката!
12
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доброво е заглавието,сега очакваме когато съществото гласува,статията ви да започва така:Пак Лоестият Борисов!
11
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз и цвета на косата си смени за няква промяна , да не е влюбена в Кирчо. Въобще циркаджии за по малко от милион не ставам ит дивана да гласувам
10
4
 
18
 
! Отговори
Бонго преди 2 години
Промяната преди изборите, след изборите подмяната се върна.
9
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжкинята на прехода.Никой не каза че беше любовница на Г.И.и Ванко 1.
8
39
 
4
 
! Отговори
Да! преди 2 години
Тази кака много ми допада, поради което ние всички в нашата стара българска фамилия .... ще дадем своите гласове за нея! Ние наистина искаме промяна, а не подмяна.
7
4
 
44
 
! Отговори
м-да преди 2 години
Мая Бившата остана без работа. Не че ще ни липсва ...
6
4
 
25
 
! Отговори
зън зън ганке ле преди 2 години
Сегашните избори са пунтамара!Промяната ще дойде на пролет!