Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

Лидерът на БСП в оставка определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната"
16 ное 2021 18:52, Красимир Ангелов
356
Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

"Хората в БСП са умни, с глави на раменете си и те решават за кого да гласуват". Това заяви лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова пред bTV в отговор на въпрос за кого ще гласува на втория тур на предстоящите президентски избори.

Макар ЦИК все още да не е потвърдила окончателно е ясно, че в неделя един срещу друг се изправят сегашният президент Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

Още по темата
"Аз го доведох на "Позитано" преди 5 г. и си спомням съпротивата срещу него. Нищо драматично не се е случило между нас от това, което виждате публично. Може би имаме различни разбирания по някои въпроси. Аз не приех, когато президентът дойде в парламента и каза: "Вие тука сте статуквото, промяната е отвън на площада", каза лидерът на БСП.

Нинова категорично не прие противопоставянето от страна на Румен Радев на партиите срещу гражданите и подчерта, че че през последните 5 години е била категорична опозицията на управляващата партия ГЕРБ.

"Задкулисието около Борисов сега се премести в служебния кабинет. Партията, която спечели изборите е президентска – на основание подкрепата на Радев към Кирил Петков. Той им помагаше с публичните си изяви и коментари" заяви Нинова.

"Днес депозирах оставката си до членовете на БСП, черно на бяло – оставката е факт и връщане назад няма", посочи Нинова. Тя уточни, че ще продължи да управлява партията до свикването на Национален конгрес на партията.

Нинова определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната". Лидерите на двете партии са обсъждали бъдещото коалиционно управление над час.

"Беше покана за съставяне на общо правителство, начертахме една пътна карта как това ще се случи. В следващите дни ще съставим работни групи по теми. Ще направим обща програма, която ще бъде официална – писмено коалиционно споразумение за правителство", обясни Нинова.

Тя уточни, че са обсъждали съдебната реформа и функциите на КПКОНПИ. Тя изрази оптимизъм за евентуалната бъдеща коалиция, но подчерта, че има много работа да се свърши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
9
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До ========== Какъв професор? Виж че две реплики не може да каже подлогата на ГЕРБ!
209
1
 
14
 
! Отговори
хейтър преди 2 години
Не харесвам Радев и не гласувам за него, но съм му благодарен, че най-накрая унищожи БСП - най-мракобесната партия, виновна за смъртта на хиляди невинни българи.
208
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Къде е Тоше, бе....нали вече немаше да е така...
207
4
 
2
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До 239 Това трябва да е нейният дълг към отечеството като гражданка (като на всички нас)! В политиката няма вечни приятели, а вечни принципи и най-важният от тях е доброто за България и българския народ. Това определено не е БСП , ДПС и ГЕРБ, но с първите някак си ще трябва да се примирим за сега.
206
2
 
4
 
! Отговори
Неудобна си вече преди 2 години
И непотребна.
205
8
 
12
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
РАДЕВ Е АГЕНТ НА ХЕРО МУСТАФА....ПОДПИСВАЛ Е РЕД ДЕКЛАРАЦИИ , ДОКАТО Е БИЛ В САЩ НА "ОБМЯНА НА ВОЕНЕН ОПИТ"....НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!
204
7
 
3
 
! Отговори
========== преди 2 години
бих отишъл в неделя да гласувам за професора, но като си помисля, че на смена на зелените чорапи ще помогна да влязат зелените килоти, и почвам да де отказвам...
203
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гей Рундьо е ПРЕДАТЕЛ и всички го разбраха всички знаем какво се случва с предателите самоотлъчват ги
202
1
 
4
 
! Отговори
Реално погледнато преди 2 години
Како Курице, поне кажи че ако не беше чорапа, щяхте да се борите за влизане в парламента сега, защото матряла ви съвсем е обезверял и изветрял.
201
2
 
7
 
! Отговори
Здравейте преди 2 години
Хармерикански поданици. Какво не ви е ясно?
200
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да направи Корнелия когато има социалистическа БСП и комунистическа ГЕРБ ,левия електорат обикновено гласува за комунистическата партия.
199
6
 
1
 
! Отговори
Marin J. Маринов преди 2 години
До Ха, ха,ха,хаааааааааИ ще се обърне към Гербавите тикви! Браво, давай все така!
198
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това изказване на Нинова е емоционално. Фактът , че е "довела" Радев не я прави негов собственик. Дори, ако наистина се чувства част от промяната, трябва да разбере тази негова позиция и да я приеме. Като Президент за него на първо място е държавата и после партията-поддръжник.
197
0
 
9
 
! Отговори
Всичко е цирк преди 2 години
Дами и господа!
196
10
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
И тази почна като любовника си бойко да се оправдава с Радев! Какво е виновен Радев, че БСП от 13 години и от избори на избори има все по ниска подкрепа защото откърмени те с БКП измират? Съберете се поне най накрая с Борисов и правете това което правихте зад завесите на съборите на БКП! Поне вече няма да е нужно да криете любовта си и ще може и той публично да признае, че ти си Мата Хари която го снима по ***!
195
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Радев винаги водещ е държавния, а не партийния и личен интерес. Партийното статукво ни е довело до най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС, а не Радев. Един бил министър на Мутрата, пък сега щял да прави съдебна реформа?!!! Друг ни вади компрометиран царедворец за премиер?!!! Трети 12 г. дерибействал за да си пълни чекмеджета с евра?!!! Четвъртата натопила ръце и крака в приватизационната каца?!!! Петата пък предложила Пеевски за шеф на ДАНС?!!! Не сме без очи и без памет. Поне някои!
194
0
 
6
 
! Отговори
СТАЛИНСКИ СИНДРОМ! преди 2 години
БАТЮШКАТА , ЗАТОВА ГИ ИЗБИВАШЕ НА КОНВЕИР---ЗАЩОТО ТОВА СА ХОРА , БЕЗ ОБЛИК И МОРАЛ!---НА КОМУНИСТА --ЗАВИСТТА , ЗЛОБАТА И ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ Е В КРЪВТА!САМАТА " РУСКА ПЕРЕСТРОЙКА"-----ГО ДОКАЗА ПРЕКРАСНО....НО , ЗА ТОВА ПРИ ТЯХ..ТЕЗИ ФАКТИ НЕ СЕ КОМЕНТИРАТ....ХА,ХА,ХААААААААА
193
2
 
13
 
! Отговори
Куизъц Хадерах преди 2 години
Късно е биволице. Много късно! И ти си бита карта вече! Считай се изчегъртана и то от своите и от фигуранта.
192
4
 
14
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Радко ги предаде.
191
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Следващата седмица Гей Рундьо излита завинаги от Президентството решение на ДС Нинова го потвърждава Найстина защото никой не понася предателите Всеки друг ще е по добрър за Президент от зеления чорап