Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

Лидерът на БСП в оставка определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната"
16 ное 2021 18:52, Красимир Ангелов
356
Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

"Хората в БСП са умни, с глави на раменете си и те решават за кого да гласуват". Това заяви лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова пред bTV в отговор на въпрос за кого ще гласува на втория тур на предстоящите президентски избори.

Макар ЦИК все още да не е потвърдила окончателно е ясно, че в неделя един срещу друг се изправят сегашният президент Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

Още по темата
"Аз го доведох на "Позитано" преди 5 г. и си спомням съпротивата срещу него. Нищо драматично не се е случило между нас от това, което виждате публично. Може би имаме различни разбирания по някои въпроси. Аз не приех, когато президентът дойде в парламента и каза: "Вие тука сте статуквото, промяната е отвън на площада", каза лидерът на БСП.

Нинова категорично не прие противопоставянето от страна на Румен Радев на партиите срещу гражданите и подчерта, че че през последните 5 години е била категорична опозицията на управляващата партия ГЕРБ.

"Задкулисието около Борисов сега се премести в служебния кабинет. Партията, която спечели изборите е президентска – на основание подкрепата на Радев към Кирил Петков. Той им помагаше с публичните си изяви и коментари" заяви Нинова.

"Днес депозирах оставката си до членовете на БСП, черно на бяло – оставката е факт и връщане назад няма", посочи Нинова. Тя уточни, че ще продължи да управлява партията до свикването на Национален конгрес на партията.

Нинова определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната". Лидерите на двете партии са обсъждали бъдещото коалиционно управление над час.

"Беше покана за съставяне на общо правителство, начертахме една пътна карта как това ще се случи. В следващите дни ще съставим работни групи по теми. Ще направим обща програма, която ще бъде официална – писмено коалиционно споразумение за правителство", обясни Нинова.

Тя уточни, че са обсъждали съдебната реформа и функциите на КПКОНПИ. Тя изрази оптимизъм за евентуалната бъдеща коалиция, но подчерта, че има много работа да се свърши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
2
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
РАДЕВ ПРОДАДЕ СОЦИАЛИСТИТЕ И ЛЕВИЧАРСКИТЕ НЕГОДНИЦИ!...ЩЕ СЕ УБЕДЯТ ...НО , ЩЕ БЪДЕ УЖАСНА КЪСНО ЗА ТЯХ...ХА,ХА,ХАААААААААА....ЗАЩОТО ВРЕМЕТО ВИНАГИ Е БИЛО И ЩЕ БЪДЕ--НАШЕ!
189
3
 
11
 
! Отговори
Да, ама не преди 2 години
До Гиб Мелсън Много добре даже му дърпат конците американците. Сега тези неговите красавци Кирчо и Кокорчо като сложат още натовски бази в Бг и ни направят фронтова линия с Русия, даже и на теб ще ти стане ясно кой му дърпа конците на Радев. Но ще е късно когато завалят руските бомби по натовските български бази.
188
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен до 215 преди 2 години
Разбрахме, че си амеба
187
1
 
9
 
! Отговори
Ми преди 2 години
Да не си го довела.
186
3
 
11
 
! Отговори
ОБИЧАМ КОГАТО: преди 2 години
...КОМУНИСТИ , ЛЕВИЧАРИ И ЛУМ ПЕНИ , САМИ СЕ ЛЪЖАТ , МАМЯТ И ИЗБИВАТ ...."В ИМЕТО НА НАРОДА" И "ПРОМЯНАТА"---/..това е то--БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ И РУСКИ ОПИТ"../.....ХАРЕСВА МИ ДА ГИ СЛУШАМ И НАБЛЮДАВАМ!!!....МНОГО Е ПОУЧИТЕЛНО!
185
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разбрахте ли сега че Гей Рундьо е управляван от ДС и г.Решетников и ви спуснаха двамата парашутисти да ви омаят за да може да увеличат гласовете чрез машините на Мадурото от Венецуела балъци на Сестра Галевица и Учиндолския чалгаджия сега и парашутисти ей български балъци бетер макетата сте лъжат ви непрекъснато болшевиките
184
14
 
6
 
! Отговори
!!! преди 2 години
Браво на Радев - показва, че за него е важна България, а не някоя конкретна партия. Жалко за Нинова, че не може да го осъзнае.
183
0
 
7
 
! Отговори
Е, бравос преди 2 години
Нищо де! Сложи си овлажняващи капки за очи!
182
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакаме Кирил да се надупии на Бесепе и да се самоубие за следващите избори
181
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев предаде социалистите, това е видно за всички.
180
10
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
И ся какво излезе. Че Президента на България е независим и никой не може да му дърпа конците? Дори този, който го е предложил за президент? Индианците на Винету да гледат и да си записват. Между другото самите индианци на Винету не харесват техния кандидат Герджика. 10% от гласувалите за Винету са гласували за Румбата. Явно не могат да гласуват за Герджика дори с отвращение.
179
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смях ... собствения им проект ги предаде, защото видя,че потъват хахахахха Раша няма да е доволна от чорапа
178
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами... браво на Радев. Той и с ДПС се заяде, като ги попита коя им е родината. Дано да са следващите, на които ще види сметката!
177
3
 
8
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До 200. Спокойно, ще плачеш за себе си и за децата си, когато диктаторът рундю ти го набута и на теб с 200.
176
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, едни мутри вече си имат президент на държава, ще го направят фигурант опс той отдавна е такъв ще им е лесно!!!! Честито вместо талончета за търкане направо печелите президент на каишка , и колко още ще направи за България през първите пет години не се спря човека добро след добро!
175
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудна работа? Радев ги причислил към Статуквото, новата партия обяви че няма да работи със Статуквото, а се оказа че без Статуквото БСП няма да има кабинет???
174
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 182, 184. Тя тази игра никога не свършва добре за тариката. Обикновено който лъже на карти го намират по-късно с дупка в челото.
173
1
 
7
 
! Отговори
СМЕХ... преди 2 години
СЛЕД БСП , ДБ И ИГНИ...ОЧАКВА СЕ , РАДЕВ ДА "ИЗИГРАЕ" И ЧАЛГАРО....ХА,ХА,ХААААА...НО , АКО НЕ СЕ СЪГЛАСИ ДА БЪДЕ "ИЗИГРАН" НА ТЕМА "КОАЛИЦИЯ" ...МОЖЕ И ДА КАТАСТРОФИРА С ДЖИПА СИ.....ХА,ХА,ХААААА.../ОТ "РОТФРОНТ "--МАФИЯТА/
172
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев направи най-доброто за България - разрита цялата крадлива политическа класа. Затова получава моите поздравления. Какво искате? - Да плача за Бойко, за Корнелия, за Мравояда, за Мая, за Чалгара? Хайде не ставайте смешни. Партиите в България са истински ОПГ, сборища на некадърници с криминални наклонности.
171
1
 
2
 
! Отговори
гербер преди 2 години
До 176. Хе-хе, това съм го чел хиляди пъти още през 2013. Така и не се случи.