Атанас Атанасов: Може да спретнат вътрешна революция на Путин

Коалиция с БСП не е възможна, ако не застане категорично на страната на Украйна
21 сеп 2022 20:55, Красимир Ангелов
60

Владимир Путин обяви частична военна мобилизация. Има ли реални рискове за българската национална сигурност и как ще се развие войната?

"Рисковете за българската национална сигурност не са от днес. Путин губи войната в Украйна и това е мотивът да излезе с това остро активно мероприятие. Тази заплаха и мобилизацията - това е насочено и към страните от Алианса, но и към вътрешната публика в Русия. Той има проблеми в страната, общински съветници в Петербург в Москва му искат оставката, това може да е прелюдия към вътрешна революция", коментира бившият директор на Националната служба за сигурност ген. Атанас Атанасов в студиото на  "Денят ON AIR".

Още по темата
Той допълни, че все повече стават хората в Русия, които се плашат от това, което става в Украйна.

"Част от мобилизацията от една страна е да покажат решителност срещу Украйна, има и вътрешно политически аспект - да бъдат сплашени тези, които се изправят срещу режима", допълни кандидатът за депутат от "Демократична България" пред Bulgaria ON AIR.

Той определи Путин като "безумец", ако вярва, че ще спечели войната срещу целия цивилизован свят.

Атанасов уточни, че коалиция с БСП не е възможна, ако левицата не застане категорично на страната на Украйна. Също така заяви, че в момента България няма каква военна техника да изпрати на Украйна.

По отношение на борбата с трафика на нелегални мигранти той заяви, че това е практика от много години и трудно може да бъде прекратена за кратък период от време.

"В това са включени множество служители на различни нива в МВР, трябва сериозна кадрова промяна там. Тези, които ги хващат, са капка в морето от това, което минава през българската граница. Българските служби отдавна са пробити, трябва да имаме мнозинство и власт, за да променим нещата", добави кандидатът за народен представител от листата на ДБ.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може, г-н Атанасов, на вас нали така ГЕРБ+ДПС ви спретнаха вътрешен путч чрез ИТН, че хем в седмия месец сдадохте властта, хем на ПП рейтинга падна доста, така че сега Кирчо и Кокорчо са 8% зад ГЕРБ. Вие власт няма да видите освен ако не се превъртите към ГЕРБ и не им осигурите още 6-8% отгоре. Поредният лупинг, нищо осибено...
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаяско за щастие трезво мислещите са повече от дрогираните предатели.
51
0
 
2
 
! Отговори
димо преди 1 година
,,Коалиция с БСП,не е възможна"-до като минат изборите ,да успокоим десните избиратели! А след тях- ,, -Ние независимо от разделителните линии със социалистите сме готови за преговори и коалиция"!!! Все думи на Атанасов .....Не бъдете алчни ,дайте на хората втори шанс!Не бъдете *** -не давайте трети!!!
50
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз мисля, че на Путин ще му спретнат вътрешен преврат.
49
1
 
7
 
! Отговори
Генерале, преди 1 година
Не е ли време вече за заслужена почивка.
48
1
 
8
 
! Отговори
Петров преди 1 година
На китарата Атанасов Жабата, той ще плещи глупости драги гости само за вас.
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бре , гномчemo се извъди и международен разбирач !
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 46. Какво домашно ще пише Атанасов. Ми той домашното го изпи. Чака новата реколта. Есен е, гроздобер, избори. Все някой ба.ла.*** ще му предложи кьор софра
45
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оф!
44
4
 
7
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Атанасов да си напише домашното ! Предидни Си каза, че Китай ще бъде една от силите които ще конструират новият, многополюсен свят. Днес Путин отправи директно предупреждение към Запада да си седне на дирника и да кротува, а китаеца даде заповед армията им да се готви за война. Та така, четака наречениет "цивилизован" свят да се готви ила да умре или да бъде част от истинският свят.
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нако Жабата рече...
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 39.Момче в първите месеци на нападението на германците над Русия в плен бяха взети 5 милиона руснаци.Ноември 1941 Вермахта вече беше пред Москва.От Запад бяха изтеглени Сибирките войски.Нито Англия нито Америка помогнаха с нещо а само говореха.Вермахта беше разгромен и германците бяха в шок.
41
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин вече знае, че му остават броени часове живот. Тази мобилизация е присъдата му за глупостта да започне война с Украйна. Няма значение, колко войници ще изпрати на бойното поле... Хаймърсите са брутално ефикасни и срещу тях няма лек...
40
5
 
9
 
! Отговори
Браво генерале. преди 1 година
Путин само да въоръжи запасняците и революцията срещу него е готова.
39
5
 
5
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 1 година
Ако разберат в коя дупка се крие ще го скомърцат но той е дълбоко скрит в много дълбок бункер навярно.
38
3
 
4
 
! Отговори
Айде бе преди 1 година
Ченгето от ДС цял живот близало руски задни части говори от опит. Този път ще се сменят онзи път ще се сменят тези или онези задни части. Може и да се сменят ама ченгето ще продължи да лиже. Това е като хамериканският газ на промяната дето се оказа руски.
37
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво е Русия?.Щатите отвориха втори фронт.Ленинград стана крепост снабдявана от Англия.Сталинград се биха азери,грузинци ,българи,татари и какви ли не .За да се бият сега в гърдите колко велика нация са руснаците.В първите месеци от настъплението в плен попадат 500 Хил армия от чистокръвни руснаци и беларуси.Още толкова са избити в боевете.Ако не беше Западът Русия щеше да е разгромена.
36
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма вариант при който Русия да спечели. Но са прави някои "песимисти". Преди да стане добре, ще стане лошо. МНОГО лошо. И не само в Русия и Украйна. Хайде приятни сънища!
35
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя разсъждава като местните алкохолици на аператива до нас, които засядят още 10 сутринта... Като го гледам и тоя е ударил един савой преди да дойде в студиото
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 27Ами до сега,като гласувахме и за Танас,и за всеки nege*aс и за други,защо сме най-бедни в Европа?