Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията

Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото, написа лидерът на ГЕРБ
25 сеп 2022 17:07, Красимир Ангелов
435
Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията
Снимка: БГНЕС

"Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте незаконния ми арест?! Потвърден като незаконен на две съдебни инстанции. Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил".

Това написа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод отправената по-рано днес покана за дебат от страна на лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Още по темата
"Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична държава, в която нас, гражданите, не ни е страх!", заяви още Борисов.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или "Продължаваме промяната", или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България.

Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не", пише в поканата на ПП до ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
271
13
 
13
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
НИКОГА ПОВЕЧЕ ТЕЗИ РАЗРУШИТЕЛИ ПЪПЪ БКП ДБ ЧАЛГАРИТЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА ВЪТ В ЗАТВОРА КОМИСИОНЕРИ ГЕШЕВ СПИШ СЪБУДИ СЕ
270
6
 
6
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
302 ТИ ДА НЕ СИ ОООО ЧЕ ХАРЕСВАШ КОКОРЧО КОМИСИОНЕРОВ ТЕЧОВ ГОООЛЯЯМА ЛЮЮЮБОВ БРЕЙ 302 ТОВА ЛИ ТИ Е ПРИЧИНАТА ДА ХАРЕСВАШ КОКОРЧО ЯВНО НЯМАШ ДРЕХИ ДА СЕ ОБЛЕЧЕШ ШИК ПАДЕНИЕ 302 БЪЛГАРИЯ НЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВА А ДРЕХИТЕ НА КОКОРЧО ПОТРЕС
269
12
 
10
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК БОРИСОВ ПОЛИТИК БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ 1000000 БЪЛГАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ ВРЕМЕ Е ЗА МЪЖЕ ИСТИНСКИ УПРАВЛЯВАЩИ А ОНЕЗИ КРАДЦИ КОМИСИОНЕРИ В ЗАТВОРА
268
13
 
10
 
! Отговори
PL преди 1 година
Ами естествено. Нали на този дебат ще се наложи на Бойко да обяснява как за 10 год построи на Путин газопровод с парите на българите. От др страна би било не зле ГРОБ да спечелят изборите тъй като които и да вземе властта сега както се казва-майка му жална, а това ще доведе ГРОБ до погребение:))
267
7
 
10
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
Шлаката на обществото е избирателят на ГЕПЛ-кпадци,лъжци,необразовани,нагли,арогантни.Това е ГЕПЛ.Ако искате да останете в тинята,останете си и не гласувайте.Но помнете-тази па.п.л.а.ч.,ще отиде да гласува.
266
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този престъпник трябва да е в раздел криминални,каъв лидер,ква партия ,кви пет лева !
265
10
 
15
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Нищо изненадващо.Мишока ББ се скри.Дебат с Кирил и Асен не е като селска вечеринка.
264
1
 
4
 
! Отговори
до 314 преди 1 година
тъй рече просто мария умната :)))
263
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберизмът е български вариант на путинизма. Вие да сте видяли Путин да дебатира с някой в Русия? Борисов е човек на монолога, който смята себе си за божество и няма как да дебатира каквото и да било с някакви политически простосмъртници. Той сам си говори, сам си вярва и се смята на вечен и незаменим.
262
16
 
11
 
! Отговори
Лора преди 1 година
Променкаджии до колкото виждам бая се гърчите в собствената си помия, какви ли нелепици не плещите .Гърчете се , все пак трябва да се поизчистите,че като си заминете от тоя свят,трябва малко да сте поизчистени , когато душите ви се представят пред Господ .Какъв позор сте само.Ужас,отврат!
261
10
 
10
 
! Отговори
Катя преди 1 година
До 304 Е що спря ?! Не разбираш какво е Еша си нямате ,ами да ти обясня щом не знаеш какво искам да кажа - променкаджиите са големи лъжци и подобни на тях няма ,това е в преносния смисъл.И как разбра,че пиша ла* *** щом казваш,че си спрял да четеш ?!Доказателство,че си променкаджия Лъжец Ха,ха,ха толкова сте жалки и см*ешни Пълни Не*щастници
260
11
 
13
 
! Отговори
Катя преди 1 година
Променкаджии много ви бива в лъжите,интриганщината и про Сто тия та. Еша си нямате,обаче в управлението на държава сте пълни некадърници ,затова и маниерите с ви такива- да лъжете,да се перчите и да плетете интриги.Това е защитата ви ,че сте некадърници и слуги на олигарси и мутри.Айде чупката
259
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кръстникът отвръща на удара....
258
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ББ,четири години не се е вясвал в парламент,как смята да управлява? Така ли е спазвал Конституцията ? Иначе голям бабаит е жипката .
257
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 290 - Що, ти на Киро да не би да си видял? Ни мисъл, ни смисъл при него. Борисов умее да говори и стига до хората.
256
7
 
11
 
! Отговори
Аз,съм Българче... преди 1 година
лъжлива тиква,последните два мандата нарушаваше Конституцията не явявайки се на Парламентарният Контрол,факт който всеки може да провери,държеше се като вас "гАспАдар"по путински...като т.Живков на когото сметяше памперсите,нелепо е хора,ако не се съберете и Бог няма да опази България,дпс-гроб-*** не са българи,искате пред А.Невски да бият маанета на пеевски изрожденци?лъжат ви и ви манипулират,сами решавате как да живеете!
255
10
 
11
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Бацо ги е отсвирил с -200 така ще направим и ние льганите от тях
254
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Досега някой видял ли е някакви наченки на мисъл в говоренето на Борисов?
253
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов две думи на кръст не може да върже така че да звучат смислено. Затова бяха от дебати.
252
16
 
10
 
! Отговори
Ваня преди 1 година
До 285 Борисов няма никакъв проблем да отговори на усещанията и изрезките на карикатурите Асен и Киро