Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията

Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото, написа лидерът на ГЕРБ
25 сеп 2022 17:07, Красимир Ангелов
435
Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията
Снимка: БГНЕС

"Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте незаконния ми арест?! Потвърден като незаконен на две съдебни инстанции. Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил".

Това написа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод отправената по-рано днес покана за дебат от страна на лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Още по темата
"Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична държава, в която нас, гражданите, не ни е страх!", заяви още Борисов.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или "Продължаваме промяната", или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България.

Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не", пише в поканата на ПП до ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
10
 
! Отговори
нн преди 1 година
Нека позная. На 2 само 38% от имащите право ще гласуват. Най-голямата е партията на не гласуващите, докъде я докарахме?
250
16
 
11
 
! Отговори
Нора преди 1 година
Дебат,както и всяко състезание се прави с равностойни противници.Киро и Асен са много под нивото на Борисов.Те са изключително самонадеяни посредственици,лъжци,интриганти, любители на плоски ефекти,както беше незаконния арест на Борисов .Пируване , по нощите,след ареста и плюскане на пици с кристали доставени от престъпника Семерджиев.Не. ща. С ни ци .А бе къде е Дамаджаната?
249
9
 
12
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 година
бб е страхливец, защото се крие и само пише във фейса къде бил ходил, какво бил говорил и т.н. Само дето никой освен него не го знае това. Не смее и на един дебат да се покаже, защото не знае какво е да отговаряш на неудобни въпроси или пък да изчакаш другия да се изкаже. Страхливец е и защото когато парламентът го привикваше, той от 10 кладенеца докара вида, само и само да не се яви.
248
7
 
7
 
! Отговори
До Дебатът преди 1 година
На такива неграмотни гербаджии като теб, които почват с "да си излежи присъдата" - обичам да отговарям по следния начин - за да си излежи присъда първо го вкарайте в затвора бе, като мислите, че е нарушил конституцията! Айде, какво чакате? Ясно е, че се разбирате с лидера си щото той е проузд (и се гордееше с едната прочетена книга) и вие също, ама чак да се излагате по всички медии....
247
6
 
17
 
! Отговори
оня преди 1 година
Боко си пази двете сиви клетки.
246
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 279: Първо, да се пита Боко, знае ли що е дебат и тогава да го канят.
245
6
 
19
 
! Отговори
Vans преди 1 година
Този излиза на дебати в джипката и при мисирките
244
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срам, срам и срам. Друго не може да се каже за тоя.
243
7
 
23
 
! Отговори
Страхил преди 1 година
На един дебат да е излязал този страхливец до сега?
242
22
 
9
 
! Отговори
Дебатът преди 1 година
Дебат чак след като Кирил Петков си излежи присъдата за нарушаване на Кинституцията, чл 313 Ал 1. Дотогава не върви политически лидери на първата сила в България да легитимират доказани престъпници на основния закон на страната.
241
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До позор!Защо да е страхливец, той води с 10% пред Кирил Петков?
240
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименТурски поток не е на Ердоган, нещо бъркаш. България получава по 800 милиона лв годишно от транзитни такси!
239
13
 
10
 
! Отговори
Петя преди 1 година
До 271 Я по- кротко бе пенюго,Божковци,Бобоковци,Прокопиевци,,Маджовци,Сашо Дончевци млък и долу шапки пред държавника и достоен българин Бойко Борисов .Нагли лъжци,крадци,некадърници слуги на олигарси
238
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 272 Турски поток е на Ердоган и Турция и затова печелят . А Тулупа подари на Турция ,милиарди печалба от потока ,затварянето на Нефтопровода а и АЕЦ ,строена с руски пари . Затова на килимчето ,години наред пред Ердоган на 3 ти март . Ваксаджия !
237
8
 
16
 
! Отговори
270 преди 1 година
Какви топки, какви пет лева?! В насраните *** на сикаджията от Банкя висят само спаружени гюдерийки и изсъхнали кожички! Ама нищо, Платените драскачи на герберастките престъпници пак могат да изкарат някой лев, да бягат в Банкя и да се опитат да ги продухат!
236
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
само Възраждане е за неутралитет,ако изберете други гответе мешката за фронта че западните приателЕ предпочитат друг да се бие вместо тех
235
10
 
20
 
! Отговори
позор! преди 1 година
Позор бе, мутро сикаджийска! Ти си страхливец от най-висока класа бе, Тикво банкянска! Напикал си се от страх, защото Кирил Петко ще те пита за чекмеджето, за откраднатите 80 милиарда отнарода ни, за къщата в Барселона, за "Ало, Ваньо", за стотиците милиони, които си харизал на господарите ти - сарайския мерзавец и милиардер и делянпеевското чудовище! Ще те пита защо направи държавата ни най-бедна, най-корумпирана и с най-висока смъртност в Европа! напикал си се от страх, нали? Ега ти простака!
234
5
 
12
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 1 година
Тоя винаги е бил страхливец , без чест и топки .
233
7
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Всеки "работил " и гласувал за ГЕРБ и ДПС трябва да влезе в трудов и лагер и да го научат да работи, а не да краде от народа. Разчитам на Бойко, ама на Рашков
232
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЪЖАЛЯВАМ БУДА, НО ТВЪРДЕНИЕТО ЗА ДЕБАТ СЪС ВСЕКИ ... Е НЕВЯРНО !!! ОЩЕ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ НА ТВЪРДЕНИЕТО, ЧЕ ГЕРБ Е ПЕРМАНЕНТНО БЕЗПОЛЕЗЕН ЗА БЪЛГАРИЯ ВМЕСТО ДЕБАТ ПОЛУЧИХ НЕДОПУСТИМА НАМЕСА В ЛИЧНИЯТ МИ ЖИВОТ !!!