ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае

Нямам нищо общо, написа Диана Дамянова
Обновена: 28 сеп 2022 22:36 | 28 сеп 2022 22:30, Нели Христова
518
ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае
Снимка: БГНЕС

Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News.

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ.

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев.


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото.

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност".


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите?", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова.

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV.

Ето и какво написа Дамянова във Facebook:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ!

ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО."

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си.

 

Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
15
 
4
 
! Отговори
Сес преди 1 година
Гербево цвете увехна ще има салзи
243
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам кой ще гласува за тези о.т.репки от ПП. Пълни неадекватници и нарушаващи всякакви правила!!!
242
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
272 Петков не е поканен на този дебат. Самопоканил се е. Прави каквото си иска в държавата. Лъже и наглее. ГЕРБ не желаят да говорят с лъжци, които нарушават конституцията, като Петков. Нали самият той се заричаше, никога да не разговаря с ГЕРБ и Борисов, къде се вре сега?
241
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде е Бойко, лидера на ГЕРБ? Защо се крие от дебати?
240
18
 
9
 
! Отговори
гост преди 1 година
ако герб спечели..... всички с малко сиво вещество да напускат страната.... ако не искат да живеят в страна от третия свят... с корупция и безнаказаност.... аз го направих и не съжалявам
239
5
 
12
 
! Отговори
Ха ха ха преди 1 година
До въпроска.... Ленче ти ли си??? Ха ха ха ха То хубаво любовника ти те подпира от всякъде.... ама ти що се излагаш така..???
238
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КзКироКанадеца
237
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този зъбат ухилен кон, нарушил Конституцията, показа снощи по време на дебата по една телевизия че развитието на *** е невъзможно. Сериозно се безпокоя за менталното здраве на тези които ще го подкрепят в близко бъдеще.... развитие към по добро просто няма да има ....
236
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като цяло ПП избирателите са интелигентни хора и незнам защо Киро си мисли, че те ще търпят такова държание и кой се опитва да излъже с тези обяснения. Ясно е че това е планирано и не е случайно. Тази наглост за мен преля чашата и няма да гласувам за тази партия.
235
5
 
18
 
! Отговори
Фен на ПП преди 1 година
Кирееее, Кире ти си тотал щета щом и женати и децата ти избягаха от тебе
234
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП изостава с цели 10% след ГЕРБ. Това е проблемът за Кирил Петков и затова направи толкова отчаян ход, белким някой му се върже на тъпотиите.
233
2
 
11
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
А на китарата Киро шашмата, и той ще лъже драги зрители само за вас
232
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро е евроатлантическия Волен
231
11
 
6
 
! Отговори
Въпроска ? преди 1 година
" Крадецът вика дръжте крадеца " ! Зрителите на БТВ видяха кой и как бързо бяга от публична отговорност за годините на управление . За пореден път те доказаха , че се чувстват комфортно само когато са сами в телевизионите студиа.
230
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не се движа в среди, в които хората вземат кокаин и въобще наркотици. Ама Кирил Петков май преди дебата се беше "напукал на бело" или съм в грешка?
229
1
 
8
 
! Отговори
Васко преди 1 година
До 333 и 336 относно ВЪЗРАЖДАНЕ! Уважаеми...... нямате си идея от какъв трън та на глог ще попаданем ако Коцето има власт.
228
16
 
3
 
! Отговори
Йордан преди 1 година
Както казва Радев, да унищожим всички гербери и депесари. Напред, ***!
227
1
 
12
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Поредното доказателство за гнусния политически ПР в тази страна. За жалост на овците това поведение им се харесва. Вечно на дъното ще сме така
226
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кико, кокорчо и Лорер са лични кандидати за кабинет на президента. Очевидно генералът ги е харесал - може пък от едно тесто да са замесени Сега бяга от тях като дявол от тамян, но последствията са публични - без газ, 70 дипломати изгонени лично от Просто Киро и не неприязън, а направо омраза от страна на двойните освободители. Добре че е Костя Копейкин, та има поне една русофилска партия, че К.Нинова мълчеше за безумните Кирови постъпки и се криеше като бълха в ***.
225
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пустото Кире,ама колко много му се иска да е началник...