Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ

Според него България ще избира между "Възраждане" и разрухата
28 сеп 2022 22:35, Нели Христова
178
Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ
Снимка: БГНЕС

"Шансът се увеличава от няколко дни, откакто започна мобилизацията в Русия и то се увеличава заради това, че американският натиск да се създаде правителство в нашата страна ще стане по-сериозен. Този натиск е между американските партии и България - "Продължаваме промяната, ДПС, ГЕРБ. Трудно ще седнат на една маса, но ако има кажат, ще го направят. Друг е въпросът колко ще издържи една такава конфигурация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно, колкото и да е невероятно.

"Това зависи единствено от българските граждани. След четири дни ще видим какво иска българският народ - дали България да бъде свободна и независима държава, или една унизена американска колония. Ако този кабинет под американски натиск бъде създаден, ние от самото началото ще работим за неговото сваляне, защото той ще бъде антибългарски. Този кабинет ще се създаде с една единствена цел - да вкара България във война срещу Русия", изтъкна Костадинов.

Неговото мнение, че когато участваш във война ти не изпращаш топли чорапи на войниците за зимата, а изпращаш войници и въоръжение.

"Истината е, че в момента България не е независима държава. Нашите решения се взимат в американското посолство. Аз съм за напускане на НАТО категорично. Откакто влязохме в тази организация, българската армия загуби три пъти своя отбранителен потенциал", допълни гостът.

"Ние сме за това България са има собствена икономика, армия и независима политика, а това може да стане като си взима сама решенията. По време на кампания се лъже, а по време на управление се прави това, което им се заяви", каза Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

И заключи, че на 2 октомври българският народ ще избира между "Възраждане" за България и разруха за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В затвора ще го унижават, жал ми е. Ами ако униформата там мяза на украинското знаме? Ох, да емигрира към Раша с 200, докато има време...
92
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу Путин и слугата му Копейкин, негов копи-пейст.
91
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният властолюбив популист. Нищо ново под слънцето.
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо да гласуваме за още чужденци като този?
89
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали уж по закон хората с жълта книжка не могат да гласуват? Тогава с какъв електорат би спечелил този? Не разбирам.
88
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са ми смешни форумците, които вярват, че България ще тръгне с Русия. Вероятно не са българи, а руснаци или ***
87
5
 
6
 
! Отговори
Прав е преди 1 година
Ще избираме между разрухата, наречена Русия, и България, член на ЕС.
86
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Костадинов Агджа не е виновен. Акъла му толкоз
85
6
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
...................По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно...............Хахахааааааа, хапчетата веднага! Тоя путински *** е много нагъл. Все едно ходил на курсове при Песков :))))))))))))))))))))))) Може и да е ходил
84
3
 
8
 
! Отговори
Протест в Прага преди 1 година
До разни елементарни хора, които не могат една информация да открият сами! Ясно, че гледате само национални медии. Вчера имаше протест в Прага срещу енергийната криза, за възвръщане на доставките на газ от Русия и срещу политиките на ЕС и НАТО. Слагате минуси защото протестът в Прага не ви харесва или защото показва истината, че сте страхливи мишоци? Вижте видеа в ютюб, а също и Явор Дачков във фб,има и видео
83
4
 
11
 
! Отговори
Не знам дали преди 1 година
Възраждане ще спечели, но Костадинов прави мисирките диви и щастливи! А една от тях се оказа полу-украинка и Костадинов почти я разрева! Тя го обвини, че мразил украинците, а той я контрира с фактите: затваряне на българските училища в Таврия,тетора над българското население,изгорения жив българин Милев в младежкия дом,изгаряне на български знамена и т. н. Въпреки джурналистическите опорки,написани на лист или продиктувани в слушалката, той ги разбива :)
82
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако Възраждане не спечели, значи вотът е менте. Както винаги. Пригответе домати за посрещане на Урсулестата.
81
3
 
10
 
! Отговори
Ще почака преди 1 година
След 4 дни ще разбере, че българите не вярват на партии.
80
13
 
12
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Бегай мошенник (Волен Втори).
79
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 3 дни.
78
5
 
10
 
! Отговори
Пардон преди 1 година
Този няма нищо общо с Митрофанова, а с Нинова. А отчаяният Киро му направи реклама с надеждата да хване и излъже за пореден път недоволните и да покрепи другарите от БСП.
77
7
 
6
 
! Отговори
Изчезни преди 1 година
Тоя получи първи първите по-добри резултати на изборите точно от дс ченгетата в чужбина и преди всичко Америка.
76
6
 
16
 
! Отговори
СЪДБА преди 1 година
ДЕЦАТА НА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА В НАТОВСКИТЕ ДЪРЖАВИ,А НА БЕДНИТЕ РУСНАЦИ ДЕЦАТА ГИНАТ В ОКОПИТЕ НА БЕЗУМНАТА ВОЙНА!
75
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се чудех ,дали да не гласувам за Копейкин, обаче крайните му възгледи по някой въпроси са стряскащи! Така както вървят нещата може и да има война НАТО - Русия.... Колкото и да не искаме, сме на първа линия и в двата варианта - и ако сме с Русия, и ако сме с НАТО! Както се видя, ако не се ползва ядрено оръжие НАТО имат по- добрите оръжия...... В този момент ,не мисля, че България ще спечели да сме с Русия, колкото и да е тъжно..
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукубенд Парламент! Искаме да ни управлява циганскиОркестър Кукубенд и Румен Радев диригент на Кукубенд! Слава на Чалгария! Поздравяваме новата ви депутатка Радка Пиратка с химна на Чалгария Месечина месечина йойой!