Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение

„Български възход” ще участва в разговорите
5 окт 2022 18:11, Нели Христова
141
Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение
Снимка: БГНЕС

Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение. Ние ще изпратим наши представители за участие в разговорите. Това заяви лидерът на „Български възход” Стефан Янев.

В отговор на въпрос на бТВ, че няма да откаже участие в правителство, ако се стигне до там, Янев отговори: "Разбира се".

Не бих казал, че има партия, с която не бихме разговаряли. Диалог с всички, а какво ще донесе този диалог, е вече друга тема, каза още Янев, чиято формация влиза в бъдещия парламент, след като прескочи 4-процентната бариера на изборите в неделя.

Относно предоставянето на оръжие на Украйна, Янев коментира:

Нека се ограничим около решенето на 47-я парламент за оръжието за Украйна, ако търсим ново решение, нека да е на 48-ото НС, заяви той.

Бившият служебен премиер призова: Когато говорим за война, нека говорим наистина за война, а не да слушаме хора, които са виждали само пушка за пейнт бол. Ако трябва да бъдем солидарни като европейци – преглеждаме си въоръжението, вземаме решение всички заедно и отиваме в окопите, солидарно. Нека да бъдем по-обрани в говоренето. Когато има война или си страна във войната или не, средно положение няма. Ако реално тръгнем на война с режима на Путин, трябва да го вземем осъзнато и след това всички сме в окопите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Готов за патерица на ГЕРБ. Явно не става за нищо.
61
2
 
4
 
! Отговори
чичо преди 1 година
До Пловдив.Бързо развиващият се да знаеш на кое хората казват ФАКТ?Едва ли,ти си от умниците.Е аз написах факт.Ти бе умник,защо не взе властта когато Борисов ти я даваше и всичко да е наред?А да сетих се,щото си бързо развиващ.То,за умници като теб,на приказки всичко е лесно.Още един факт,специално за умници-по всички държавни показатели 10год. на Борисов са най-добрите за последните 80 години.
60
9
 
9
 
! Отговори
Дядо Боби преди 1 година
Стефан Янев е натовски генерал,готов е на преговори с Герб за да стане премиер а по късно и президент!!!!!! Не ни трябва такъв !!!!!!!!!!
59
6
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение-А вашето достойнство отдавна е стъпкано под Краката на ГЕРБ.
58
2
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Нямои хора са прекалили с пиенето посред нощите, а може и с бялото, вземайки пример от новия си зелен идол. Нищо не им се разбира на незащитимите тези, които се опитват да защитават.
57
3
 
14
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 година
И стефчо ли , ще ни праща солидарно в окопите - да заминава той с баце , паси , плевнелиев , киро като доброволец в войната не да бута нас там
56
6
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ти си позор за децата си човече...какво достойнство има в това да приемаш убийства на мирни жени и деца,в рушене на инфраструткора...това е фашизъм...и резидентО на България подкрепя...фашисти..уникална комбинация!само,че Народа ни няма да ви го позволи,въпреки медийните ви лъжи и манипуалаций,въпреки соц.агенцийте ви платени от путин...ще свършите като съучастници на военни престъпления..приятели,гарантирано от САЩ!!!военен преврат...ви обрича на бесилото с резидентО ти!!!хората говорят!
55
5
 
4
 
! Отговори
ябадабаду преди 1 година
До чичо Знаем как се сдава власта, щеси подам оставката за да се върна на бял кон.Тоя филм сме го гледали чичо,ние пасем трева не ядем магданоз.
54
10
 
22
 
! Отговори
Белата златка преди 1 година
Златният прьст смени слави жалко имах - уважение кьм този човек
53
19
 
9
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Много русослуги станаха в БГ трябва чистка, ама трябва разумните и по- умните да гласуват за ДБ разбирасе!
52
14
 
9
 
! Отговори
Пепито преди 1 година
Скоро и купейкин ще го видите !
51
11
 
20
 
! Отговори
Пепито преди 1 година
На ви сега Янев !
50
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те щом ще ни набутват във война по-добре да не се мъчат хич да правят правителство.В никоя друга държава така не обсъждат за окопи.Да ходят да се окопават някъде преди да ги погнем с протести!Ще протестираме ако ни вкарат във войната.Толкова ли е трудно да се разбере,че искаме неутралитет?Ако искахме война щяхме да си я направим самите ние ама не искаме.
49
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво друго да очакваш от един зелен чорап може да бъде ляв може да бъде де десен може да бъде и обратен
48
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
" Ако трябва да бъдем солидарни като европейци преглеждаме си въоръжението, вземаме решение всички заедно и отиваме в окопите, солидарно."Ние сме българи и чужда война не искаме.Който иска да си ходи на фронта сам!Янев ме разочарова.
47
8
 
12
 
! Отговори
Стефка Янева преди 1 година
Аз съм слугиня на Резидента!
46
8
 
16
 
! Отговори
Dudhhd преди 1 година
Този няма да влезе повече в парламента
45
3
 
8
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
До Чичо: Ти, сигурно си бавно развиващ се,този разби държавата,опростачи я,чалгализирая, образованието го напръ на чух и прах, направи така,че такива като с "Панамера",да се чувстват безнаказани,благодарение и на тюфлеците от полицията.Неграмотни хора,дребни душици.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дребно платените коментатори в действие. Лаят че ги бил излъгал, ама те не са гласували за него. Броили са го за резервна гума на Корнелийка и са мечтали. Кашата която очаква държавата след няколко президентски и шмекерски управления е огромна и плюещите тук петолъчковци ще плащат солидарно с всички. А едрия комуноприватизационен бизнес няма и да се сети да им подхвърли трохите които очакват. Е, поняли или трябва още да ви отварям очите
43
8
 
21
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Още не е заработил Парламента и този почна да се продава и да се пазари. Човек без достойнство и без морал, жалко, че е бил български офицер и генерал.