Костадинов: Време е България да се управлява от водачи, а не от мижитурки

„Възраждане“ - невъздържано влюбени в България идеалисти
Обновена: 19 окт 2022 10:34 | 19 окт 2022 10:34, Камелия Цветанова
263
Костадинов: Време е България да се управлява от водачи, а не от мижитурки
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов наруши протокола в първия работен ден на новия парламент и адресира изказването си само към избирателите, а не към официалните гости на тържественото заседание на 48-ото НС.

„В тази зала рядко се питат българските граждани и заради това ги питам -  харесва ли ви това, което виждате, харесва ли ви това, че отново в НС се събра тълпа от безразборна евроатлантическа тълпа?“, каза той.

Костадинов добави, че голяма част от хората не гласуваха и заради това депутатите не могат да говорят от тяхно име.

„Апатия, нихилизъм, неверие, отчаяние, деградация - това са част от причините хората да не отидат до урните и това пише смъртната присъда на нашата държава и народ. Изчезваме като народ бързо. До нас се води опустошителна война, докато инфлация разяжда хилавите основи на икономиката, цяла седмица НС се занимаваше с най- важният казус  - дали да присъстват днес посланиците на Русия и Беларус. Ето така евроатлантическата тълпа със своето поведение подписва смъртната присъда“, обвини Костадинов.

„От тези хора ли очаквате да ви управляват и очаквате ли да ви управляват добре, да са справедливи в действията си и да поставят националния интерес на първо място?“, риторично попита той.

Още по темата
Лидерът на „Възаждане“ припомни, че България е най-страната държава в Европа и не за пръв път сме изпадали в тежка духовна, морална, политическа и икономическа криза.

„Преди Освобождението от турско робство Иван Вазов“ пише две стихотворения, които отразяват състоянието на обществото  - „преклонената главичка, остра сабя не сече“ и „линее нашето поколение“, цитира той.

„След това идва Съединението и бурното развитие на страната. Трябва да си припомните, че това което отличава робът от свободния човек е правото на избори, спасение отвън няма да дойде. Кой ще спре вкарването на България във война, който ще запази българския лев, кой ще върне свободата на държавата, няма кой друг освен народът, а „Възраждане“ е инструментът за това. Ще ставаме все повече, защото няма да спрем да се борим за всеки един българин, защото друга родина нямаме и друг народ нямаме. България заслужава нови водачи и е крайно време страната да се управлява от водачи, а не от мижитурки. Политиката не трябва да е за борба и постове, а за идеи и за идеали. Ние сме невъздържано влюбени в България идеалисти“, отбеляза Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Джордж Оруел преди 1 година
Водачи? Какви? Дучета, фюрери или комунистически вождове? Великият кормчия Мао, Любимият ръководител Ким, Бащата на народите Сталин? Др. Копейкин, тази сива приказка за комунистическия (фашисткия, националсоциалистическия) ,,рай" сме я чували, а някои от нас са живели в нея. Демокрацията е нещо друго: не е нещо просто и не е за прости хора. Не лъжете децата, наивните, необразованите и обърканите от руската пропаганда:,,водачи" не ни трябват! Трябва ни критична маса от хора с гражданско съзнание.
211
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За едно е прав че трябва да се управлява от водачи заради това той и такива като него няма да управляват. Единственият им шанс е да станем руски сателит и да ги на значат за управляващи.
210
6
 
0
 
! Отговори
Дари преди 1 година
Егати и държавата ако копейкин е управлява!Волен втори!
209
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как му се хващат хората на този мазен тип.щ? Толкова нагло същество, щял да спасява България, как ли няма да му повярвам. Само ще се опаричи и след няколко години ще изчезне като всички фалшименто патриоти!
208
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лидерът на Възаждане припомни, че България е най-страната държава в Европа и не за пръв път сме изпадали в тежка духовна, морална, политическа и икономическа криза. . . . . Боже колко невежество цари в тази редакция! Кога ще научите български?
207
8
 
5
 
! Отговори
до 234 преди 1 година
Копейкин мрази атлантиците, но обича еврото и скъпия мерцедес, защо така другари?
206
2
 
2
 
! Отговори
123 преди 1 година
Хайде да видим колко време ще се играят циркове от копейкин и другите *** в парламента,преди да се пусне оферта за през. република.
205
13
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Най голямата болка н Копейката е, че господарите му не бяха допуснати за да го потупат по тиквата, че е успял с копейките им да се натика в НС
204
8
 
14
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Силно изказване,съсипа ги,но те са толкова прости,че не го разбират,търсят само келепира.ДПС, и те бяха на ниво,другите,***,продали се на чужда държава.
203
13
 
7
 
! Отговори
Костя Копейкин преди 1 година
Аз имам една мозъчна клетка...горе долу колкото една амеба...по скоро долу
202
13
 
10
 
! Отговори
Пикая на Русия преди 1 година
Копейкин да изчезва в Русия. *** вън от България
201
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като ги видиш депутатите от *** събрани от кол и въже с *** изкривени физиономии това е елита на аутсайдерите на България които и гласуват за тях.поне си оправиха финансовото състояние и ще цицат докато може.
200
16
 
12
 
! Отговори
Шерифа преди 1 година
Копейкин е най-голямата мижитурка - получава пари от ГЕРБ и от Кремъл да насъсква българите едни срещу други. Всички про-руски партии като БСП, ГЕРБ и ДПС трябва да се обявят за незаконни. Ерата на Путин свърши. Идат нови и по-добри времена за България.
199
4
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Погледнете ги в Парламентарната зала. Насочете окото си към главите им. Ще забележите, че над 80 процента от парламентаристите нямат косъмчета по главите си. Именно Косата на Главата на Човека е Антената му за Връзка с Космоса, Вселената. Кой е орязал Косата на Парламентажистите за да нямат директна връзка с Космоса? Отговора е лесен - Комуната по времето на СоЦа ги направи с развити Шкембета и Безмозъчни Глави, Без Коса на Главата да Плямпат Всеки Ден без РаЗум!
198
13
 
8
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Копейкин, водач! Горко им на последователите!
197
2
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Преди малко влязох в ДНК- Генетичния си Код на Клетките в Българското ми Тяло и той изписа следното: Дедите на Българите са създатели на най-точния календар в древността, пирамидите по земята, руническата писменост, промишлен добив на желязо, предисторията на старогръцката митология.... И всеки Божи Ден Загрея - Слънцето наше свети над България и пее: Небето като от Коприна, това е нашата Родина! Та знае ли някой, коя партия събира информация от Слънцето за да знаем ко ке твориме утре?
196
16
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов се държи най-адекватно от другите председатели на партии. Поне да го бяха слушали депутатите! А за неуважителното отношение към Вазов, чиито стихове съвсем на място бяха цитирани, няма нужда от коментар!
195
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костадинов е умен човек и обича България,тези неща се виждат,няма как да се имитират.Но не разбирам приказките за излизане от ЕС и НАТО.За отстояване на интереса ни в тези съюзи,да
194
0
 
0
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ми то ако Слънцето престане да свети на Земята и Утре не Изгрее на Хоризонта, кажете ми как утре като се разсъбудите без Светлина ще отидете в Парламента? Ми то ясно беее! Понеже няма Свтлина ще отидете в Парламента по Пижами и там ще спите, понеже няма да има следващ Ден!
193
3
 
20
 
! Отговори
Докато им преди 1 година
прочиташе силните стихове на Вазов,напълно съвместими със сегашните времена на продажници,безпътица и апатия,никой не слушаше : половината хрантутници си ровеха в телефоните,друга група се бяха събрали на клюкарска сбирка,пеефффски се врътна с огромните си телеса,явно към столовата,че е изтънял,проДайБг стояха подпрени като войнишки чорапи до стената,Кики и Кокор се хилеха като гладни хиени,а ДъПъСъ се бяха гушнали с уж неприятелския Герпф да обсъдят уж нещо важно!Пълен цирк!Кой гласува за тия?!