Нинова: В 48-ото НС вече се говори за "коалиция на войната"

Тя включвала ГЕРБ, ДБ и ПП
25 окт 2022 09:55, Нели Христова
101
Нинова: В 48-ото НС вече се говори за "коалиция на войната"
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов не е избран като представител на една партия. Рашидов го избрахме, за да не блокираме държавата. Това заяви пред bTV лидерът на левицата Корнелия Нинова. Тя отново бе категорична, че БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ.

Относно внесените промени в Изборния кодекс, Нинова заяви: Хартиената бюлетина беше част от разговорите за министър-председател (за Кирил Петков – бел. ред.). Тя попита: Защо в кулоарите на парламента, в партийните централи може би се променя вота на хората?

По думите ѝ в 48-ото НС се говорило вече за „коалиция на войната” – ГЕРБ, ДБ и ПП и подкрепата за Украйна.

За нас това е риск България да бъде въвлечена във войната и ние няма да се включим, припомни Нинова позицията на БСП.

Още по темата
По думите на лидера на левицата, в парламента ще има плаващи мнозинства, което за нея означава политическа нестабилност.

Очаквам по бюджета и по Плана за възстановяване и устойчивост да има по-голямо мнозинство, коментира Корнелия Нинова.

Според нея в последните дни Бойко Борисов „прави странни неща, които нанасят удар върху парламентаризма”.

Имаше контактна група с Плевнелиев и Паси, сега предлага такава с президента, коментира лидерът на БСП. По думите ѝ има парламент, има избрани ПГ, за какво ни е медиатор? Тези медиатори нищо не могат да решат. Като че ли се правят опити този парламент да бъде неглижиран, заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очевидно войнстващите партии ни игнорират при своето решение да останем обезоръжени и да влезем в евентуална война като разграден двор. Очевидно ще се наложи да покажем на ГЕРБ, ПП и ДБ, че народът ги издига и той ги сваля. Ако лидерите на посочените партии искат да дадат на Украйна нашето оръжие, нека си купят със свои пари оръжие за ВСУ, а не да ни оставят без право на глас. Това е подсъдно безочие.
87
3
 
1
 
! Отговори
Генерал преди 1 година
е и какво толкова ще е данеби сев,,,те да воюваме срещу русия При това я и бихме капитолираха Реално путин ни е враг и да мре като всеки такъв ако руснаците го поткрепят да мрът и те
86
3
 
0
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Тази Би*олица през цялото е патерица на Толупа
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен, к.78 Не смятайте, че БСП е лява партия и Нинова е човек на Кремъл. Нито едното, нито другото е вярно. От 1 година Нинова назначи в ИБ и НС свои хора и сега и двата тези органи са нейни.БСП зави определено надясно и нейни ръководни кадри са млади хора и по-малко такива на средна възраст като Явор Божанков, Калоян Методиев, Иван Ченчев, Николина Цолова, председателите на БСП в 12 области. Напоследък тя превзе и София-град.Остава й още една година и ще се опита (и ще стане) евродепутат
84
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ниновица се издъни!! Сега вече каквото и да каже НЯМА стойност!! ПП дори не говеорят с ГРОБ а тая ги закачи в правителство. За ДБ важи същото. Шмундо крушовишка, марш на село!!
83
1
 
0
 
! Отговори
Готови ли сте преди 1 година
Ще дават пари от ЕС за крадене.Ползвайте модерни технологии,зарежете мандрите и напред към светлото бъдеще!Не се плашете,още няма канибали,може още да се крадне.Да надминем Чекистите в Украйна по почина на Сталин!Вдигайте цените-Нинова изкряска!и цените фръкнаха завчаска......
82
2
 
2
 
! Отговори
тиня преди 1 година
тая госпожа не знае май какво хвърчи или ако хвърчи ,не се яде всичко!
81
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гръцката армия - 385 000 бойци, 188 изтребителя, 17 военнотранспортни самолета, 144 военнотренировъчни самолета, 14 самолета за специални мисии, 270 хеликоптера, 29 атакуващи хеликопт., 1243 танка,6143 бетеера, 590 арт. установки, 700 тежка артилерия, 147 ракетни установки, 13 фрегати, 11 подводници, 35 катера, 8 големи бойни кораба...НЕ ДАВАТ НИЩОНИЕ С 33 ХИЛ.АРМИЯ, 11 ИЗТР, 6 БОМБАРДИРОВАЧА, 7 ТРАНСП. САМОЛЕТА, 24 ХЕЛИК, И 410 ТАНКА, ПРОСЯЦИТЕ НА НАТО ДА ДАВАМЕ НА ПОКРАЙНА, БЕЗРОДЕН ГЕРБ!!!
80
8
 
2
 
! Отговори
Никой преди 1 година
Не знам какво си говорите в НС. Но при избирането на Веждито видяхме коалицията " Мултигруп ". Как се съюзи набързо с ония с корупцията под диктовката на оня с вдигнатото юмруче пред президенството. Хвала ,маса народ приспахте и после излъгахте.
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко иска БСП, ама не иска Нинова, иска да си сложи свой човек да управлява БСП, нямам понятие защо. Този човек ББ, беше обсебен, да държи всичко с Цецо под контрол, всичко и всеки.
78
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами кой да изберем, бе Нинова? Кой? Така са ги нагласили, че няма друг начин, освен да изберем ГЕРБ, ако не е ГЕРБ, ще се ядат помежду си, така са нагласили нещата! А ако дойде Бойко, ще мачкат хората, то не е лесно да се избере!
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам каква е Нинова, но Бойко преди доста време им е предложил коалиция, но Нинова не се съгласи, ако бяха се съгласили тогава, щяха и тях да потопят, както потопи другите партии бат ви Бойко!
76
1
 
5
 
! Отговори
Бай Ментор преди 1 година
Бойко не го бройте повече за политик , а за тарикат в упадък!На следващите избори окончателно ще се оттече в канала , както братчето му Слави Трифонов!
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно , Бойко няма изобщо да престане с номерата си, ще ви върти отново, затова трябва да измислите една коалиция, в която Бойко да няма такава голяма власт и цялата власт!
74
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БКП, сега наричайки се БСП, винаги е била квази партия, чието действитено ръководство е в Кремъл, а в София има поставен сламен човек, който явно или прикрито изпълнява волята на Русия. Най-висшата ценност на БСП е да се хареса на режима в Москва. БСП винаги е в слугинаж на московския режим, тъй като Путин не преговаря, а налага волята си, без да се интересува какво мисли или иска насрещната страна.
73
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Контактната група на ГЕРБ назначена от Бойко Борисов е опит на мутрите да нарушат Конституцията, според която президента провежда консултациите с партиите.
72
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изчезни *** вещицо
71
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тая е проводник на вражески интереси
70
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Луджев, Ст. Ганев, Костов, Доган, Нинова, тези хора съсипаха държавата и така бленувания преход .
69
3
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Те не я пускат в Крушовица, тя тръгнала държава да управлява ? ГЕРБ били в коалиция за "войната", а тя сигурно е в коалиция за ..."специалната военна операция"! Някои хора си скъсват трътките да правят другите на по-т/пи от себе си!