Нинова: В 48-ото НС вече се говори за "коалиция на войната"

Тя включвала ГЕРБ, ДБ и ПП
25 окт 2022 09:55, Нели Христова
101
Нинова: В 48-ото НС вече се говори за "коалиция на войната"
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов не е избран като представител на една партия. Рашидов го избрахме, за да не блокираме държавата. Това заяви пред bTV лидерът на левицата Корнелия Нинова. Тя отново бе категорична, че БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ.

Относно внесените промени в Изборния кодекс, Нинова заяви: Хартиената бюлетина беше част от разговорите за министър-председател (за Кирил Петков – бел. ред.). Тя попита: Защо в кулоарите на парламента, в партийните централи може би се променя вота на хората?

По думите ѝ в 48-ото НС се говорило вече за „коалиция на войната” – ГЕРБ, ДБ и ПП и подкрепата за Украйна.

За нас това е риск България да бъде въвлечена във войната и ние няма да се включим, припомни Нинова позицията на БСП.

Още по темата
По думите на лидера на левицата, в парламента ще има плаващи мнозинства, което за нея означава политическа нестабилност.

Очаквам по бюджета и по Плана за възстановяване и устойчивост да има по-голямо мнозинство, коментира Корнелия Нинова.

Според нея в последните дни Бойко Борисов „прави странни неща, които нанасят удар върху парламентаризма”.

Имаше контактна група с Плевнелиев и Паси, сега предлага такава с президента, коментира лидерът на БСП. По думите ѝ има парламент, има избрани ПГ, за какво ни е медиатор? Тези медиатори нищо не могат да решат. Като че ли се правят опити този парламент да бъде неглижиран, заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
8
 
2
 
! Отговори
Анти герб преди 1 година
Нека на изборите кажем - мутри вьн
47
5
 
2
 
! Отговори
Z преди 1 година
Ако НЕ искаш даден проблем да бъде решен, създай комисия за решаване на проблем.Древна бюрократична мъдрост
46
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 46 България е единствената държава, в която е имало достатъчно много предатели на националния интерес, че да им дойде идеята ДОБРОВОЛНО да предложат да станем реСпублика на Империята на Злото. Това казва ВСИЧКО за поведението на такива като Нинова, Радев, Копейкин и останалата ***.
45
7
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
За да приключи агресията и мародерствата на путинова раша в Украйна, украинската страна трябва да бъде подпомогната всячески, дори и с ядрено оръжие ако се наложи, не трябва да се оставят диктатори с ядрени куфарчета да определят съдбата на демократичния и цивилизован свят и да налагат "Нов световен ред" със съюзници като Сирия, Иран, Уганда и Северна корея...Световния ред вече е установен, а потоците от бежанци и хора търсещи спасение в ЕС и Щатите, Канада и т.н. показват пътя и посоката му....
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цяла Европа дава оръжие, но ние като много умни предпочитаме да лижем з-ка на убиеца и да му се мазним.
43
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А пък политиката на БКП-БСП винаги е била "политика на мракобесието". Дори не се извиниха за репресиите и убийствата през соца.
42
1
 
7
 
! Отговори
Митрофанова преди 1 година
а така, за кво ви плащаме, молодец нинова
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чу довище.Пригепизаторката разруши партията.Изшутирайте я,бе!!
40
5
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Значи предлагам ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ и Паси да ги натоварим на влака и да отиват на фронта да се бият за Зеленски, но българския народ няма място там, точка!
39
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Червените кхмери са 10% от НС не са фактор :)))
38
6
 
6
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Калеко Алеко Много ти знае пипето, когато е пълно с празни приказки, явно..Не можеш да докажеш една дума от цялото си словоизлияние, всичко е празни приказки, внушения...Гледай фактите! И...Мисли със собствената си глава - съпоставяй, търси различни източници на информация, търси корени, цели...Нещата никога не са такива, каквито изглеждат днес - *** е наконтена и красива, а красотата е посипана с пепел и грозна..Украйна никога не е била самостоятелна държава, а част от Русия!
37
1
 
6
 
! Отговори
Мнението на Путин преди 1 година
Корнелия провежда у нас ЕДНО КЪМ ЕДНО политиката на Путин в Русия: всеки, който заговори за война, бива вкаран в затвора. Версията на същото нещо на Нинова е да се правим, че войната не ни засяга, или че не бива да заемаме страна. Ефективно, да не се говори за войната в Украйна като за война, в която има ясен агресор престъпник и ясна жертва, която се защитава. Също както иска Путин.
36
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Диана С руски мегафони разговор не може да има.
35
9
 
9
 
! Отговори
До 18 преди 1 година
Сърбия, преди да бъде бомбардирана, беше направила вече няколко войни в рамките на десетина години, а в Украйна агресорът е Русия, украинците просто защитават територията и държавата си ! Такива сравнения са неадекватни и спекулативни !
34
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не даваме нищо, докато преди това на територията ни не е дошло това с което ще го заменим. Не си разбивате металната врата на дома, и не оставате със зейнала дупка, когато нямате пари за нова врата, нали? Подсилвате старата, но не отваряте безпрепятствено да ви влиза всеки. Особено ако живеете в квартал с престъпници. Няма ли най-накрая да дойдат политици, които да мислят за нашия народ, а не за чуждите. Боже, чуваш ли ме?
33
3
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 година
До Анонимен28 Без общи приказки БСП! Кажи конкретно кое не е вярно в моето мнение - аз мисля със собствения си мозък, за разлика от проводници като теб, които си жабуркат в блатото на дезинформацията на укрите...
32
7
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Вървим здраво по пътя на Украйна. Подготвят ни евроатлантическите под.логи по заповед на техните господари, а докато племето спинка сладко!
31
5
 
10
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Коалиция на войната..??? защитниците на войната искат да оставят Империята на злото да си развява байраците, както и харесва, като окупира територии на суверенни държави, руши инфраструктурата и избива населението..тези "миротворци" искат да оставят Украйна под гнетта на крамълските диктатори и сатрапи, тръгнали да преначертават картата на Европа в 21 век..За да приключи войната Украйна трябва да се върне в международно признатите си граници, а руските мародери да плащат репарации докато са живи
30
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евалата гербери. Ашкулсун. Да останете без оръжие джанъм, та като стане напечено турската армия да се разположи в поделенията и да държи оръжието... срещу когото си поиска. А пък въздушното пространство да се охранява от самолети бомбардировачи на холандците, дето ви мислят за изм-етта на човечеството. Ашкулсун. Аферим. Такова ново турско робство и турците не са си мечтали в най-смелите си мечти. Евала!
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гледам Нинова, виждам Мутрофанова.